• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: hihihi... dáme to kam nas napadne..ja si na tu fotku necinim zadnej rajt, takže klidně šiřte kam vás napadne..

a radsi me nejmenujte, zivi me beton:-))))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tak to dáme do regionálních novin Osmičky? ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemate napad, kam tu fotku poslat? teda obe potom... "Devitka" by to asi stezi otiskla, když tu opičárnu platí Praha 9, že? ;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: to by bylo dobry, ale milion lidí by vubec nepochopila, proc... to musi bejt srozumitelný i hovadu:-))))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Pověsíme mu na krk "to bych blil"? ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    díky, přáítelé, ohlasy..no... s ničím moc jsem nepočítala teda, snad tady:-))
    když jsem to tam davala nebo fotila, sli kolem dva tri lidi a divali se na to hodne se zajmem a pozitivně, ale nerekli nic:-) dala jsem to nakonec tam, kde chodi nejvic lidí. kolem Delvity, tak snad jich to tam par videlo, jestli to nekdo nafotil nebo co, to ja nevim a taky nevim, jsak dlouho to tam vydrželo, pocitam, že když prisli betonáři, dali to pryc, pac je to proti jejich zajmu... ale není problém udelat dalsi, papirovejch desek tu mam hafo..:-)) a mozna pak až to dodelaj, by stalo za to ceduli tam znova dat, to už by mohla vydržet dýl :-))

jinak taky nevim, kam s temahle fotkama... jako trebas poslat na meskej úřad coby podekování za výstavbu nové pěší zony, nebo co? ;-))

me tedko spis zajima akce Wolker:-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Tak jsem je konečně viděl. Hustýýýýýý. ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Skvělá práce. Nějaké ohlasy?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Super, ta cedule se ti povedla:-) Jsem zvedava, jak dlouho tam vydrzi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    zato se mi tady diky ty blby premiovce vyjevily vselijaky policka ruznej bordel, kterej me tu rusi, no... to ti teda PEKNE dekuju:-]
    LALINA
    LALINA --- ---
    mozna je to tim, ze tam mam napsany, že volnyho mista mam -0.55 MB
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Něco je blbě, nevidím už ani ty křížky, kašli na to, skočím si do kafárny. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem si kvuliva tobe spachala premiovou verzi, ale porad to na me hulaka, ze je priloha moc velka...ma to cca 700 Kb..tak nevim, fakt..
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    http://i55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/sever/DSC08239s.jpg není cz doména, je to com.

Dole pod vepisovacím polem pod odesláním příspěvku máš řádek "příloha (do 1MB):" a pole na přiložení souboru. Zdaleka nejjednodušší varianta.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: JA NEVIM, CO TIM MYSLIS, neumim to jinak, no... copak moje album neni na cesky domene? asize ne...hm..
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Lalina: Teď máš, stejně jako všichni, prémiovku. Dávej, prosím, fotky přímo k příspěvku, jak jsem ti už několikrát říkal, NEMŮŽU JINAM, NEŽ NA *.CZ DOMÉNY. Tedy jestli je žádoucí, abych ty fotky viděl.
    LALINA
    LALINA --- ---
    a tedko bych udelala tu ceduli Wolkerovi na krk, ale to sama fakt nezvladnu.....ale to zase tolik nespěchá...
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jo!!! je to tam:-)) záškodnická akce se podařiila :-))

a jedna žánrová hromada asfaltu navrch:-)

LALINA
    LALINA --- ---
    no to:
    "Ta tráva, co tu byla , byla legální" a jak tak koukám, dalo by se to modifikovat i z druhy strany, kdyby se tam jedno pismeno pridelalo.. sakra, hodne choulostivy je to:-))))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    A co na té ceduli teda je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam