• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: rád jíš a piješ v zamořený plynový komoře? ;))
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: a coby gurmána a pivomila?

To čvanho si lidi dávají venku na čerstvém skoro venkovském vzduchu:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    ...coby kuřáka mne to až tolik neoslovilo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, mají tak DOKONALY buřty na pivu. Nerada o tom podniku moc říkám, i ted jsem váhala, bo je malej a kdyby se tam naučilo chodit víc lidí, tak bych se tam taky nemusela vejít.-)) ale chodívám tam málo, takže ....

nicméně klidně bych tam někdy udělala sraz seveřanů, co vy na to? ;)))
    RAV
    RAV --- ---
    LALINA: to vyzera dobre... malo by sa preskumat...
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: No uvidíme... tohle byl jenom můj dojem z toho, co jsem viděla. Třeba nás příjemně překvapí. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    a v zimě tam budou děcka asi slalomovat na sánkách mezi tím...
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: omg...jen ne "umelecký dílo"......jak asi ty kuličky budou za chvíli vypadat?
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Když to dobře udělají (jestli jsem dobře koukala na ten nákres, tak i kuličky by měly být na nožičce zapuštěné do země), tak se tam bude dát třeba sedět :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Bar Chýše - Čimice
    http://www.barchyse.cz/
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Hele tak to už nevim, mám to spojený se Sviňanama... Hm, to je fuk. :)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: No jo, jenže tam to nikdo neocení... Hele třeba tam jen naházej nějaký nepohodlný kámoše a zase to zavezou...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: právě+že před lety - s Carlosem, co? - to byl Gambrihnus... Svijany tam mají teprve krátce:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: to můžou trénovat někde v divočině za Klíčovem a ne na zbytcích trávníku, kterej nám tu po "revitalizaci" parku ještě zbyl...
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Jj, vím, před lety jsme tam byli na Svijanech spolu. :) Chýš neznáju.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KONOPASLIK: tyvole Kony, ty jso kulovej blesk:-))))

Čimice jsou super, chodívám tam na konecnou na Svijany a letadla a taky do Chýše na Nroberta a Matušku:-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    LALINA: Trénujou práci s lopatou a krumpáčem, připravujícoucevše se na budoucí povolání. U mne dobrý. :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    IDLE: tak to já teda doufám, že když už tam zničili trávník, tak to aspon k něčemu bude dobrý... umělecký díla, který ubíraj trávníky, at jdou k čertu...

tuším, že si to tam dělají takový ty skupiny mladistvých, co bydlej přes křižovatku v tom nápravným zařízení nebo pastáku nebo co to tam je , který se tedko v tlupách potulujou po parku.... jsem zvědavá, jestli se potom bude ještě dát bez úhony chodit po tom dlaždicovým chodníčku :-))
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Tak hlásím, že jsem se opět přestěhoval, ale stále zůstávám seveřanem. Na nástěnce jsem se opravil - Čimice. :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALINA: Jo, kolem toho chodím domů, taky jsem na ty cedulky koukala. Tipuju, že to bude umělecké dílo zobrazující klasickou hru v kuličky, ovšem v gigantickém provedení. Ty nákresy (včetně vedení sítí) budou možná součástí stavebního povolení nebo něčeho podobného, asi by bylo dost nešťastné, kdyby se důlek potkal třeba s teplovodem a proměnil se v jezírko. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam