• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    to ja sa dostavim vcas, zkusenost me naucila, ze se zacina vcas a potom jsem kolikrát přišla o ty uskupení, na který jsem puvodně šla....
    RAV
    RAV --- ---
    dostavim sa aj s dalsimi... ale najskor tak o 17.30-18 hod... a dalsi asi este neskor
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak pro připomínku, ZITRA:

PODVINÍ 2009 - čtvrtek 10.9. od 16:30
    desátý ročník open air festivalu
    v areálu přírodního parku vysočanského Podviní, Praha 9 (7 min. od metra Českomoravská)
    VSTUP VOLNÝ!!!

Na výročním, desátém ročníku festivalu alternativní a nezávislé scény vystoupí letos tito umělečtí pracovníci a soubory:

VISACÍ ZÁMEK
    KRÁSNÉ NOVÉ STROJE
    BBP - podzemní orchestr
    RUDOVOUS
    MAJEROVY BRZDOVÉ TABULKY

Na festivalu bude tradičně i pojízdná prodejna POLÍ PĚT (www.polipet.cz) s alternativní hudbou, literaturou - která se jinde marně shání.
    Tento velmi pěkný program slibuje hojnou diváckou účast, bylo by tedy chybou nebýt v pravy čas na pravém místě, TEDY TADY!!!
    Na viděnouuu i slyšenouuu, přátelé!!!!!!
    www.bbp.cz

P.S.: Do minulých ročníků možno zabloudit na fotostránkách krysího Mistra Konstantina: www.konstantin.cz

J_A_N
    J_A_N --- ---
    safra, tak musim hledat dal...
    RAV
    RAV --- ---
    J_A_N: tak medzi tym lesom a letiskom ti teraz dokoncuju dialnicnu spojku :-) to budes mat blbe prebiehanie :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ale fuj
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    RAV: vida, to zas nevim ja. tak jestli nekdy budu bezdomovcem, vim ze je tam peknej nezabranej les a suprmarket v dosahu. A taky je tam kousek zahradkarska kolonie, tam se da krast zelenina a vykradat chaticky. jo a hned na kopci je kbelsky letiste, tam by se daly brat svetla a navigace a odevzdavat to do sberny.
    RAV
    RAV --- ---
    uz je tam dole Lidl na Kolbenoovej...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    tam jsem zadny lesni muze nevidel. neni tam pobliz zadnej suprmarket ani popelnice. jo vlastne, ale videl jsem tam kufrik, a kolem rozhazeny nejaky sanony, smlouvy... jako kdyby nekdo vykradl kancelar a sel si tam tridit korist.
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: a nebydlej tam taky lesni muži?
    RAV
    RAV --- ---
    ja len jazdim denne autom po Kolbenovej...
    aj ta zelena oblast pri remize tramvaji by mohla byt zaujimava na prechadzku
    LALINA
    LALINA --- ---
    J_A_N: celou tuhle oblast mám neprobádanou.. nebyli lidi, se kterejma bych se tam mrkla...
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Btw, jestlipak znate Cihelnu v Bazantnici?
    http://www.cgu.cz/aplikace/fotoarchiv/sobr.php?r=700&id=15381
    http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=133332928@y=136040272@z=17
    To je krasny misto, hodny navstevy v kterekoli dobe
    J_A_N
    J_A_N --- ---
    Pristi tyden jsem celej pryc. To je mi lito. A potom povetsinou az do konce rijna. Jiste uselame nejakou zimni vypravu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: hnidopichu!!!.)
    RAV
    RAV --- ---
    ale tu LALINA nie
    LALINA
    LALINA --- ---
    už jsem to opravila lalala
    RAV
    RAV --- ---
    Tram 8 tam uz nejazdi, miesto nej je tam 15
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: jo, to by snad slo :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    co takhle 16. září?
    dát to Podviní - 16 - 20 NS (Naučné stezky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam