• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    tak já řeknu, že dorazim a jestli dorazim, tak to i splnim. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: problem to uplne neni, ale oni vsichni jsou nesmelí..nevím, jestli by mi pomohli taky s tim Wolkerem, mozna nejsou tak veliky:-) a krome toho, severni sraz bez tebe neni sraz. to uzsme si vyjasnili.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: A v čem vidíš problém? Tak uspořádej akci, pokud seženeš lidi odsud, tak se pak nemusíš ohlížet na to, jestli budu mít čas já. A když ne, tak seženem naše lidi.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo a zacit schanet "nase" lidi, co? :-)
    a na lidi trá z tohohle klubu nemyslis? kazdej neni v sobotu rano na netu, aby se dozvedel, kde mame za dve hodiny sraz...
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Tak jsem se octla po trech dnech na Proseku a sla kolem Delvity. Lali, ta cedule tam porad je! A je fakt vyborna, moc se ti povedla, uplne mi to zvedlo naladu a musela jsem se usmivat celou cestu domu:-)
    Ja jsem cely vikend pryc, tak se bohuzel na vyrobe dalsi cedule nebudu moct podilet.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Cheché... ;)
    LALINA: Znáš mne... Nic si neblokuj a když nebudeš mít nic jinýho, tak můžem v sobotu ráno začít plánovat sobotu večer. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    takže pro zichr nekde v hospě: udelame v hospe ceduli Wolkerovi? ale to musim vzit igelitovej futrál, aby nezmokla hnedko...
    LALINA
    LALINA --- ---
    no JE TOHLECTO MOZNY ??????

http://pocasi.idnes.cz/pocasi.idn
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: specifuckuj "vypada to"...nerada bych si zablokovala den a potom nyx....
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    vypadá to, že v sobotu bych měl být voln, neuděláme nějaký maidlo? ;)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    sever každopádně
    LALINA
    LALINA --- ---
    rekl slepej hluchýmu:-))
    oka, tak jo, sever!
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    uvidíme. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    nojooo, ale o to nejde, jde o to, že je ta fotka jaxi spolecensky incorrectly, vis ? politicky, proste je to buřičstvo... nejde o nic jinyho, nez o to, ze je "spolecensky nežádoucí"... ale trebas tyhlecty škváry platej nejaky osvicenci anebo alternativci ci ekologové:-))) to by potom proslo:-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    zájemců přispěvatelů s fotkou.
    LALINA
    LALINA --- ---
    zájemců o co?
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Imho tam zas tolik zájemců nemaj.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: pochybuju, kdovi, ktera lobby ty cancy plati... neverim:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tak tejkonc si to párkrát pořiď, budeš tam mít fotku. ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: me na tom nesejde, ze je to gratis... existujou veci, ktery proste nechci ani zadarmo:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam