• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    FNUKII
    FNUKII --- ---
    SHMAIDA: jo už se to jednou řešilo, taky sem z mazurský...
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    nooo, myslím, že už se to tady řešilo :))) ale třeba já sem z mazurský
    GEG
    GEG --- ---
    hele kde vy bohnicky vsichni bydlite? ja v baraku kolmo k solu (Trojskej vrch)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WANAH: jojo, to je Liďák :))) byla sem tam jen jednou a nijak mě to teda nenadchlo... když už pizza tak Trojský Vrch :)))
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jj co je tam ta pizzerka byl sem tam zatim jenom jednou ale moc hezký to tm je i když krpet drahý ...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    WANAH: Jo taaak:) bezva, hned jsem o něco chytřejší... tak tam se mi to líbilo, no
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: No právě že tam bylo ranec lidí kdyby to uměli s penězma tak sou tam doteď
    GEG
    GEG --- ---
    WANAH: proc? lidi tam bylo furt plno, kdo to me ved je mi fuk kdyz maj dobry pivko...
    WANAH
    WANAH --- ---
    GEG: ono to ani jinak nemohlo dopadnout vedli to tam takový mamlasové ...
    GEG
    GEG --- ---
    Jo to je lidak, vsechny mistni obyvatele vcetne me to nasralo pac to byla driv nejlepsi hospoda v bohnicich s velkou zahradkou, platno na prenosy, proste pohoda...a udelaj z toho, jak jinak, zase picosku...nic proti mam je rad...ale proste me mrzi starej dobrej Lidak :)
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: jinak je fakt že v bohnicích toho moc neni
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: To je ten lidovej dům:)
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    hele, na Bendovce je prrima pizzerie, včera jsem se tam byl mrknout a tam se mi to líbilo... Znáte to? Jmenuje se to, tuším, San Marino...
    GEG
    GEG --- ---
    aha koukam ze sem to nejak nedocet... no jesi myslis v solu Ten vrch tak vo gothaji nic nevim, v tom pripade bych rek ze ses asi hodne narocnej zakaznik pac tohle mi osobne na urovni prijde... no ale tak otazka pristupu :)
    GEG
    GEG --- ---
    NONAME44315: jesi ti neva Pizzerie...tak Trojskejs vrch viz. http://www.trojsky-vrch.cz/ docela pekny cisty na urovni, jidlo dobry, ceny jako v pizzerce ..a hlavne to mam 20m vod vchodu :P takze se sikne...
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    V Bohnicích nic není? Já se stydím, ale:) nevím, co je bohnický "lidák"...:) jakože Krakov? Myslíš tu pizzerku v Solu? brrrrrrrrrrrr............ místo šunky gothaj? ne-eee... Proč jsou dobrý podniky jen v centru. Mě by stačila úroveň Kobyly na Kobylisích, ale radši bych něco v Bohnicích.
    LALINA
    LALINA --- ---
    WANAH: jo, na zlaty vyhlidce me uz parkrat tezce zklamali a uz tam nepujdu... sla jsem tam vzdycky vylozene kvuli ty vyhlidkový terase, ale ona je porad zavrena..je prej malo lidi a tak se vejdou dole...na to jim pecu, kolik tam je lidí, ja chci vyhlížet :-)
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: nebov bohnicích v lidáku je docela pěkná pizzerka jinak můžu doporučit ještě verandu tam vařej výborně i když to prostčedí už lehoulince pokulhává ale jako neni to žádná ostuda.
    Stejně tak restaurace na zlatý vyhlídce je co se týká jídla velmi dobrá
    WANAH
    WANAH --- ---
    NONAME44315: hele je tu toho docela dost záleží co hledáš

Třeba kousek od kobyliský vozovny je podnik co se jmenuje "pod schody" pokud seš steakovej tak můžu doporučit maj tam parádní gril
    nebo v klapkově naproti vlachovce je výborná restaurace
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    hele, pašáci, poraďte mi. Je v Bohnicích a blízkém okolí (to není Ládví apod.) nějaká restaurace na úrovni? Jakože si tam nemusím otírat příbor ubrouskem apod., jako třeba v Potrefený huse na konečný 200... To je fakt ultra sračka... čili bych bral i solidní obsluhu apod... nevíte o něčem?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam