• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: to rozhodne ne...připomnělas me vetu nejaky uspešný managerky nebo umelkyne nebo nevim, kdo to byl:. Ríkala: " žena, aby uspěla mezi muži, musí být 2x lepší, než oni. Naštěstí to není žádný problém." ;-)))
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    ELESDY:no, jak se to vezme.. hodlam se zucastnit, kze do toho precejenom neco je :-)
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    ELESDY: hh uz to zacina.. a jaky pak uplatek nabizis? :-P
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: tak to se teším až něco hodíš do klubu
    LALINA
    LALINA --- ---
    ELESDY: to nebudeme řešit vůbec, neboj, nikam svoje fotky nedám:-) jenom semka je občas házím... nejsou soutežní...myslím, že na to jsou prilis amaterský .-)))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    ale jaj nikde nepsal ze to budem resit v poste :) jsem psal v porote...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ne, to bych radsi nerizikovala..

a trebas pristí kolo /rok se zucastnim jako soutežící, tak abych mela svoje trumfy pripraveny:-))))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    tot otazka...ale urcite jen tak pro inspiraci tam hazet muzeme
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, mas pravdu.....

no ja bych neco hodila hned, ale kyz jsem porotec, tak nemuzu .-)))
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    to zalezi na nas jak se dohodnem v porote...ale nejdriv bych pockal az ne tam vubec nejaka fotka objevi :) navrhni neco klidne
    LALINA
    LALINA --- ---
    a kategorie nejsou?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    fotky budu vystavovat na nastenku, presne tak. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ANCHATON: to je príma, že se konečně něco děje:-))

budou fotky nekde vystaveny na nastence nebo kde ?
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Vazeni usedlici a pratele severni prahy,
    prave zde probiha velika soutez : Praha 8 (a okoli) NoPress foto. Nestydte se prosim zverejnovat zde fotky tohoto krasneho regionu, a to v jakemkoliv podani. Odborna porota ve slozeni Anchaton, Lalina, Pascal na konci dubna vybere nejhezci foto a tim i viteze souteze. Cena zatim nestanovena.
    Hodne stesti.

fotky hazejte prosim do tohoto auditka : [ Praha 8 - kdo z vás chodí kalit tady v okolí? Karlinu a Libni, zdaleka se vyhni. ]
    LALINA
    LALINA --- ---
    BAHI: njn...jak tak na to koukám, asi z toho stejne nic nebude...vsichni nekde jsou anebo je děsí zima a sníh .-)))

a fakt jedes do pece na otočku? takový my, tamní domorodci, máme nejraději...ucpávají silnice a autobusy a jsou jich plny hory.. delaji fronty, zmatky a mají hromady urazů .-)))))
    BAHI
    BAHI --- ---
    LALINA: no tak jo :) ale já nemůžu páč jsem v tý peci
    LALINA
    LALINA --- ---
    BAHI: no to je právě důvod - že je sníh... právě. jak chceš stavet snehuláky, kdyby nebyl snih?
    BAHI
    BAHI --- ---
    LALINA: :/ jedu do Pece na 1 den lyžovat, navic ted je všude hodne snehu :)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    říká vám někomu něco pojem "land art" ?

dala jsem do klubu Land art [ LAND ART .. Designing the Earth ] nabídku a sem ji chci dát taky pro hravé lidi, kteří by chteli objevit i tvůrčí magii v Praze...ve meste a presto v přírodě, ve městské přírodě a přesto tvořivě zasáhnout do její tvárnosti za pomoci kouzla zimy...
    ------------------------------------
    co kdybychom se sešli na nějaký to zimní kutění řekněmež v Dáblickém lese?
    Byla jsem tam, je tam dostatek klacků, dřeva, obří louka vysokých suchých trav, les, cesty i "horské náměstíčko" s 2 lavickama, značné terénní nerovnosti a skalky..na druhém konci je skalni ostroh u hvězdáry........proste ráj pro nás... a je to pár kroků od konečné Vozovna Kobylisy.
    Videla bych to hodne brzy... brzo se stmívá... Tak od 12:00...?

měl by někdo zájem?

SOBOTA 10. 1.2009 od 12:00 konečná Vozovna Kobylisy.
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    Fortuna vikend sampionu :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam