Ahoj, muj oblibeny obchod je Pixmania.ie.... :-D
...rikam si ze kdyz stejne na cene nezalezi tak alespon at je moje camerka doma uz dneska... pak se ale ukazalo ze slogany typu: Great customer service ; On-time delivery, receive your parcel in 24/48h opravdu nepla... :-]]
koupil sem tam tohle:
http://www.pixmania.com/ie/uk/570388/art/ricoh/caplio-gx100-pix-compact.html?itag=9698
+jeste baterku....
ale ne ze by to zacli balit uz v patek kdy sem to objednal , ale pockali az do pondelka kdy mi poslali majl ze jako prachy dostaly uz ten den ale jestli chci pokracovat v vyrizovani zakazky musim poslat proof adres a neco pro kontrolu totoznosti... tak jim volam jako jestli se nezblaznili ze vobcanku neukazu ani babicce, natoz majlem bo faxem posilat nejaky 3party... ;-]] nez sem se aledostal k nekomu kdo mi rekl ze to mam teda smulu anebo alespon cislo faxu ktery je jinaci nez na webu tak mi to ukouslo 20e z creditu{ale maj tam zas hezkou pisnicku.... }
...pak 2 dalsi dny vyrizovani security, pak sem ve sledovani zakazky nasel ze 2.baterka zrovna neni a bude az za 14 dni... lehce sem znervoznel... ;-]]
nastesi vcera prisel balik s fotakem a kartou dneska sem to testoval a vypada ze funguje... {nastesti}nechtel bych resit nejaky wraceni... ale co ta druha baterka? drzte palce.... holt levneji neznamena lip... ;-]
sory a dik sraly me celej dlouhej tejden... :-]