• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    ADAM: to neni kreditka, potrebujes embosovanou kartu.

ENTENTYKY: a vyuzit nejakyho zprostredkovanyho nakupu nelze?
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ani nahodou
    ADAM
    ADAM --- ---
    maestro by jit mohlo
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    nelze
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    Lze nakupovat na Amazonu i bez kreditni karty? Mam obycejnou Maestro a nechci si ji zrizovat kvulil jednomu nakupu. Bohuzel jinde tu knizku nesezenu.
    Lze to koupit treba bankovnim prevodem nebo jinym zpusobem?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup elektromedia.cz

zatim nej profi jednani, co mam zkusenost, vzhledem k tomu, ze zbozi s dopravou nejlevnejsi, co jsem nasel, tak jsem prekvapeny. eshop taky pekny.

11.1. objednavka + telefonat, ze se objednavkou zabyvaji, zbozi je na sklade atd
    15.1. email + SMS, ze zbozi prepravuje PPL a cislo baliku pro sledovani
    16.1. klasika PPL rano overil, ze jsem doma a v poledne doruceno
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup hifimarket.cz

takovy sverazny shop, viz
    Adresa skladu v Ostravě pro osobní odběr : přesnou adresu sdělíme po obdržení Vaší objednávky
    v "O Nás" mají napsany sklad, kde uz davno nejsou.. ale to je jedno.
    Objednate, prijde mail s timto:
    --------------------------------------------------------------------
    Predtim si Vas vsak dovolime pozadat o AUTORIZACI OBJEDNAVKY - staci
    odeslat tento e-mail ZPET na nasi adresu a pripsat SOUHLASIM.
    --------------------------------------------------------------------

:) potvrdite a pak uz to jde vice mene standartne.

Takze az na to, ze jsem pocital, ze si zbozi jednoduse vyzvednu osobne trochu jinde, nez jsem nakonec musel, v pohode.

9.1. objednano, 15. k vyzvednuti
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s http://www.fagor-shop.cz ???
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jinak ad zahlavi, libi se mi sluzba http://www.heureka.cz je to klasika ala hledejceny, uvedene zbozi.jyxo.cz apod. ale maji to pekne filtrovatelne, clovek si jednoduse bez znovunacitani natlaci zajimave zbozi do srovavace, diskuze, vyvoj ceny, atd..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nakup eta.cz

5.12. objednana zehlicka, dodnes zadne info ani z posty, ani z shopu
    7.1. napsan email na kontaktni adresu zasilkove sluzby eshopu, dodnes bez odpovedi

clovek usetri, nastesti to bylo na dobirku, obvykle platim kartou hned :)
    TOMSONE
    TOMSONE --- ---
    ADAM: PIXMANIA - naprosto souhlasim, sracka nejvetsi. Minule vanoce se mi stalo to same! Objednal jsme tam tablet, kterej jinde meli zhruba o 500 levnejsi. Trvalo to zhruba 2 tydny a prisel balicek a v nem... PROJEKTOR! A to nejlepsi nakonec - ten tablet jsem dostal za dalsi mesic!!!
    ADAM
    ADAM --- ---
    a ještě pokračování k tématu chybnému zaúčtovní dobírkek jsem napsal tady: [ ADAM @ obálky dopisů, balíčků, krabiček,kuriozity z pošt, pošta, dhl, ems, ppl ]
    ale jak říkám - takovádle chyba nastane 1x na tisíc správných. možná i víc než tisíc.
    ADAM
    ADAM --- ---
    DRAGON: trvá to cca 4 dny od převzetí zásilky odesílatelem - takže to je určitě na reklamaci - zkusil bych to reklamovat s tou nalepkou, kterou ma prijemce (pokud to je ems - tak to je identicky jako podaci listek)
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    http://www.nakupka.cz
    Nákup do 20.000.
    Bez problémů, nejepší cena na netu. Bez fronty, úsměv a ochota.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM: opravdu sem kontroloval, jake cislo uctu pisu, tak pitomy nejsem. Uz je to skoro mesic, mam pocit, ze i kdyz byly vanoce, tak snad posta pracuje a na jedno poslani penez na ucet by mel jeden mesic stacit, i kdyz u takoveho institutu jako je posta bych se vubec nedivil (pred lety sem byl na brigade na hlavni poste, co sem tam videl za svinarny snad radsi ani nebudu psat)
    ADAM
    ADAM --- ---
    DRAGON: pravedepodobne myslis EMS. podaci cislo zasilky ma i adresat - v podstate se jedna o stejnou nalepku a myslim, ze i na jejim zaklade by pri dobre vuli slo tu platbu vyhledat.

jak dlouho to je? občas tomůže chvíli trvat a teď nebylo moc pracovních dnů.
    z mojí zkušenosti je chybovost pošty menší, než 1 dobírka z tisíce. čili bud bys měl nemsírně velkou smůlu, nebo jsi špatně napsal poukazku.
    (tisknu veškeré poukázky na tiskárně, což v chybovosti predstavuje dost rozdíl - ty poukázky čtou počítače atp..)

jo, a jinak tu je auditko přímo o poštách..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    posta.. kdyz mluvis o poste.. sem posilal balik na dobirku za 6500 pres MMS sluzbu. Clovek to prevzal, poslal mi sms "mam to doma", tak sem vyhodil podaci listek s tim ze mi prijdou penize na ucet a pohoda. Penize doted neprisly a na poste mi rekli, ze bez podaciho listku neni mozna reklamace. Mam chut udelat neco fakt zlyho, bohuzel nevim komu, pani za prepazkou za to pravdepodobne nemuze....
    LOO
    LOO --- ---
    posta je ted kolem vanoc nejaka pretazena.me nska prines kamarad doporucenou obalku co mu vrazila nase blazniva sousedka,ze ji to dali na poste.a ve schrance ani jedno oznameni...
    zitra tam na ne vlitnu (kdyby to dali komukoliv jinymu,tak to mozna prejdu,ale takovymu cloveku doporuceny psani-dopr..)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ADAM: i kdyby to bylo za dvě kila...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam