• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je zase keců
    sever
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    sever!!!:)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    ...stanes se tam lucker...
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    a jed na sever...-)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    servitky si neber
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever
    LALINA
    LALINA --- ---
    zato vcerejsi koncert v nasem kostele byl o dve patra vyse, nez jsem zvykla.. ten me tak unesl, ze jsem se rozhodla smazat ten velkej cernej flek za tu zpackanou pout...
    ----------------------
    koncert byl neuveritelnej.. nic takovyho jsem necekala.. o kostelu nema smysl se zminovat, ot je sila sama o sobe a vyber del..takovy kratky hitovky, , moc prijemny a pekny, ale interpreti :::
    Ales Bárta, no komment, to je proste overena kvalita, ale velmi me prekvapila Eva Mullerová (jsem ji nejak neznala) a Viktor Bycek (taky neznala)... co ti s temi svymi hlasy predvedli, jenom jsem zasla a odneslo me to nekam uplne jinam... rozkoš největší....

no a potom jsem se jeste nachomytla k slečně nebo paní Mullerové, tak jsem ji osobne podekovala a dala s ni řeč a vyšlo najevo, že se pred kratkou dobou přistěhovala na Prosek (Novoborská) a že se jí tam líbí a tak jsem jí popřála, ať se jí u nás na severu líbí. Byla moc prijemna, taková bezprostrední a prirozená a myslim, že bysme spolu klidne mohly kamarádit :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    zato pout byla odflaknuta jeste vic, nez ten letacek... uroven o tri patra niž, než jsem zvykla... na vsech urovnich... kvuli takovyhle pouti si proste rozmyslím zustavat na vikend v Praze, zvlast kdyz bylo tak pekne, uplne na koupaní :-/// nastvali me.. a dixik jsem prosvihla asi tím metrem..myslela jsem ze budou po oba dny tak jako v minulosti...
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak metro dobrý... nic moc teda videt nebyl..proste nastupiste a tak, ale fajn.
    libi se mi to tam
    LALINA
    LALINA --- ---
    http://www.dpp.cz/index.php

zitra od 10:00 otevrene dvere na metru Střížkov..
    BAHI
    BAHI --- ---
    LALINA: Pivo?

HELLEJU: Tak to jsme na tom stejně :)

Já uvidim jak to bude s prací na PVA ale snad bych na vás měl mít čas
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Jinak ten "něčí" brácha, co tam hraje, je už taky odsud. Dan9K. Případné děkovné dopisy za skvělý koncert k němu do pošty ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já budu asi v sobotu dixieboys natáčet na kameru, takže mě v případě potřeby identifikujete snadno ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    HELLEJU: JO! JOJOJO !!!! ;-))))

smrt betonu !!!
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Ja piju pivo, vino obcas taky a toho jointa taky obcas dam:-) A mozna nas bude spojovat nenavist k betonu:-))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: Loni jsem ani nevedela, jak bych te mela identifikovat, akorat te pak tady nekdo popisoval a ja si uvedomila, ze ta usmevava osubka, ktery jsem si vsimla, jsi musela byt ty:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    esipak krome severanství najdeme jeste vubec neco spolecnýho, kdyz uz ani chlast nefunguje ? ;-)))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    BAHI: no to je ale strasny ! nepijesvino? jak muzes žit? ;-))
    jointy? ja nejointuju :-))
    jsme stejne kazdej pes jina ves, to bude sranda s nama :-)))
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    LALINA: A sakra, ono je to uz tenhle vikend, tak to o Dixieboys prijdu, protoze budu radit v Krasnem Lese na severu Cech:-( To me fakt mrzi, loni se mi strasne libili.
    LALINA
    LALINA --- ---
    HELLEJU: ale loni to neklaplo... minuli jsme se a potom ses nasla na my fotce, pamatujes?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam