• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Co tím myslíš, že se začíná vrbit? :) Už pokládaj betonový kvádry? Třeba na straně silnice, co hloubili metro, tak dali zpátky zeleň...
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    LALINA:
    demokracie v praxi, cemu se divis:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    mnoo, kdyz jsme u ty zelene....kausa pesi zona kolem debilly se asi bude pro velky uspech opakovat...rekonstrukce parku aspon tady na tom mojem konci se zacina vrbit tak, ze tam, kde bylo 90% trávy a záhonu, bude 90% ty rozkosný bezúdržbový betonový dlažby, a uprostred ní budou symbolicky ponechany cca 3 - 5 záhonků..a to jeste neni jiste, zda v tech vytyčených ohrádkách nakonec nebude jen nejaka drt nebo kameni jako pred pizzerií.
    Kopla bych do toho, fakt že jo, ale ja fakt nevim, komu si stezovat..najednou nevim.. ta e-adresa na MÚ nefunguje (asi dobre vedi proc, gauneri .-/
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Aha, proto zrušili klub Prosek a stavějí kanceláře. Úředníci centrum nedělají. Vždyť tady ani krom Zlatého selete není pořádná restaurace, jen pár pizzerií a dvě nebo tři zaplivané putyky.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Taky vas tak stve, kdyz se nekde doctete, ze Prosek je (nebo byla) ubytovna? Me to neskutecne vytaci, Prosek bylo vzdycky jedno z tech hezcich sidlist se spoustou zelene a ne zadna ubytovna. Jeden takovej clanek ted vysel v casopise Devitka, tak jim asi napisu, blbounum... Taky mi vadi, ze chteji z Proseka udelat mestske centrum, ja nevim, ale ja teda stojim o to, aby tady bylo co nejvic zelene a o nejaky centrum, at si strci za klobouk.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: az 9.5.? no to bych mela bejt uz v cajku... tak to neco podnikneme..mama kamose u DP, zkusim mu rict, jestli by nedal tip na nekoho, kdo ma ty cedulky... ale jestli jeste vubec nekdy ty plechovy pekny jsou...
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    PATISLAV:
    no ty vole! defakto muj skolni autobus:)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LALINA: Podle mě je to zrušení aktuální až k 9. květnu, kdy se rozjíždí metro. Snad neplánuješ nemoci takhle brzo dopředu? :)) Každopádně nápad se mi líbí. Mohli bychom to udělat někde blízko kostela (hřbitova). :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no ja jsem marod a mam vychzky jen pres poledne... ale to neznamena, ze nemuzes...
    me napadlo vysomrovat u dopraváků nejaky cedule -pokud jeste nekde maji- s číslem, co byly v busech anebo ty na zastavkách... jenom jestli uz vsude neni jen elektronika a nejaky trapny papirovy samolepky.. a kdyby ta cedulka byla, tak jednu pohřbít nekde v lesíku a druhou ji dat na hrob nahoru s nejakym textem, jako trebas "zde na věky odpocívá naše věrná stoosmdesátsedmicka, budž ji zeme lehká"
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Zjistit si, kdy jede poslední spoj vůbec, vzít láhev a rozloučit se. Já myslím, že to řidič bude tolerovat :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    no ale ropzhodne bychom se se 187 meli dustojne rozloucit...
    co navrhuješ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PATISLAV: cože??? to musim petrve prostudovat!!! odkdy jakkdy???
    187 ??? věrné kyvadlo odmeřující naše dny a noci???
    to nééééééééééééééé !!
    ja nechciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    podělaný metro... tedko tu stavej tuny barabizen... baj baj klidné místo nahoře:-/
    s metrem sem vtrhne spodni mesto,

Proc se vsechny veci musej zakonite podělat?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    No a co říkáte na ty změny autobusů? (viz [ Cestování v MHD > ať si v praze, brně nebo plzni. emhádečko přítomností przni ] ). Pro mě je to docela tragédie, protože bydlím v Hloubětíně a 181 mi už na Prosek nepojede. Kromě toho, musíme se nějak důstojně (minimálně se šampaňským) rozloučit se 187ičkou! To je přeci autobus našeho mládí!
    BAHI
    BAHI --- ---
    ANCHATON: povidej okoli, hlavne fotbalek ....
    SALVAJA
    SALVAJA --- ---
    ANCHATON: mám stejnej názor, je to tam jak v závodní jídelně, pivo je dobrý, ale všed předražený...
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    omlouvam se nejak mi zmrzly na cigaru prsty tak nepisu pismenka spravne
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    nechapu co na ty kobyle vidite...me jediny co dostalo byl dobrej ale predrazenej dabelskej toast...v okoli muzu vyjmenovat nekoliv bezkonkurencne lepsuich hospod. Ale ono asi zalesi na pomeru...interier/cena/bermani/kuchyn/atmosfera/pridane hodnoty(fotbalek,sipky,kulec atd.)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Slysel jsem Bohnice??
    Visla -> Nisa -> (censored) -> Visla!
    Hospa - bejvala sportovka, ted potrefena husa. 12ka Starac se da a mam to hned vedle baraku :)
    Jinak jeste kdysi blue line (5let zpet, ne ta hruza co je tam uz par let) a ten bar pod Knihovnou, kterej pred 2 rokama zrusili, kterej se tam prakticky prestehoval ze zastavky Krakov. Ale jmeno si asi nevzpomenu.
    Parkrat jsem byl i v Odre dole jak byla picoska.
    Parkrat vymenik (ale to je spis na vino)
    No a zaplivana 4ka Kacko na Podhajkach :)

Do Kobyly jsem chodil ze zacatku a dost rad, nej hospa v okoli. Behem prvniho roku se to ale tak zkazilo, ze jsem tam prestal chodit uplne.
    WANAH
    WANAH --- ---
    ANCHATON: Tam je výhoda ten samospád cestou tam :) nevýhoda ta samá :)
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    woohoo to je asi 250 metru od myho baraku skoro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam