• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    bude to presne tak, jak to pri zacatku naseho pádu do kapitalistickýho tržního blahobytu predpovidali.. markety sezerou supermarkety, ty sežerou hypermarkety a nakonec bude jedna firma vsude, kultura prodeje na nule, ceny pomerne vysoky, sortiment velmi chudej a kvalita zboží na nule... potom budou uz jenom spešl obochody s kvalitou vetsi, ale 4x dražší... užívejte si dokud to jde,, zlaté časy tržního blahobytu rychle končí :-///
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PATISLAV: Díky!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ALAGAESIE: to je proto, že je pro Střížkov a Prosek společná prosecká pošta, která je zároveň centrální poštou Prahy 9. :) Takže u dopisů můžeš napsat cokoliv, pokud dáš směrové 190 00. Rozhodující je, co máš v občance.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    ALAGAESIE: btw:kde bych našel design stanic Prosek+Střížkov?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    BAHI: Sám pořádně nevím:občanka - Střížkov; např. na dopisy se nám často píše Prosek nebo Střížkov, P-9 :o)
    RAV
    RAV --- ---
    No ked na Lukach Albert prevzal Mainla tak to po roku zavreli - nechali len ten mensi narvany ludmi, zavreli ten vacsi priestrannejsi a pohodlnejsi... teraz tam pre istotu otvorili tesco - v ktoeom sa ani nenamahaju vyberat tovar z krabic a hadzu ho v regaloch priamo v krabiciach...
    a u nas na Stodulkach, o stanicu metra vedla, su priestory po Mainlovi doteraz prazdne stale aj s regalmi a pokladnami...

takze sa vobec nedivim...
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    RAV: To sice jo, ale prece nebude Billa provozovat dva kramy hned vedle sebe, to mi prijde nelogicky..
    RAV
    RAV --- ---
    uff.. ved to Billa kupila a od 1.6. to prebrala...
    uz mizne logo a vyrobky delvita/delmaz/365, nedavaju igelitky, minule bolo nejake hnusne sede maso... zase jeden slusny supermarket v p...
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Tak jsem dneska byla v Delvite a nejak se tam zacinaji zabydlovat Clever veci, ze by z toho chteli udelat dalsi Billu? To je asi blbost, co?
    BAHI
    BAHI --- ---
    WANAH: fakt nevim byl jsem mladej a byl jsem moc
    WANAH: sám? ani náhodou
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    WANAH: Fanda to byl mezi Priorem a Sypem. Prior byl modrej, Fanda fialovej, Syp oranžovozelenej a potom Billa žlutočervená.
    WANAH
    WANAH --- ---
    Ale jestli se nudíš tak jeď do Kbel do liďáku tam bejvaj dobrý akce
    WANAH
    WANAH --- ---
    BAHI: no asi do 9 tam netočej alkohol a choděj tam nezletilci
    nebop dřív tžo tak bylo
    BAHI
    BAHI --- ---
    WANAH: ja tam nebyl, vlastne 1 jo ale je to moc dlouho a aani už nevim.

jako že tam choděj děti? Jsem tam viděl i zajímavý kousky :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    BAHI: Myslíš dětskou diskotéku?:)
    BAHI
    BAHI --- ---
    HELLEJU: Proc ne nudim se tu jako prase

byl tu nekdo ve Space nebo nekde jinde ?
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BAHI: Nestras s diskoskou:-)))
    BAHI
    BAHI --- ---
    HELLEJU: to asi ne

muzou tam flaknout treba nejaky disko

:)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    BAHI: No pochybuju, ze by kvuli nejakymu panelaku rusili, pizzerku, lekarnu, zlatnictvi, hadry, tak daleko by to snad nedoslo, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam