• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    GEG
    GEG --- ---
    FNUKII: Kastan je to jak tam toci Maxim?
    GEG
    GEG --- ---
    Nevite nekdo co je s Vlachovkou? sem se tam vcera zastavil jakoze poprve navstivim abych dal sanci jinejum nez Hofmanum a Zakladne a na dverich "RESTAURACE ZAVRENA" wtf? jako ja zadna rekonstrukce nic...
    THERORISTA
    THERORISTA --- ---
    co je MAMINA? :D no to je jen pro OTRLÉ :D
    Máš rád klasickou českou pajzl-hospodu?
    Neuznáváš malé drahé panáky?
    Chutná ti Staropramen za 17.50,- Kč?
    A máš rád hospodu kdy ti nikdy neřeknou zavíráme?
    Tak to je pro tebe MAMINA to pravé :) je to ten non-stop na rohu Solu :)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    FNUKII: Co je mamina?:) U Kaštanu neznám... já tady skoro nikam nechodim... co to je zač?
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    THERORISTA: neblbni!!!! MAMINA by ostatní k smrti vyděsila!!!!

NONAME44315: cihelna mi jak pajzl moc nepříde...ale záleží do jakejch podniků jinak chodíš...když to srovnám s potrefenou husou tak to asi pajzl bude, no...

znáte hospodu U Kaštanu ve starejch?
    THERORISTA
    THERORISTA --- ---
    Když do Bohnic na pivo, tak jedině k MAMINĚ!
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Podmíráky nevim, neřešim a na obsluhu si nemůžu stěžovat. Včera mi pánové pro psa přinesli řezaný pivo v misce a utopence, nic jsem neplatil. fakt je, že tam ale chodim dlouho a vždycky tam vytáhnu deset patnáct piv plus jídlo, takže utrácim... Po Bohnicích není nikde dobrý pivo. Potrefená husa mě s tim Starákem sere a Cihelna na Krakově - to je imo fakt pajzl... Tak navrhněte něco jiného:) Já v Bohnicích nikam nechodim, takže je to na vás:)
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    SHMAIDA: tak panáky sem si tam nikdy moc nedávala...na panáky sme spíš přebíhali do Solu-maj tam mé oblíbené RH+....s tim fotbálkem už teda bylo načase...no je to tu s těma hospodama hold nahnutý :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    SHMAIDA: no konečně :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja mam nejradsi konecnou 181... ale to jde jen v lete...
    jinak hospody na devitce moc obslaply nemam... na Vhlidce me parkat vyhnali a parkrat nepustili na tu vyhlidku, takze veskere kouzlo a diuvod, proc tam bejt padl..sla jsem pryc...

k lemtani piva potrebuju obvykle i nejakou pridanou hodnotu a tou je pokud mozno krasnej vyhled...moc se me libi i jen takovej vyhled v Kobyle..dole se hemzej lidi, nahore je nebe..krasa...
    no takze jediny, kam vic chodim , je ta konecná v čimicích a picerie u jezirka u nas na prosexu - hlavne v lete na terasu - a taky bobinu jsem si oblibila.. ale taky spiš v lete...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    FNUKII: cihelna je dobrá tak akorát na panáky, ale teď tam pan majitel koupil fotbálek... nic moc, ale je to fotbálek :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    WANAH: souhlas... obsluha fakt hodne divna... kdyz jsem tam sama, ta se ti páni chovaj jako medvedi v říji, ale jak je nas tam vic, tak jsme jako prašiví... fakt nidky jsem z nich nemela dobrej pocit a vsichni mi prijdou jako nejakej gang...
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    NONAME44315: Tam prej dělá nákej fašounek...sem slyšela, ale mám pocit, že po Bohnicích a blízkém okolí moc dobrejch hospod neni...dřív sme chodili do cihelny (myšleno krakovská cihelna, ne kobyliská), jenže tehdá se tam to pivo dalo ještě pít...nevim co tam s tim dělaj, ale je to hnus!!!!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: přéééésně moje řeč :)))
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: to pivo je jediný cio je tam dobrý jinak asi nejhorší hospa v praze ...

SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    NONAME44315: heh, podmíráky a divná obsluha...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Sraz bohnického gangu?:) Nejradši chodim na Kobylisy do Kobyly... výborný pivo...:)
    LULLABY
    LULLABY --- ---
    Kdy bude sakra nejaka ta hospoda? :P
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    nooo, tak co s tim, Bohničáci, uděláme? :))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: poliklinika mazurská... nojo...je to ještě troja...ale ja to mam jako bohnice :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam