• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    zajímalo by mě, co ta barva udělala, když sníh roztál...ona totiž na tom sněhu jaksi...nezasychala :-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Tak do sněhu je to v cajku... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: no to je moje jaksi....sprejerská minulost... taková barvička ve spreji:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Líbí, já jen že nevím, jak jsi to udělala - tu barvu... Blbo...eh... Blob jsem samozřejmě poznal. :)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    -//-
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak tedy přeju všem seveřanům krásnýho severního Ježíška a hodně severu do celého nového roku!!!

SEVER !!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: ta je moje a jmenuje se kni_hovna :-))) nelíbí, jo? tak to je v pořádku:))))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    RAV: I já jsem rád, že tě vidím a rád vidím, že mne rád vidíš... :o)
    RAV
    RAV --- ---
    KONOPASLIK: jeee, rad Ta vidim :-)
    JAMEELA
    JAMEELA --- ---
    Ahoj, před nějakou dobou jsem se po několika letech stala opět seveřankou (tehdy poprvé jsem ovšem ještě netušila, co je to Nyx :-) ). Tak prosím zaznamenat Jameela - Letňany
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Ta žlutá entita je hustá... Co to, z čeho to?
    LALINA
    LALINA --- ---
    tady jsou ty entity vloni:
    lalina4 | 2009_01_09_entity – rajce.net
    http://lalina4.rajce.idnes.cz/2009_01_09_entity/
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    No tak to se musí napravit... Co třeba na parník? (ano, trošku agitka...)

[ Mafia: The City of Lost Heaven ]

Tejkonc mizim, budu zas zítra...
    LALINA
    LALINA --- ---
    lidi svět mele jako na centrifuze... nestíhají a nemají čas na nesmysle a na blbostě...kdo ještě dneska má čas na tvorbu entit ? nikdo.... poslední akce byla loni, kdy jsme stavěli entity ze sněhu...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: co si budeme říkat, chybíš ty a tvoji lidé :-))))) tvoje vůdčí schopnostě a aktivita....
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Muhehehehe... he. :) Děkuji za vlídné přivítání.

Tož jsem si právě pročítal nástěnku, děláte ještě nějaký srazy? Raporty z nich nevidno, tak nevím, jak moc velká lenost za tím stojí - jestli lenost účastnit se, nebo jen psát. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: tyjo, tak tomu říkám dáreček pod stromeček !!! vítej zpátky, zatoulaný synu :-)))))))

Už se mi po týhle ikoně fakt stejskalo .-)))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tož děcka, jsem po čtyřech letech na nyxu... Nevím, jestli mi to vydrží, já už jsem takovej věčnej stěhovač. Ale zůstávám věrnej severnímu městu, takže prosím přepsat z Kobylek na Letňany. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jo, taky mám v plánu baron bar proklepnout...
    JULISAK
    JULISAK --- ---
    tak jsem vcera navstivila baron bar, celkem fajn, prijemna obsluha, dobry pivko. pak jsme byli v parku pratelstvi v pizzerii, kde se mi nijak zasadne nelibi, ale pizza vyborna.
    ja jsem taky rada, ze je tady klid, ale vecer si na to pivo obcas rada zajdu... kdybyste mel nekdy nekdo chut, s radosti bych poznala nejaky novy sousedy.
    jinak vsem diky za tipy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam