• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    LALINA: no ja asi dost dobre neumim predstavit, jak tam do deseti vecer vyhravame na kytaru, kdyz tam vsude bydlej lidi... Takze pokud by to mela byt akce v tydnu, vzdavam se dobrovolne organizace;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ZORBOVA: o víkendech asi budou lidi dost venku, ne?
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    Jo a da se tam taky hrat nohejbal, pokud by byl zajem, sehnala bych sit...

MILLY: predstavovala jsem si to vic jako vikendovou akci. Nevim kolik je lidi, kterym se to bude hodit v tydnu, ale nebranim se nicemu.
    MILLY
    MILLY --- ---
    ZORBOVA: Já bych přišla, pokud by to bylo 16.- 20. nebo 23.- 25. nebo 30.- 31. 7. .o)
    PRGA
    PRGA --- ---
    ZORBOVA: a točej tam i černý ;)) tam je to moc příjemný, většinou zastávka z nebo na výlet na kole :)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    No vyborne! Tak ze bysme zorganizovali prvni rocnik hudebne zabavniho festivalu Na Zápraží?:)

Jedná se o tohle místo
    http://mapy.cz/#x=14.445792&y=50.130526&z=18&t=s&l=15&u=u&umc=9h2iLxYJ0m¨=%C4%8Dtvr%C5%A5%20Praha%208%2C%20Praha%2C%20okres%20Hlavn%C3%AD%20m%C4%9Bsto%20Praha /doufam, ze je tam muj valstni bod, moc s tim neumim:)/

V hospodě se točí Gambrinus 12 /já pivo nepiju, ale tohle miluju:)/,v nabídce jsou rozlévané limonády a džusy, nějaké pochutiny...

Místo pro hru na kytaru, jako dělané:)

Kdybyste opravdu měli zájem, pište, kdy by se vám to hodilo. Já jsem pro uspořádat něco ještě v červenci, jelikož od srpna tam budu pracovat, tak ať si to taky můžu užít;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    taky bych se možná přidala, jestli to není úplně privátní záležitost:-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ZORBOVA: To zní zajímavě, že bych zkontroloval kompletnost strun na kytaře? .-)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    ASAFA: tak ja taky moc detailu nevim:-D ale bylo fajn, posedet kousek od lesa, s vybornym pivkem v ruce a s zivou hudbou hned vedle:) jen byste se do priste meli naucit aspon jednu pisnicku zazpivat celou;)
    proste kytara a priopili zpevaci a jedna tanecnice "u tyce" = prima sobotni odpoledne....
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    LALINA: já nevim, detaily asi radši ne?:) nebo i by byly ale stejně nevim jestli si všechny pamatuju, jestli poradí ZORBOVA: ?:)
    ZORBOVA
    ZORBOVA --- ---
    ASAFA: jojo, prijd casteji! Bylo to paradni:) Uz to tam zacinalo skomirat a v sobotu jste tam tomu dodali stavu;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ASAFA: detaily budou? ;))
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    včera jsem se přesvědčil že na severu je prostě fakt skvěle, nejlíp!:)
    PRGA
    PRGA --- ---
    PRGA:
    NONAME44315: takže tak polovina 2014 :)
    PRGA
    PRGA --- ---
    NONAME44315: otevíračka konec roku 2013
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Nemáte někdo povědomí o tom, kdy by mělo být hotové to nějaké nákupní centrum v Krakově?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUKLIK: nejspíš to neměli zaneseno ve svém pětiletém akčním plánu....
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    Idioti. Proč to nevyměnili před 3 lety, když to bylo rozkopané, než otevřeli metro??
    HANELA
    HANELA --- ---
    LALINA: aha :-((
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam