• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    RAV
    RAV --- ---
    no nebol... predpokladam, ze je to ten park naproti poliklinike okolo potoka, smerom k proseckemu kopcu
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: :-)))))
    esis tam jeste nebyl, mohlo by se ti tam libit a mas to cobys kamenem dohodil
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: to by snad slo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: však prijd, ma bejt hezky a teplo... dame panaka a budes zdravej .-)
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: hmmm... no mozno... aj ked stale som nejaky chory... uvidime, pozriet by sme sa mohli prist
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: jo, ja tam budu, bubu!!! tesim se na to už od Náchoda .-)))
    RAV
    RAV --- ---
    LAMPICZKA: no jo, na trave a na chodniku sa parkovat nema...
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: a ty tam budes?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ináč dneska od cca 17:00 je v podhradí naší severní plošiny rockový festival v parku Podviní... bude tam severský drsny a syrový underground, živo, pivo a parky, tak prijdte zapařit .-) vstup volny
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    ANCHATON:
    LALINA:
    taky sem se tomu smála, takže v pohodě:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANCHATON: taky se musím smát :-)) a uplen verim, ze pokuta je proti tomuhle nic :-)) nekdo holt asi "vzal spravedlnost do svých rukou" :-)))

taky sou_cítím.....ten smrad:]
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    promin ale AAAAAAAAAAAAAAAHAHA....uprimnou soustrast. :(
    LAMPICZKA
    LAMPICZKA --- ---
    důvod proč sem píšu v půl dvanátný v noci..... stala se mi ted uplně neuvěřitelná věc..... popíšu to od začátku....
    odpoledne sem jela autem do práce... a stala se mi naprosto normální věc... nemohla sem najít místo na zaparkování blízko metra kobylisy... všechny moje obvyklý fleky byly zabraný, navíc sem pospíchala do práce... a když sem tam jezdila už asi 10 minut, tak sem to píchla na takový místo... (http://www.mapy.cz/#x=133156320@y=136086656@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=katastr%C3%A1ln%C3%AD%20%C3%BA%C5%99ad%20kobylisy,%20praha@sss=1@ssp=133144736_136087248_133173664_136109504)
    jak je ta modrá šipka tak od té šipky trochu vpravo a nahoru..... prostě napravo vedle katastrálního uřadu je takový místo jakoby na trávě... vždycyk tam všichni parkovali,ale pak tam udělali takový červený zátarasy, takže se tam od tý doby vešlo jen pár aut....... no a já si tam takhle jezdím... už z toho rostu... a najednou vidím tenhle plácek.. bylo mi trochu divný, jak to že tam stojí jen jedno auto , když je všude narváno..... napadlo mě že se tam nesmí parkovaat, ale obhlídla sem cedule a nikde nic napsaáno nebylo.... tak sem to tam píchla a jela sem do práce.... no a když sem se vracela zpátky, tak sem celou dobu měla hrozně divnej pocit že je něco s autem... takový tři varianty... pokuta za oknem, botička anebo odtáhlý..... ale to co sem uviděla když sem přišla blíž to by mě ani ve snu nenapadlo.....
    1) to auto naprosto totálně nejvíc neuvěřitelně smrdělo..... (tohle je naprosto klíčový:))
    2) zepředu na přední skle a na střeše byly napláclý mokrý noviny.... ( po dalším zkoumání sem zjistila že sou asi pochcaný... nebo nasáklý tekutinou z bodu 3...
    3) na střeše i na předním okně bylo naházeno něco... co sem identifikovala jako nechutný hovno.... ale mělo to pár zvláštností... smrdělo to ještě tak 1000x tolik, a mělo to konzistenci asi jako rašelina..... ...
    4) na střeše se válela petka, ve které byl zbytek toho hnědého čehosi.....
    takže sem ty noviny a petku opatrně sundala, abych se toho nedotkla ani o ždibíček víc než je nutný.... stěrače vyřešily aspon to že se přes to sklo dalo koukat....... ale nejhorší bylo že ten nechutnej smrad byl i v autě..... fujfujfujfujfuj a eště tisíckrát fuj...
    ale tak už sem se otočila..... byla sem nasraná a chtělo se mi smát najednou....už sem chtěla vyjíždět....
    je tam takovej průjezd mezi dvěmi kusy betonu... a koukám že mi do toho výjezdu ještě ten vtipálek přisunul popelnici... takže sem ještě musela vylézt a tu popelnici odtáhnout....... HAHAHAHA.....
    zajímalo by mě co to bylo za kokota a co tím jako kurva sledoval.... ale smrdí mi ruce ješt ted a to sem si je už myla asi třikrát.... ... nevím ještě jak dopadne autoo... myla sem ho hned jarem s vodou.. ale nevím nevím..... ach jo... to se fakt může stát jenom mě.... možná bych radši brala nějakou mírnou pokutu...:)
    no berte to jako varování.. ...
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    nevite nekdo kde je na proseku socialka? nespise se tam budu muset jit regnout protoze od 1.9.08 sem zivnostnik.-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemate nekdo info, kdy letos bude prosecká pouť?
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    je tu někdo na ládví s ebankingem, kterej by mi poslal někam prachy a já mu je hodil?
    poštu už dneska nedávám, asi..
    BAHI
    BAHI --- ---
    HELEEK: :DD
    HELEEK
    HELEEK --- ---
    Sem vedela, ze fotbalek je dobry lakadlo :)) vsichni kamaradi "z centra" protestuji, ze mam fotbalek nechat u nich, ze do ty ..... za mnou nikdo jezdit nebude :) No o vikendu se stehuju, tak uvidime.. Rada poznam nove soupere..
    BAHI
    BAHI --- ---
    GEG: nj je to lákadlo, něco jako kdyby napsala že jí přetejká bar chlastem :DD
    GEG
    GEG --- ---
    HELEEK: focus doma? hele to se najdou asi vzdalenejsi sousedi s chuti se zastavit .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam