KUBLAJ: to jo...o tom jsem více než přesvědčená:)) ale jak jsem psala, já k tomu rozhodně aktivně přispívat nebudu a budu se ten úpadek snažit trochu brzdit:))))
Jeden můj soused, když jsem se s ním potkala ve výtahu, tak si pochvaloval, jak je ten dětskej den v parku skvělej a dodal: k tomu nakonec ten park je. To už jsem nemohla nechat bez komentáře a řekal jsem, že si myslím, že k tomu park rozhodně není a on hned chápavě: nojo, ten hluk, že? Takže i tento nadšený kývač věděl, co je asi špatně:)
Řekla jsem mu, že park, notabene park v neděli, by měl sloužit k úplně jiným účelům, než jsou přehlučený estrády a zešilovače zvuku pro malý děcka. Nakonec smířlivě řekl: no tak ještěže to není často:)
To je fakt, často to není, ale přibývá to, znatelně to přibývá.
včera to bylo fakt utrpení, ty bandy byly úděsný a v tom prvním byla nějaká holčina, která přeřvávala, bylo to místama jako když ji někdo naráží na kůl, něco děsnýho a poslední band, to taky bylo čistý peklo (to je asi ten jejich těžce hledanej "sound" -čistý peklo).
Měli končit ve 21:30 (to bylo na plakátech a já se na to těšila jako na smilování), skončili ve 21:45 a místo aby se sbalili a vypadli, tak ještě do deseti pouštěli něco ze záznamu... mechchch........ šmejdi.