• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak nejaky fotky z pouti, mozna psíše z vinobraní:-)
    kdopak se tam pozna, co? ;-)))

http://s55.photobucket.com/albums/g140/lalina_doll/2008_09_27-28_pout_Prosek/
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Jo tak me napadlo uz jste videli tu novou rasu psa čibotr? My jsme jednoho meli
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    North!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    sever!

tak pocasí bylo excelentní, Svatej Václev opet nezklamal..!!! zato pout je rok od roku takova nejaka..horsi, slabsi.....a burcak taky nic moc... teda pokud se to jeste da nazvat burcákem :-//
    jedine dixík Boys skvělě zachranoval situaci, ackoli ani on uz neni to, co bejval..

anebo jsem jenom zestárla? ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    znicili hafo keřů... tedko je to asi pro nekaly zivle prece jenom neprijemnejsi, zmizly zašívárny a schovávačky:-/
    jinak ale prekvapive se mi zda, ze ho neznicili..ovsem podium je peklo a jak vcera spíkr nadsene sliboval, bude se tam toho mnoho konat, címž se naplnily moje nejtemnejsi obavy bo repraky mi budou řvát prímo do oken... a prej bude v tom konci u Billy areál pro mladistvé, což ve me taky nevzbouzí nějaké optimistické predstavy...nejvyssi cas poohlídnout se po nejakym bydleni na samote nebo aspon za vesnici:-]
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    Musím se jít taky někdy podívat, jak nám náš Central Park zvelebili....respektive zničili :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    a loni jsem vas zrovna prosvihla.. akorat jsem potkala Patislava, kdyz sli odtamtud...
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: oni nás vždycky napíšou blbě :-)

ale loni to byl náš nejhorší koncert vůbec...saxofonistka, co s náma byla dva tejdny a totálně nemocnej klarinet, kterej i normálně stojí za hovno, tak byl tehdy neskutečnej :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale vinaři na svém programu vinobraní, vás napsali dobře :-)
    http://www.machalka.cz/
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: šak ja vždycky Sv. Václava moc prosím, aby to nějak dobre zarídil .-)) ale letosek je takovej nejakej celej divnej.....že si řikam, že letos nejspíš panuje nejaka jeste vyšší moc .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak konecne konkretni dodrobne info o pouti jsem našla:
    http://www.praha9.cz/?c_id=7239

hele, ale napsaly vas blbe: Dixieland, a ne "Dixieboys"
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: ještě se nestalo, aby nebylo hezký počasí, je to vyšší moc :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak to uz se na vas moc tesim, jenom doufam, ze bude slusny (slunny) pocasi .-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: no tehda jste se tak nejmenovali, mozna to byli už vasi predchudci ze školy, co ja vím..ale je to už fakt moře let :-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: jo, jsem :-)

letos hrajeme zase jak nahoře tak dole

a 10 let, tak dlouho ještě neexistujem :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: no tak to je príma:-))) tak pred 10 lety cca.. to jsem na nich (vas) ulitavala:-)) fakt že jo!

tedko hravate taky dole na Machalce, ne?

nejsi brácha zdejsiho ID Patislav? ten tam prej ma brachu
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: no jéje :-)

už nejsou ze Zuš, protože je vyhodili (že jsou moc starý)

shodou okolností jsem členem této pochybné kapely :D
    LALINA
    LALINA --- ---
    DAN9K: to jsou ti, co vzdycky hrajpou na prosecky pouti? z mistní ZUŠ ? ty mam hrozne ráda:-)
    DAN9K
    DAN9K --- ---
    LALINA: to tam nesmí chybět dixieboys :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam