LIBORO: proc chces nahrazovat TrueCrypt, porad je k dispozici...
jaky pouzivas OS, podle toho jak pises predpokladam, ze wokna asi, ze?
ZAPPO: jasne, ale kdyz jsem cet na cem dojeli, tak to bylo hlavne na potrebe komunikovat a koordinovat a to nezname lidi.
problem je, ze pokud shanis nekoho, kdo pro tebe udela neco nelegalniho, co sam neumis, tak musis rozhodit site a do tech siti se pak chytaj i nebezpecne ryby.
z dlouhodobe perspektivy nemuzes nikdy byt dost paranoidni.
stejne me porad laka ta moznost nekoho vy doxxovat jen tak z legrace. kdysi jsem to tady vypsal jako soutez ale asi to nihoho nezaujalo a chtelo by to nejakou cenu.
tehdy jsem rek, ze to neni dobre delat na me, pac mam umyslne velkou virtualni stopu, ale klidne to zkuste, co se o me da najit, udelejte mi doxx GoTo... spis bych byl ale pro nekoho jineho... rekneme treba Navaru? jen tak z prdele? kdo co najde?
[sorr Navara, jen Tvoje id zrovna vidim kdyz tohle pisu]
Je to cviceni, ktere ma ukazat, ze pri dlouhodobem uzivani site se daji proste ruzne spojit ruzne nitky... nepomaha ani to, kdyz si clovek dela ruzne id, protoze hodne lidi, treba Sabu, maji tendenci z nejake ip neco napsat o sobe, pak tu ip pouzit i pro jine id a tak podobne.
kdyz ma clovek pristup k velkym zdrojum primarnich dat [tedy nejen google] muze takova jedna chyba vest k odhaleni identity.
jedno id me tady na nyxu dost pobavilo, kdyz jsem si pohledem na jeho profil jasne doplnil proc a co, a po zadani toho id do google s tema zajma, ktere ma tady, tak jsem dohledal kdo je, a uz bylo jasno. sice ne dukaz, ale asi by ten clovek zmeknul, kdybych na nej zatlacil ve stylu fizlarny.
dalsi vec je, ze HACKERI jsou casto obcansky a osobne sraci, kteri a] chodej do skol, b] maj rodiny, c] nemaj prachy... takze kdyz si na ne poldove doslapnou, nemaj pravnika, kteremu by hned volali, nikdy na vyslechu nebyli, maji pribuzne, pres ktere na ne jde tlacit a tak...
takze ani na nic nemusis mit dukazy, staci ti, kdyz vis kam si pro toho cloveka prijit a on uz zmekne...