• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    ADAM
    ADAM --- ---
    teď mě napadá - s maximshop.cz se určitě za nějakej rozumnej příplatek na extra člověku domluvíš. zkus to
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    T_O_M: myslim, ze to nema na netu nikdo - taky jsme mely od obchod.cz jen jednoho, vic jsem nikde nenasla a to jsem se snazila

vim jen, ze mama kupovala lednici normalne v kam. krame a privezli jim to dva lidi (bez priplatku)
    ADAM
    ADAM --- ---
    aha. tak jsem o něco chytřejší a víc nepomůžu
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    ADAM: zřejmě už nemaj
    Komfort@MALL
    U těžkých výrobků a při složitější manipulaci je třeba počítat s dopomocí řidiči. Komfortní doručení zajišťuje vždy pouze jeden řidič :) a je to :D
    a nemaj odvoz starýho spotřebiče :) což se tak trochu divim :)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    tip na nejakej spolehlivej e-shop pro nakup notebooku?
    ADAM
    ADAM --- ---
    imho mall má tudle službu asi za 700kč příplatek
    T_O_M
    T_O_M --- ---
    ahoj, asi neumím hledat :D nicméně chci si koupit ledničku nad 2 metry... odvízt starou, v domě výtah neni... prošel sem asi 20 obchodů a nenašel sem ani jeden internetový obchod kde jezdí řidič se závozníkem a dovedou to jak vynýst nahoru tak i dolu :)

Nevíte o nějakým obchodě, který tohle ještě dovede :) ?

Už mám jednu zkušenost ABC elektro, kdy sem kupoval myčku, přijel řidič, který sotva zboží vyložil z vozu a měl problém vynést to i do tří schodů :) To tam mívali text že za poplatek zboží vynesou :D Úroveň služeb mi přijde dost otřesná...
    MKOCOUR
    MKOCOUR --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s touhle firmou? http://www.zasilkovasluzba.com/services.php
    Vypada to zajímavě všechno, ale to se mi moc nezdá. Pak ještě všehno musi projít celnici a to je taky na h.....
    HANYZ
    HANYZ --- ---
    tak jedno objeveni ameriky by Hospodarky
    Veci pro sport kupte pres zahranicni web
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    njn takze asi dobirka a cash...at zije moderni doba :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    asi tak no...ja prodal dva notasy na fakturu se splatnosti a dodneska ty prachy nemam...takze od ty doby vsechno predem a kdo nezaplati predem, ma smulu..pochybuju ze ti to nakej obchod da na fakturu..spis reknou at vyberes penize z banky a dojdes si to k nim koupit za hotovy..a jestli chces nakupovat v zahranici..tak tam uz vubec nepocitej s tim ze jim to zaplatis pozdeji.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    osobni odber?

dost pochybuju, ze nejakej maloobchod prodava na fakturu (a ani se nedivim, ze ne :D)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    ahoj, chtel bych kupovat fotak cca za 40tis +/- a vaham kde ho obednat - hlavne kvuli zpusobu platby - na kreditce i karte mam limit, ktery na to nestaci a platit prevodem PREDEM se mi zda trochu nejiste - poslat nekam 40k a doufat ze mi poslou zbozi se mi moc nechce (mozna jsem paranoidni, ale nejakou zaruku bych prece jen chtel mit)
    Nevite o nejakem shopu, kde by to slo platit az po dodani (dostanu fakturu a tu uhradim)?
    Resili jste neco takoveho?
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    BUTEO: Visa Electron neni embossovana, takze ti ji nevezmou
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    ENTENTYKY: Eh, tak ne, počáteční problémy překonaný, jenom se to chtělo trochu pohrabat v nastavení accountu. Teď mi spíš vrtá hlavou, jakej je rozdíl mezi VISA a VISA Electron, resp. jestli na Amazonu berou obě, nebo jenom normal VISA...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    to znamena, ze prodejce jinam neposila
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    Zdravim. Potřeboval bych malou poradu s nakupováním MP3 přes Amazon, jehož služby sem nikdy nepoužíval. Účet mám, kliknu na "buy mp3 album with one click", a chce to po mně adresu, v níž jsou ovšem v nabídce jenom státy USA...
    MYSCH_MASCH
    MYSCH_MASCH --- ---
    CMLKA: zbozi sem objednal..doslo velmi rychle bylo na hovno tak sem to hodil do batohu osobne vratil...no problem
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    v Cechach sem na ne nikde nenarazil:]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam