• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    HANELA
    HANELA --- ---
    LALINA: holak, ty bys mohla být předvídačka!!!! Koho by napadlo, když jsi tu akci vyhlašovala, co bude sněhu :-)
    A koukala jsme na fotky, akce se vydařila! Bezva.
    LALINA
    LALINA --- ---
    zapomněla jsem zmínit překrásnou fretku Martiny, ta byla skutečně jako živá !! a taky nakonec toho Džimina andělíčka, taky jako vystřiženej!
    Co jsem ještě zapomněla?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Tak akce byla zdařilá velice,
    Když jsem přišla do parku, nikdo tam nebyl, tak jsem zamířila k piknikovému stanovišti a začala budovat plánované dílo: piknik. Jenže sníh byla o fous zmrzlejší, než by bylo bývalo vhodné a tak moc ledržel pohromadě. Dokázala jsem uplávat jenom takovej nevzhlednej hnusnej kopeček...a jak tak na to koukám, jak je to hnusný, napadlo me: tak tohle může bejt už jenom blop. No a tak jsem vytáhla spray, kterej jsem chtela chtěla otestovat na sněhu, nastříkala jsem to barvou a zanořila červenou svíčku. A Vesmírná blitka BLOP byla na světě. Mezi tím přišla, ba priskotačila Dzimi, nadšená z tý snehový nadílky a hned chtěla vytvářet ve snehu andelička, což jsem ji rozmluvila, aby to nechala na pozdeji, aby tam nebyla celou dobu mokrá od snehu.. tak se pustila do tvorby podobizny její kočky. Trousili se další a tvořili ..pořád z toho byly víceméně nejaké kopečky nebo koule. ROANICAK s přítelkou Martinou původne chteli tvořit "zahrabávání člověka na pláži", ale potom z toho sešlo:-) Trio Kacířů stvořilo peknou kouli a Martina jednoho mučednickýho sněhuláčka naraženýho na bodáky blízkého stromu. A nakonec přitrhla MOUNTBATTEN s PYVERNEM a jak byli v ráži z odpoledního focení v Podviní, vrhli se na zem a začali bagrovat sníh takovým stylem, že za chvíli byla obrovská kupa. Ostatní chytli slinu a přidali se, po poradě bylo přijato rozhodnutí, že toho bude sedící člověk... a začali bagrovat nohy. Bylo to opravdu krásné, surové, s jen nemnoha náznaky telesnosti (krásná rýha mezi půlkami vzadu. Potom jak tvůrci pokračovali v díle, přstalo to být surové a obecné a zacala se z toho líhnout jakási mužatkoidní Venuše:-))) Nakonec jsme zkázu díla dovršili detaily percingu, flaškou Tuzemáku a skořicovým brkem a byli jsme nadšeni:-)) Dílo bylo vskutku velkolepé!! Rodinkám, které chodily parkem kolem, mohly oči vypadnout a děti požadovaly na svých rodičích "taky takové snehuláky" :-)
    To už byly 4 hodiny a my jsme po poctivé práci zatoužili po zasloužené odměně v blízké restauraci. Trousili jsme se tam postupne, já byla v poslední skupině a když se blížíme, jde nám naproti předposlední skupina, a že prý v hospode nikdo není.... tak jsme to proveřili a ukázalo se, že byl otevřen další prostor až nahoře vzadu, nekuřácký lokál a tam jsme se všichni štastne shledali. Nakonec dorazil i Jesus.
    Jídlo bylo asi výborné /já jsem dlouho otálela, až budu mít hlad a potom už tam bylo moc lisí a jídlo by přišlo až za hodinu, tak jsem to vzdala, ale někteří rozumnější meli moc krásné talíře a prkýnka:-)) Pivo bylo taky dobré a zábava byla moc príma, takže celá akce skvěla. Díky všem zúčastněným za krásnej snehovej zážitek !!!

http://lalina4.rajce.idnes.cz/2009_01_09_entity/
    LALINA
    LALINA --- ---
    prosím vás, kdo se chystáte, nakliknete se na stránku akce, třebas budete motivovat i další jedince.-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    pár metrů na sever od toho ostrůvku je socha J. Wolkera, nejde nevidet... možná se potom pohneme trochu kousek jinam, tak si vezmi mobil .-)

http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=park%20p%C5%99%C3%A1telstv%C3%AD%20ji%C5%99et%C3%ADnsk%C3%A1%20praha@sss=1@ssp=133236176_136076392_133246576_136085056@x=133241376@y=136079856@z=16
    RAV
    RAV --- ---
    helle a kedy teda a kde? netusim kde je u basnika... skusim vytiahnut ariho, neviem ci bude do 14 v praci...?
    LALINA
    LALINA --- ---
    hlavně by to chtělo nějakej opravdu kvalitní foták, pokud se nám podaří něco fakt dobrýho postavit, aby to bylo patřičně zvěčněno...
    LALINA
    LALINA --- ---
    já vezmu lopatky a takový věci, abysme meli nejaký nářadí, co? nebo dláta?
    LALINA
    LALINA --- ---
    na Proseku asi taky bude snezit víc, nez tady, hurá!!!! zítra bude matroše, že ani nebudeme vedet, co s ním .-))))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: no tu v Brandyse su uz asi 2cm noveho a to zacalo okolo 9 ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: tady ve Vrsovicích zatím jen tak jemne popadává jako ulynule dny..
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: ...a snezi...
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak nás už je na zítřejší akci asi tak 4 - 5, ale žádný zdejší seveřan... se snad necháte zahanbit? ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, je to udělaný z výmeníku:-)
    HOCH
    HOCH --- ---
    LALINA: to misto mi je nejaky povedomy... Nerikaj mu "vymenik"? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak po té sněhulákové akci jsem rezervovala stul na Střížkově v Belle na sobotu, že se dostavíme mezi 16:00 - 17:00 hodinou. Zatím pro 5 lidí do nekuřácké části. Pokud bude volnej stůl se samopípou, domluvíme se na místě..Jenže pípa je v kuřácký části, no..
    Tak koukejte se dostavit v hojném počtu .-)
    http://restauracebella.cz/
    KILLERT
    KILLERT --- ---
    vsechno nejlepsi v roce 2010 :-P
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV
    RAV --- ---
    LOPIK: s tym mytom suhlas... ale musi byt urobena siet objazdov a tych prietahov... a to teraz proste nie je...

Co sa tyka zivotneho prostredia, navyse pri kludnej jazde po prietahu, kde netreba podradovat kazdu chvilu koli zakrutam, jamam a krizovatkam, s ageneruje menej splodin a menej hluku - to vie kazdy, kto autom jazdi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam