• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINASeverní město - život na severu Prahy
    LALINA
    LALINA --- ---
    HHANULKA: Prosek čistej !
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Mapa heren a kasin, které Praha 8 navrhla do pražské vyhlášky o hazardu.
    Pro srovnání:
    Praha 1 si zvolila 21 kasin
    Praha 2, Praha 6 a Praha 12 nulovou toleranci
    Praha 3 bude mít 7 kasin ...

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zGNIu213UQFk.kAHFeuONuaDk
    FIN
    FIN --- ---
    KONOPASLIK:
    STKI: rozhodně díky za info. objednána jablonka, tak po neděli se uvidí. v místě, kde bydlím, končí roční závazek u O2 a nic nechci méně než u O2 pokračovat... (již podruhé v životě se O2 zbavuji a skoro se nemůžu dočkat, až se tak stane). po nějakém tom vylučování zbyl drát a jablonka - jablonka je bezprecedentně nejvýhodnější, ale zeptat jsem se musel :-)
    STKI
    STKI --- ---
    FIN: Hele, Rychlý drát jsme měli po drátě v práci (cca 2 roky dozadu a měli jsme problém, že jim to občas na celkem dlouho vypadávalo - jako že třeba na půl dne jednou do měsíce, co si pamatuju). Pak se přešlo na ADSL, takže od tý doby zkušenosti nemám.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    FIN: Jablonka, zkušenosti cca deset let zpátky, když jsem bydlel u rodičů a projekt byl v podstatě ve stádiu zrodu - velmi operativní a osobní řešení, spolehlivé, neskutečnej poměr cena/výkon. Druhá zkušenost nyní, když se otec rozhodl na starý kolena učit se s počítačem. Zůstala v bytě stará kabeláž po mně, takže jsme to jen zapojili a poslali email, za pár dnů přišla odpověď, že je to zapojený. Skutečně bylo. Už je to víc než půl roku a od té doby se snažíme z Jablonky vytáhnout nějaký fakturační údaje, aby to bylo možné zaplatit. Bohužel na tyto naše emaily nikdo nereaguje. Net funguje a prachy nikdo nechce... :)
    FIN
    FIN --- ---
    dotaz: máte někdo na proseku zkušenosti s následujícími poskytovateli připojení?
    rychlý drát
    jablonka
    a jaké?
    LALINA
    LALINA --- ---
    mám pro vás fotky z poklidného parku, kde konečně po vydatných deštích ta parková vodoteč vypadá tak, jak by měla vypadat pořád, kdyby tolik nešetřili vodou:-))
    Obvykle, jak asi víte, je tam té vody půlka a jsou vidět hlavně betonový stěny:-)))
    A vodopádu jak to svědčí, to je nádhera, obvykle tam čůrají jeden dva pramínky a tedko je to tak, jak to má bejt.
    Na jezírku kačka s šesti mladejma, nemám ponětí, kde je mohla vysedet, když všechny křoviska v rámci revitalizace vyhubili...snad jedině že by měli budku pod picérií? Musím to ověřit.

No a růže.. Miluju růže a miluju mokrý růže. Ne mokrý, ale ozdobený kapkami vody. A miluju jejich vůni, když do nich strčím nos a mám ho potom mokrej a v nose (a potom v hlavě a potom celým těle) mám tu vůni.... uá... a abych nebudila zbytečnou pozornost kolemjdoucích, maskuju se fotákem.-))))

lalina4 | 2013_06_03_Park po deštích – rajce.net
    http://lalina4.rajce.idnes.cz/2013_06_03_Park_po_destich
    HANELA
    HANELA --- ---
    LALINA: tak v tom parku jsem nebyla zase já :))
    LALINA
    LALINA --- ---
    HANELA: musím přinat, že jsem na té cestě ještě nikdy nebyla...ale jak slyším slovo revitalizace, jdou na mě mdloby....
    když se podívám, jak zrevitalizovali park:-///
    HANELA
    HANELA --- ---
    LALINA: a nevíš, co dělají na cestě Na jetelce? byla to taková zachovalá cesta, myslím, že i s původníma zídkama, ale te´d to nějak moc zrevitalizovali :-(
    LALINA
    LALINA --- ---
    ČARODĚJNICE na Střížkově - praha9.cz
    http://www.praha9.cz/strasidla-halo-ven2.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    Praha 9 na svých webových stránkách připravila mimořádné fórum nazvané „Dotazy a připomínky k zadání návrhu územního plánu“.
    Dotazy a připomínky k návrhu zadání územního plánu - praha9.cz
    http://www.praha9.cz/pripominky-k-navrhu-uzemniho-planu.html?jv7fe7ebca=2#jotmod7fe7ebca
    Zde mohou lidé do 18. 4. 2013 pokládat dotazy a své připomínky k návrhu územního plánu.
    Odpovídat jim bude místostarosta Ing. Marek Doležal, odpovědný za územní plánování.
    LALINA
    LALINA --- ---
    s jiným klubem plánuju navštívit krásy severního města, takže taky seveřany srdečně zvu:

[ PRAHA MAGICKÁ - vejšlap po dvou letech !!! / ostatniother / 14.4.2013 / CR - Praha ]
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak my se dneska do té Školičky šli podívat, pivo teda ještě není, takže o tom vám nic neřeknu (stejně ho nepiju), ale jinak to tam bylo příjemné a jídlo dobré (trochu slanější, než jsme zvyklí, ale ne tak, že by to vyloženě vadilo).
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV:jasně, nepředpokládám takovou flexibilitu, že bychom to snad stihli dřív,:-))
    například já až po velikonocích.-)
    RAV
    RAV --- ---
    no pockal by som az to bude uvarene ;)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jestli už se tam někomu podařilo nebo podaří dorazit, podělte se o dojmy.
    LALINA
    LALINA --- ---
    co říkáte, mohli bychom se tam někdy sejít na nějaký to školení, ne?
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: jo, školička, kolikrát už jsem se tam chystala... a nedorazila zatím:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: já se neumím tvářit nevinně.-))) zkus to ty:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam