• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WHITESCORPIONietzsche & Schopenhauer - filosofujeme kladivem !
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: to ne, ale ukrutně bolavý... s každým krokem malý syknutí. Ale kotník se dá rozchodit, jsem někde slyšela. Ale osobně tomu moc nevěřím. :(
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: Ztraceného? To snad ne, ale jak to říct...? Když stoupneš nešikovně a zvrtneš si nohu, je čas strávený na cestě ztracený...?
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: hledani ztraceneho casu..? :o)
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: Přesné. Nedávno jsem dočetl kapitolu O manželství a dětech a doteď mi hučí v hlavě. A ještě asi bude. Velmi inspirující pro mou současnou situaci a hledání.
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: :o) nefackuju se, ale usnu vetsinou dlouho v noci - fakt to leze do hlavy a tam to vrta a rejpe.... ale nesmim byt teda unavena (ze skoly), jinak se do ruky vzit neda...
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: Hezké přirovnání. A máš recht. Čtu ho už asi čtrnáct dnů, vždy jen jednu...max dvě kapitoly. Pak nad tím přemýšlím a hloubám ve svých zkušenostech. Většinou se pak usmívám a mám chuť si dát facku.
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: zarathustra je jako cukrovi - ho musim jist po castech :o) mne po jeho precteni ta energie vleze do tela zas :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: Mno tak to jsme na tom podobně :o) Zrovna sjíždím podruhé Zarathustru a chystám se do něčeho pořádně udeřit, protože se ve mně kumuluje energie k "urvání se".
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: kuju pikle, pikle kuju, kolem sebe pokukuju... ale jaktoze tu nikdo nekuje?
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: A co kuješ kováři? :o)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    KAJ: ja kovu sec muzu, ale ruka zacina oumirat.. :o(
    KAJ
    KAJ --- ---
    LICINDA: Tak vezmi kladivo a kovej! ;o)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    zomira to tu, zomira...
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    update homepage ... konkretne pridan zarathustra, antikrist a zrozeni tragedie z ducha hudby v cestine
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    WHITESCORPIO: mno.. nektera slovni spojeni.... dobra dobra.. :-)
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    WHITESCORPIO: to ses trefil. káju mám rád:DDD
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    licinda> ... taky myslim, co asi probehlo F.N. hlavou kdyz objemul kone a vydal se na vecnost ? :) ...

chajim> http://www.bukowski.unas.cz/basne/b18.htm :) ...
    CHAJIM
    CHAJIM --- ---
    WHITESCORPIO: jak to je s tím, že málokomu je dáno myslet, ale každý chce mít názor?:DDD
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    REAP: no uz sem se lekla!!! :-d

WHITESCORPIO: presne tak.. (i kdyz ono vseho taky moc skodi.. :-\
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam