takze nezbyva nic jinyho nez podat negativni referenci, ac nerada..
jedna se o e-shop
http://www.tvojetriko.cz
objednavala jsem si od nich textil, prvni objednavka probehla v poradku, ac to dlouho trvalo, budiz, druha objednavka trvala pres mesic, firma moc neodpovida na mejly, kdyz uz, tak az po par dnech, navic mi spletli velikosti a poslali o triko min, avsak zaplatit jsem ho musela. dalsi vec, otevru balik a navrchu pytlicek a v nem 610 korun cash! rikam si copa to je, tak otevru dodaci list nebo co to melo byt, jen cisty list papiru bez jakyhkoli udaju, jen nekde ve wordu napsat souhrn toho co jsem objednala a dve veci propiskou skrtnuty a napsany ze nejsou..a proto ten cash v baliku, no aspon ze tak, ale prijde mi to divny..
tak jsem firmu kontaktovala, ze mi poslali blbou velikost trika a navic jenom jedno (ty penize v baliku jsem snad ani nezminila) opet par dni klid a pak mi prislo, ze se omlouva a na vlastni naklady mi posle ty dve trika postou. dneska to prislo, sice zase pozdejc nez sliboval, ale mela jsem radost. az do chvile, kdy jsem zjistila, ze sice trika jsou dve a zadara, ale zase spatna velikost!! a to me tak vytocilo, ze jsem vam to sem proste musela napsat.. mate nekdo s timhle e-shopem zkusenosti?