dneska jako každý pondělí celá radostná a natěšená do práce vběhnu nedočkavě do výtahu, svět má barvu lila a krev vesele klokotá v žilách a najednou - v tom výtahu čtu cedulku nalepenou na zrcadle: "Koho napadla takova hovadina vykácet zdravý stromy pred barákem, chcete mít pod oknama soukromý parkoviště?"
Krve by se ve me nedořezal. Svět zhasnul a dech se mi zatajil. Zaplavil me takovej vztek, jako dávno nepamatuju...vztek a bezmocnost... lítost a kdovíco všechno...Vyploužila jsem se pred dům... díky bohu stromy jestě stojej....Ale já už vím, že se neco nekde v něčí hlavě stalo, nekde neco prasklo a věci se začaly hýbat směrem k propasti....Musím nějak rychle zjistit, co se deje a co se dá delat proti tomu....
Ono nestací, že za rouškou revitalizace parku park zbavili čtvrtiny zelený plochy, (protože park je přece když beton), ona snad zvítezila(?) varianta "upravy" mezibaráčního prostoru která z toho všeho tam chce udelat parkovací místa.....Já myslela, že k tomu kdysi byla anketa a tam to jednoznačně propadlo....Co znamená ten výkřik ve výtahu? Musím to zjistit a neco udělat..... achjo...
Jak nekdo vůbec může bejt takovej kretén, že by chtel ten pás zelene, kterej nás tam zachranuje pred naprostým odtržením od přírody a psychoz a depresí z mnoha betonu, lidí a aut zrušit?
Zničit, vybagrovat a udelat tam místa pro ty hnusný plechovky? Lidi si kupujou druhý a třetí auta, ted je moda tech velikejch popelnic... a vypadá to, že nás tam jednou všechny převálcujou...Co všechno si jeste lidi nechaj líbit????