• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    skryta reklama ID CREEPAS smazana (+ reakce)
    TBC
    TBC --- ---
    sparkie: urcite nam pak dej vedet jak to dopadlo, ale podle mne kdyz na ne budes prisnej, tak ho musej vzit zpet...
    SPARKIE
    SPARKIE --- ---
    muzu se zeptat na konkretni zkusenost s vracenim zbozi do 14dnu u czechcomputers? ted jsem jim psal email, ze bych chtel vratit notebook, ze sem ho nakupoval podle obcanskyho zakoniku a vsechno proste v souladu se zakonem a oni mi odepsali, ze to asi nepujde a at zkusim proste prijit a nejak se dohodneme... tak by me zajimalo co je tohle za jednani, kdyz si hraji na seriozni velky eshop...
    ADRAGON
    ADRAGON --- ---
    JANA4U: no ja to dodavam pro takove nedockavce jako jsem ja. ale zase si myslim ze na reakce skrz webovy formular by meli reagovat.
    JANA4U
    JANA4U --- ---
    ADRAGON: me se to nikdy nestalo, protoze do systemu nejak nekoukam a dozvim se, ze si to mam prijit vyzvednout vzdycky jen mailem...
    jinak na Vltava.cz jsem uz nakupovala hodnekrat a jsem s nimi dost spokojena, hlavne od te doby, co si lze vsechno vyzvednout v Praze, takze nemusim platit postovne ;-)
    ADRAGON
    ADRAGON --- ---
    www.vltava.cz - osobni odber v praze 400 Kc - dorazilo podle casu udavaneho na webu, akorat v systemu mi to napsalo u knihy pripraveno k odberu drive nez dosel email s tim samym. Tak jsem tam byl (zbytecne). - takze tahle informace ve web systemu vltavy je falesna a je potreba pockat na email. stezoval jsem si do dotazu a zadna odpoved.
    MIC_HAL
    MIC_HAL --- ---
    www.kasa.cz ...25 000,- ...supr, objednávka vyřízena včas a bez problému, skvělá komunikace
    JANA4U
    JANA4U --- ---
    VIK: ja bych jim napsala maila, at ti to tam nechaji a ze se stavis tehdy a tehdy. pokud je to cedecko, tak to jim tam zavazet nebude a klidne mesic by ti ho tam mohli nechat...
    ja mam s vltavou spis opacny zkusenosti - ze mi zbozi dorazi podstatne pozdeji nez uvadeji na webu nebo taky vubec... a pak uz tam obvykle letim, co nejdriv mi to cas dovoli ;-)
    VIK
    VIK --- ---
    jak dlouho mam na vyzvednuti zasilky na vltave pri osobnim odberu? nenasel jsem to na jejich webu a potreboval bych to vedet. aby muj prispevek mel aspon nejakou informacni hodnotu, tak slo o objednavku pres musickatalog, standartni doba dodani je 7 tydnu, v brne to bylo uz za 14 dni (bohuzel zrovna v momente, kdy se mi to nehodi :)
    TARQ
    TARQ --- ---
    http://www.koloshop.cz/ za cca1500kc (retez prehazovacka) osovbni prevzeti v Praze to nakonec zdrzelo na cca 2 mesice,ale jinak v pohode
    http://www.ebikeshop.cz/ cca 5000kc bez problemu
    http://www.kasa.cz cca 1500kc 2 dni po objednavce mi z k.volali,ze to dodavatel nema na sklade potreboval sem to jako darek na ktery sem chvalal, tak pani rekla, ze to teda zkusi u jineho dodavatele... ten to mel.. nevim proc to neudelala automaticky:) ale nakonec vseOK
    TARQ
    TARQ --- ---
    MUTATOY: z toho co jsem slysel,tak nekdy zbozi prislo za 5 dnu nekdy za mesic.. ale nikdy se nestalo,ze by prisla prazdna krabice nebo tak. a osobne mi psal jeden kluk co tam objednaval canona s2IS ze ho mel za tyden tj bez problemu o s2is uvazuju.. asi casem objednam
    BOAR
    BOAR --- ---
    www.supermusic.sk
    NAKUP do 500, obednaval jsem si tam odsud jejich zpevnik na cd. zbozi tu bylo postou asi za 3 dny, na dobirku. Bezproblemu. takze hodnoceni jednoznacne
    Kladne
    Jinak ten zpevnik je udelanej celkem osklive, (teda nevim jak dobre to bezi na wokenech + IE) ale dost nic moc. ale to uz je na jinou diskuzi :)
    MUTATOY
    MUTATOY --- ---
    www.fischer-bernard.cz .............za info předem dik
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    shanim e-shop s elektronaradi zn. Narex, Bosh etc. nevite o nejakem levnem a spolehlivem?

nasel jsem jen hobbyexpert.cz (mall.cz)
    MIC_HAL
    MIC_HAL --- ---
    máte nějaký zkušenosti s www.digitronic.cz ???
    EXIS
    EXIS --- ---
    BonusShop.cz perfektni jednani + levny hry ... je to teda Obchod na hry, ale maj tam jen polske verze, takze to je pro nekoho, kdo potrebuje origo.cdkey! :) omylem sem zaplatil vic a preplatek mi byl poslan zpet..

VYBORNE JEDNANI
    MR_TYLER
    MR_TYLER --- ---
    ... www.shark.sk

...teda teraz som nekupil cez eshop, ale predpokladam, ze potom by moja reklamacia bola este komplikovanejsia.
    ...kupil som monitor 19" benq 905 za celkom prijatelnu cenu 11490 sk. hned na zaciatku tam boli vyprazene pixle, tak som ho chcel vymenit. a oni ze to je ok, ze tam tie pixle mozu byt odidene. neochota veduceho bola absolutne uzasna. nakoniec mi to vsak vymenili, ale az potom, co som chcel spat peniaze.

...takze to hodnotim absolutne do minusu. napriek tomu ze predavac sa snazil a bol ochotny, veduci to vsetko posral.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    ENTENTYKY: jo sorry, chtel sem to zminit, samozrejme sem zapomel. Audio technika. Proste sluchatka.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    asi by bylo dobry i napsat, co ma ten obchod prodavat .) (nebo ti jde jen o to objednat si neco z usa, at to je cokoliv? ;D)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    prosim adresu nejakeho online obchodu v usa, ktery shippinguje i do evropy. Googlil sem, lec narazil sem jen na USA (a Canada) only.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam