• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    BECKO: jako sorry, ale připlatit si 30 korun za dobírku, což je naprosto bezpečný způsob platby jak pro prodávajícího, tak pro kupujícího mi přijde přirozenější, než platit nějakým převodem...
    BECKO
    BECKO --- ---
    JENIIK: Tak oni to řeší pomocí potvrzovacího mejlu, kde mi daj info kolik a pod jakejma číslama kam poslat, někdy to ještě telefonicky ověřujou, to mi přijde docela normální, ale rozhodně mi nepřijde normální, že když sem se teď na jejich stránky podívala, tak ty boty tam furt sou...:/
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    posílat někomu love předem bez nějaký garance je dmnc...

Tohle se dá dělat MAX. u ebay...
    BECKO
    BECKO --- ---
    Achjo, mínus na skateshop.cz opakovanej a nejenom můj problém...objednala sem si boty, přišlo mi potvrzení, volala sem si tam ještě jestli je všechno v cajku a jestli můžu poslat peníze, že jo, tak pošlu a hodinu na to mi volá borec, že jako sorry, že už ty boty nemaj a že mi pošlou peníze zpátky po novým roce, fakof!
    ADAM
    ADAM --- ---
    jo. pro dodani beznych baliku a dopisu to je 4 nebo 5 dnu.
    jeste zasilky odeslane 18.12 dosly z velke vetsiny adresatovi 19.12.

ale valna cast tech, odeslanych 19.12. dorazila az dnes...
    ARZA
    ARZA --- ---
    to je docela drsný..
    vždyť mají nějaký garance pro dodání balíku, dopisu a pod., ne?
    BECKO
    BECKO --- ---
    ADAM: Hele mě 10.12. došlo potvrzení objednávky z jednoho eshopu, kde měli napsaný, že věci objednaný do 16.12. do vánoc na stopro přijdou a ještě POŘÁD nic...a včera mi došlo do schránky avizo na balík, kterej sem si už před vánocema vyzvedla...asi tak.(
    CIA
    CIA --- ---
    HOLAKAC: Na Vltavě se nesmí objednávat nic, co potřebuješ dostat k určitému datu. Ten obchod je bohužel beznaděj :(

JENIIK: Naprostý souhlas. Když už nic jiného, tak musí mít zkušenost z loňských vánoc a to se lehce dá domyslet, že letos to bude (nebo teď už spíš bylo) nejmíň stejně náročný a podle toho se na to připravit.
    JANA4U
    JANA4U --- ---
    HOLAKAC: ja uz jsem si zvykla - proste pockam. ty jejich dodaci lhuty beru dooost s rezervou... spis tak orientacne. kdyz tam maji nejakych 14 dnu, tak uz predem pocitam s tim, ze to muze trvat klidne mesic nebo ze mi napisou, ze se to neda sehnat. idealni to neni, ale jinde by me to prislo draz (kdyz pripoctu cenu za dopravu atd.) nebo to ani jinde nenabizeji.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    PAN_SPRCHA: my máme taky nárůst okolo 500% a dáváme to... Je to jen o tom, že se na to nesmí srát, že.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Co jste čekali před vánocema? Nechci se dopravcům nějak moc zastávat, ale když mají v posledních 14 dnech nárůst přepravy o 500%(zdroj:ČT24), zvládat to prostě nemůžou.
    ADAM
    ADAM --- ---
    hele. pošty to ted uplne serou. moje baliky, co jsem posilal 18tyho tak taky jeste z poloviny nedorazili. (aspon teda pulka lidi se mi ozvala, ze to nemaj, o druhy pulce doufam, ze teda uz jo..)

posta naprosto nezvlada. to jsem zvedav, jestli doruci zejtra emsky co posilam dnes, kdyz mam na webu garanci doruceni pred stedrym dnem pro objednavky ucinene do dnesniho poledne...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Vltava.cz - osobni odber, udajne datum expedice 18.12.06, mail informujici o moznosti prevzeti dosud neprisel, na muj dotazny mail zadna odpoved. Zaplaceno prevodem este v den objednavky, co tu tak vltavu filtruju tak bohuzel ptvrzeni vasich zkusenosti. Skoda ze ty cd co mam objednany nemaj nikde jinde :(((

asi jim zavolam a budu hnusnej
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    to je mozny jen rikam ze mam zkusenosti se sekama nic vic
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    SQUZZA: a proč to komplikovat, paypal je rychlý, levný, funkční...
    SQUZZA
    SQUZZA --- ---
    MAGGIE: sek ti vystavi v bance je to v pohode docela to pouzivam
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    MAGGIE: kupoval jsem knihu a platil pres paypal, naprosto v klidu
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    nemate nekdo zkusenost s nakupem u tehle firmy? da se u nich platit jen kartou nebo sekem, coz se mi moc nechce (to prvni) a to druhy nemam.. nejaky info?

http://www.wulffmorgenthaler.com/
    ARZA
    ARZA --- ---
    aha, už jsem našla froogle.google.com :-)
    ARZA
    ARZA --- ---
    existuje něco podobnýho jako jyxo.cz i třeba pro ameriku, anglii a pod.?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam