Stejně dle mého uvážení (berte to kdo chce jak...) Nietzche uhodil hřebíkem o hlavičku, nevím jak vy, ale já jsem si ho totálně zamiloval po tom co jsem poprvé dočetl Tak Pravil Zaradhustra, protože to je jediná cesta z tohodle kruhu ktereý nazýváme náš život. Myslím že nikdo z nás "starších" nemá na to státi se nadčlověkem, ale to se taky úplně neví, je to na každým udělat něco pro to stát se někým kdo se nebude bát sám sebe a kdo si vytvoří svůj svět tak aby ho prožil maximálně, co víc aby ho prožil tak odlišně, že nikdo o tom ani nebude vědět, což jistě někteří lidé udělali, ale já jsem je zřejmě nepotkal. Takže na mě zůstává jen pokusit se vytvořit Nadčlověka z mých nástupců (mých dětí - jestli budu mít to štěstí). I když jsem slyšel více než hanlivé námitky na Nietzeho, nikdo mi to nevymluví = tenhle člověk měl neuvěřitelně nadčasový myšlenky, který ani zdaleka nejsou dnes v dnešním světě. Buďto se stane zázrak a někdo nebo něco změní tenhle hnusnej tok událostí v našem světě, a nebo ne, půjde to dopíči všechno a přežijou jen ti na správném místě, i když si myslím že ti si vůbec nepomůžou, protože byli tak blbí že zůstali naživu. Každopádně hlavní je, že dokud budu žít, mám alespoň trošku víc jasno, díky Nietzchemu, o tom co vlastně dělám, proč to dělám, a proč to má takovej dopad. Proč se bát Smrti? Blbost! It´s never the same, it´s more than a game. Stejně si myslím že tohle není můj poslední život, ani první. Nietzche to taky věděl a proto se tak úžasně vysmál všem lidem kteří ho jen povrchně přečetli, sice nevím jestli se nesmál i mně, ale to je jedno protože jak je zde napsáno o kousek níže: And we should consider every day lost on which we have not danced at least once. And we should call every truth false which was not accompanied by at least one laugh. No a to je Ten Smích! Ten pravej a jedinej kterej kdy byl a bude. SMěJTE SEEE!