• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    PETER_PAN: co to je za media, cdr.cz nezna :/
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    Tak pridam svoji zkusenost s Pixmanii ...

OK, snad jen jedna vytka, ktera uz tu asi taky zaznela, dodaci terminy jsou opravdu dodrzeny, jenze ze strany kuryru, Pixmania nezapocitava a ani jinde neuvadi dobu, za kterou se zasilka ke kuryrovi dostane. Takze mi to slo asi 14 dni, ale za tu cenu mi to stalo.
    ASPI
    ASPI --- ---
    hojte, existuje v cr (konkretne jihocesky kraj, cca 20 km severne od budejovic) neco jako byl multimarket.cz? nejaky internetovy obchod s potravinami, ktery nakup pres internet doveze az na misto urcene?
    ps. varianta nakupu v *permarketu a nasledna objednavka odvozu me nezajima, jde mi o objednavku bez nutnosti navstivit prodejnu.

muj problem je takovy, ze mesic a pul v lete potrebuju zasobovat jednu akci kde bude zit 60 lidi potravinama a rad bych nasel nejakou firmu, ktera mi to bude dovazet, abych nemusel jezdit nakupovat neustale sam...

dik za pripadny rady :o)
    MUTATOY
    MUTATOY --- ---
    prosim nevite nekdo link na kramek fisher bernarda s fotačkama a kamerkama... dik ked tak do pošty prosim
    PELDA
    PELDA --- ---
    kupoval jsem wifi router + antenu + AP celkem cca 4000kc na i4.cz, poslali jine zarizeni (byt funkcne stejne), navic v zarucaku chybelo seriove cislo. vse funguje, ale pocity smisene, asi uz tu nenakoupim
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nevite nekdo kde sehnat " KMP Media " .. jedna se mi o CD-R a DVD-R media teto znacky .. diskus aspol. nemaj nic - resp. nenasel jsem ..
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    JIRNET:
    smazal sem to, informace byly sice pravdive, ale jisty stret zajmu by se z toho vyvodit dal...
    JIRNET
    JIRNET --- ---
    kajjak: mam takovej neodbytnej pocit, ze mas s tim shopem neco spolecnyho...?
    TADEK
    TADEK --- ---
    nevite o nejakym eshopu kde maji velky vyber kalhot, predevsim kratasu? diky..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JAMES_DICK: a proc teda resis postovny?

Nemam te vest krok po kroku? Ze bys mi napsal, kam klikas a ja ti popsal dalsi postup?
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    JENIIK: prej mi je nemuzou dorucit,protoze ziju v blby zemi..
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JAMES_DICK: to ti snad amazon rekne, ne?

boze to je material...
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    Cau,kupoval tu nekdy nekdo neco na amozon.com? chci si tam koupit sluchatka,ale nevim,kolik dam za postovny..dik
    GIZMO
    GIZMO --- ---
    Muzu se zeptat na vas nazor na Pixmaniu, reps. uz jste tam nekdo neco kupoval? Docela by me zajimal i servis a reklamace u nich.

Ano, to co je v zahlavi jsem opravdu precetl a overoval i sam. Popr. muzete doporucit jiny osvedceny e-shop rad bych si poridil fotacek Ricoh R30 :)

Dekuji mnohorat.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ja zas pro zmenu shanim ksandy na lyzarsky (snowboardacky) kalhoty .. tak kdyby nekdo nahodou vedel.. :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    .. jediny co jsem nasel me zrovna nenadchlo :) http://lidovky.aukro.cz/show_item.php?item=93901927
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: nevite nejakej eshop (nebo i ne-eshop) kde by prodavali britvy ? .. potrebuju proste kvalitni britvu s prislusenstvim no ..
    NICE
    NICE --- ---
    Dobry obchod se pozna teprve ve chvili, kdyz nastanou nejake problemy.
    Objednal jsem si mobil za 10000 u www.aaamobil.cz brno.
    Prisel za 2 dny, po otevreni jsem ale zjistil, ze chybi nabijecka.
    Ihned jsem psal mail na reklamace, asi za 30 minut prisla odpoved, ze se velice omlouvaji a nabijecku hned doposlou.
    Opravdu ji hned poslali, ale nejak jsem ji nestihl ve 14 dnech vyzvednout na poste a posta to poslala zpatky.
    Tak jsem jim napsal jestli by to poslali jeste jednou. Odpovedeli, ze uz mi to znova poslali predevcirem. Uz to mam doma.
    Takze reference kladna, rychle a vstricne reseni problemu.
    ADRAGON
    ADRAGON --- ---
    vraceni v eshopu www.marex.cz. Vracel jsem router SPA2100 po 12 dnech od doruceni po vyzkouseni me v pohode vratili penize - vyzkouseli druhy den od doruceni na prodejnu. maji ale mezery v komunikaci pres email, doporucuji s nimi resit vse telefonicky. Takze spokojenost
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    SMIDRA: a nejlepsi je, ze sou stale banky, kde to porad jeste neumi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam