• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANIMAMVNDIIndie/Lo-fi/IDM/Alternative/Experimental Kalendar+Diskuze
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    MASSERATTI: juj tech je 8-) jste hodni, ze jste pomohli
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    BUBLINATOR: nejak cekam cekam.. a mono nikde.
    ZERO
    ZERO --- ---
    2006-09-29 klub Modrá Vopice (ul. Novovysočanská PHA9)
    Elektročas, Defiance Ohio (usa), Kdyby psi, Karl Marx, Lyssa (cze)
    ZERO
    ZERO --- ---
    23.09.06 - LVMEN - Akropolis - křest nový desky
    + Please the Trees

MASSERATTI
    MASSERATTI --- ---
    ....co myslis "indie" ? kytárky? electro nik? eclash? "nezavislý" .) ? Klee, Kante, Mia, Egoexpress, Motormark, Nothern Lite, Das Bierbeben, Mediengruppe Telekommander, Kissogram, Tiefschwarz, Malaria, a pak snad i Minipli 550, Raeuberhoehle, Planingtorock, Kevin Blechdom, Stereo Total, chicks on speed, ale to je asi uz moc... Smatka Molot ) je to mix, nejde to jinak .)
    taky http://www.indiepedia.de a takz http://www.meltfestival.de
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    DUKON: danke. znam jen Tomte, 2raumwohnung. obe se mi celkem libi. podivam se po tech tvych.
    DUKON
    DUKON --- ---
    MARKOVKA: asi to neni uplne "indie" ale mam rad Notwist, Robocop Kraus, Lali Puna, AGF, B. Fleischmann no lidi z Morr labelu http://www.discogs.com/label/Morr+Music atd.
    vic me ted nenapada
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MARKOVKA: tuhle jsem se bavil s nějakou němkou a ta mi na lísteček napsala jména německých kapel, co stojí za to....jenže kam jsem ho jen strčil??? :D Až ho najdu, tak dám vědět.
    MARKOVKA
    MARKOVKA --- ---
    jake nemecke indie poslouchate? rada bych si rozsirila hudebni obzory.
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    mono mam you are there urcite a pak jeste neco bych mohl sehnat, ja zajem aspon o to you are there?
    BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    jee v palaci akropoli to sem zvedav... kamos z tej sedmicky taky nebyl moc nadseny
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    hele mono nahodil by nekdo?
    EFHA
    EFHA --- ---
    Apparat
    26.9.2006
    Palác Akropolis
    ZERO
    ZERO --- ---
    dobry no. ja sem se na 007 akorat dival do zad lidem, co byli prede mnou. celkove sem z toho vlastne nic moc nemel
    MYKO
    MYKO --- ---
    !!!
    EFHA
    EFHA --- ---
    Listopad 26
    Praha - Palác Akropolis
    Mono (JP)

Mono se vracejí do Prahy! Po vyprodaným koncertu na 007 se hypnotický japonský kvarteto představí tentokrát v žižkovským Paláci Akropolis. Slova jsou u tohohle koncertu zbytečný - většina z vás to už stejně zažila...
    ANIMAMVNDI
    ANIMAMVNDI --- ---
    I'm going to be moving away for a while so I'll have less time to manage the board. Hopefully, the homepage and header is fully editable now, which is how I actually envisioned this forum in the start. My hope is that the events calendar will run itself by having members add any genre relative concerts they recommend.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam