• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: to chce ignore, protože číst příspěvky od člověka, kterej se rozhoduje mezi prodejci na základě toho, zda je to sro, či fyz. osoba, to je čistá stráta času...
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    mate nekdo zkusenosti s www.zasilkovasluzba.com nebo http://www.shipito.com/ ? ktery byste doporucili pro jednorazovy nakup? diky
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    chtel sem se zeptat, kdyz si objednam neco z USA, pripoctou mi k cene v CZK treba 12% clo a pak ze te ceny jeste 19% dph? nebo to dph se pocita z puvodni ceny bez cla. Diky
    TBC
    TBC --- ---
    KOUDY: myslim ze jsem to napsal celekm dost jasne (a bral jsem to jako pohled nezaujateho cloveka) porad si to zbytecne ty vztahujes osobne.... ja rozhodne nerikam ze nekoho ookradas, je to proste business, nekdo si to koupi nekdo ne, obecne jsme tady celkem predmetnou debatou resili proc bych jako clovek "z ulice/resp z webu" koupil ci nekoupil.... v dstore.cz

takze jeste znovu a snad naposled, a zdruraznuji ano je to muj subjektivni nazor, ale naprosto odprosten od moji averzi/sympatii vudci tobe (a znalosti rekneme distribucnich kanalu dell, cen atd.)

1) presne tak, nebudu si objednavat u nejakyho zivostnika notes za 50 litru, a pak se strachoval, ze to nedorazi apod, jsem zvyklej platit pri prevzeti (to jakou dell politku v tyhle veci ma vsichni vime - naopak z hlediska tebe to zadnej problem neni, taktez chapu ze brat veci na sklad se ti nevyplati - cili ano: tento financni aspekt/prodejni politka dellu - tomuhle typu prodeje pres web o kterej se pokusi tvuj eshop proste neprospiva - tot ciste muj nazor)

2) cloveku z webu/z ulice jsou mi reference na draka, prvotni dojem, oznacme to za verohodnost, to posuzuji jinak viz. zvinostik atd, jak jsem psal

3) o tom bych dost polemilozoval, ale sem to nepatri, nebudu tady dal nekoho ovlivnovat....je to tvuj business

4) viz vyse...
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    HAJOUNEK: mě zajímá problém bytí a smrti u Heideggera
    TOMSONE
    TOMSONE --- ---
    Ja musim tedy pochvalit http://www.rtc.cz
    V utery vecer objednane zbozi nam privezli ve stredu dopoledne vlastni dopravou az do Hostivic zadarmo!
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    me to teda celkem zajima
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    řeště to jinde!!! já sem vždycky vlezu, že si přečtu nějakou referenci a zase žvásty, který sem nepatří
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TBC: to je blbost...dell ma dodani az do ctyrech pracovnich tydnu..21 dni nekdy cekas..nekdy cekas dni 10..je to ruzny..

co je na financnim aspektu spatnyho?..bral sem notasy na sklad..mel v nich svoje penize a pak ty notasy nikdo nekoupil protoze chtel jinej konfig...cili dell je proste na objednani a platba je predem..uplne stejne jako u dellu..Nekolikrat se mi opet stalo ze mi clovek rekl..chci notas za 50 tisic..nebudu platit predem...zaplatil sem to sam a on si to behem vyroby rozmyslel....Takze sou platebni podminky stejny jako u dellu..

neohanej se srockem...sam vis ze je jedno jestli mas zivnostak nebo sro...
    stejne jako muzu poskytnout reference na 100 lidi a 50 firem do kterejch dodavam...ale o tom to neni zejo...

a jako beznej smrtelnik /chapej clovek kterej od dellu nebere za mega mesicne/..nemas sanci se dostat na stejny ceny jako ja...

myslim ze ses az moc osobne zaujatej..a to celkem zbytecne...Dstore sem udelal abych delly dostal mezi lidi...mam tam zajimavy ceny...nehodlam tim nikoho okrast nebo neco...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    KOUDY: starý IBM jsou proti tomu luxus.

ale jsme OT
    AMAZONIA
    AMAZONIA --- ---
    tak dnes poslana sms uz i vyzvednuto :-) zadnej problem
    mily hodny ...
    TBC
    TBC --- ---
    Zajimava diskuse :)) Priznam se ze zkusenost s Dellem mam taky, uricte je to mezi top 5 nicmene mam taky spatne zkuenosti, a zrovna s tou slavnou vystupni kontrolou co se tu zminovala, nebyl tam bluetooth modul prestoze byl v konfiguraci i v listu pri dodani a dodani trvalo asi 21 dni.. coz koncovy odberatele dost nastvalo... cili on zaplatit az mesic pod dodani a ja musel zaplati skoro mesi pred dodanim...

financni aspekt jejich prodeje je imho hlavni kartou proc nekupovat treba v dstore.cz (neburu tady v potaz rekneme osobni averzi/sympatii pokud znam prodavajiciho)...

viz napr. tento bod :))

7. Prodej a platba za zboží

Prodávající je majitelem zboží a prodává jej kupujícímu (zákazníkovi). Zboží je majetkem prodávajícího do doby úplné zaplacení ceny zboží. Platba za zboží probíhá výhradně předem - na zálohovou (proforma) fakturu.

nehlede na to ze je to zivnostnik a to samo o sobe pro mne nedela dojem, ano muzeme se bavit ze klidne muze mit sro atd, a ze stejne nakonec zalezi na osobe... ale kdyz se treba zabije v aute, tak mam proste smulu.. kdyz uz je to mala firma treba o 5-10 lidech je to proste jiny kafe...

celkove tady souhlasim s nazory co tu padnuli ohledne cilovych skupin apod.. kdo kupuje dell tak ma svyho obchodnika a neni problem zatlacit ho na ceny i znatelne nizsi nez koudy... kdo chce dell tak ma vetsinou znamyho, kterej delly kupuje, plati viz vyse a jenom mu to preproda atd...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    JENIIK: co je na nich priserneho?..stary IBM se ti asi taky nelibily co? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    takze - dell je teda vlastne neco jako herbalife nebo avon? ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    BEEBOY: lol, dellů jsem měl v ruce hromadu a všechny jsou na omak naprosto příšerné. Imho z tebe mluví kognitivní disonance.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HANYZ: 1) naopak sem objektivni..kdyz se me zeptas jestli je kvalitnejsi IBM T43 nebo dell D810 tak ti reknu ze IBM..kdyz se me zeptas jestli je kvalitnejsi dell D830 nebo Lenovo T61 tak ti reknu ze dell....Neobhajuju dell za kazdou cenu..:)
    2) smozrejme ze ne...to sem netvrdil..narazel sem spis na to ze HP je prvni,ACER druhy a dell az treti /co se tyce prodeju/..

jinak ma acidova pravdu..nema smysl to tu resit..at si kazdy koupi HW dle libosti..
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    KOUDY: 1. jsi neobjektivni
    2. Lenovo za 25 nemuze dosahovat kvality IBM za 50
    3. IBM forever
    4. takze cim nizsi prodej, tim lepsi kvalita? ja tady objemy neargumetoval, narozdil od tveho spolubojovnika
    5. ACIDQA: soryve koncim
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Proč si o tom nepovídáte v auditku o noteboocích?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HANYZ: to nejsou obchodni kecy..to je fakt...zajed si do tovarny v irsku..uvidis jak se montujou delly..poznas termin "vystupni kontrola"..zajed si do tovarny v cine a taiwanu..zjistis jak se montujou acery...uvidis rozdil sam si myslim :))..skodovek se taky proda vic nez treba jaguaru zejo...ktery auto je kvalitnejsi?..ktery auto je pro lidi ktery na nej maj a ktery auto je pro sirokou verejnost?.....Vsak at si nakonec koupi kazdej kdo chce zejo...na IBM ktery stalo 50k a bylo TOP...a dnesnim lenovu ktery je konkurence FS a Aceru a stoji stezi 25k s dani..je to jasne videt..:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam