• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    M3C
    M3C --- ---
    Jedna zkušenost s www.e-outdoor.cz (NAKUP, DOTAZ, VRACENI):
    Objednal jsem si od nich spacák (do 2.000,-), který mi sice poslali, ale omylem v jiné velikosti. Všiml jsem si toho bohužel až tři měsíce po zakoupení, když jsem jej prvně použil.
    Napsal jsem jim tedy na e-mail, ale nereagovali. Kontaktovat jsem je po ICQ a s celkem příjemným člověkem jsem si domluvil, že mi ten (použitý) spacák vymění.
    Od téhle domluvy uplynul týden a vyměněný spacák na mě čeká na poště. Takže zkušenost rozhodně pozitivní, žádosti vyhověno, jednání solidní.
    TBC
    TBC --- ---
    anttosh: na spotrebice taky solidni 123shop.cz a nakupuj.com oba dva nekolikrat neco, z vetsich pracka, lednice a nikdy zadnej problem...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    nemate nekdo info o http://www.sweb.cz/tenis.babolat/ ?
    CODE
    CODE --- ---
    Ja kupoval dvkrat lednici na bilezbozi.cz (k sobe a pak nasim) a vse OK, vcetne dovozu domu a odvodu sundanych obalu
    ANTTOSH
    ANTTOSH --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s nakupem od kamennyobchod.cz? Rodice si u nich chteli koupit lednici a nejaky dalsi veci do kuchyne, volali k nim, zvedla to zenska, ktera po hlase nebyla vubec sympaticka, rekla ze se podiva na sklad (volali kvuli datu dodani) a ze zavola, Neozvala se vubec a pri opetovnem hovoru nevedela o nicem.
    TBC
    TBC --- ---
    podle mne celkem solidni obrat zbozi je www.pcbazar.net, ikdyz to neni aukce
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAM: diky, o nem sem nevedel
    ADAM
    ADAM --- ---
    :-))). jo tak aukro je ideální. dej to od koruny a máš jistotu, že se to prodá.
    cena bude odpovídat poptávce, takže ok. jinak tu je o tom extra auditko [ AUKCE na NETU-----mate s nimi nejaky zkusenosti??? hodlate se jich ucastnit??? spojme sily... ]
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    ADAM: me nejde ani tak o skvaru ale o to zbavit se toho, mam doma u postele 40kilovej monitor a fakt me vadi :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    HOLAKAC: no. mám zkušenost takovou, že na aukru moc pražáci nejsou. takže se možná poště stejně nevyhneš. cenová uroveň tam je velmi podobná nyxu, takže nepočítej, že na tom nějak extra vyrejžuješ
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    jde mi o prodej monitoru ktery se mi pres nyx nepovedlo prodat a bazary nemam rad.... prodavat monitor na ebay nechci pac predstava posilani 40ti kilovyho hovada postou me desi :(
    ADAM
    ADAM --- ---
    chvíli jsem tam prodával, docela to jde. ale poslední dobou, jsem se na to celkem vykašlal. ale nezavrhuju to uplně.
    příjdou mi docela drahý poplatky, ale...
    CODE
    CODE --- ---
    HOLAKAC: odbyt v porovnani s ebay vice nez naprosto mizerny... bohuzel jak rika JENIIK:
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    prodal jsem tam i nakoupil a bez problemu. Odbyt ovsem v porovnani kuprikladu s ebay naprosto mizerny...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Snad nebudu OT - mate nekdo zkusenosti s prodejem veci na aukro.cz ? Jde mi hlavne o odbyt zbozi a zkusenosti s lidma tam
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    snad ne zcela offtopic...

Oznámení o výsledcích jednání o prodeji eBanky

Praha, dne 25. července 2006 - Na základě informačních povinností vyplývajících ze zákona č. 256/2004 Sb. a pravidel BCPP eBanka, a.s. informuje, že jediný akcionář eBanky, a.s., společnost Česká pojišťovna, a.s., završila jednání se zájemci o případném prodeji svého podílu v eBance, a.s.

Dne 24. července 2006 byla podepsána smlouva o prodeji zmíněného 100% podílu v eBance, a.s. Raiffeisen International Bank-Holding AG.
    ADAM
    ADAM --- ---
    mě se líbí taky jeste www.cocky.cz - i cenově dobrý, ale zatim jsem nic neobjednával.

chtěl bych říct dobrou zkušenost s obchodem eva.cz - nejen profesionální eshop (https, hledání, platební možnosti atp.), ale i nejlepší ceny a zboží druhý den od objednávky doma.
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    HOLAKAC: feer :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Jenom rychlá otázka: Nakupuju na amazonu knížky, zajímá mě, jestli budu muset platit clo i DPH jakoo u čehokoliv jiného, nebo mají knihy něajkou zvláštní sazbu/výjimku. Díky.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Dalsi zkusenost s pixmania.com

reklamoval sem mp3 prehravac ktery mel spatny kontakt 3.5" jacku, po nejakych 3-4 tydnech prisel email ze teda prehravac dostali a ze reklamace bude pravdepodobne uznana, po dalsich 3 tydnech prisla domu krabice s prehravacem. Poslali jiny prehravac od stejneho vyrobce, mel 2x vetsi kapacitu (512 misto 256 mb) umel oproti puvodnimu radio, a je vybavenej usb 2.0 misto 1.1

Takze neco pres mesic cekani se celkem vyplatilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam