• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    KULA
    KULA --- ---
    ted jsem si ale vsiml jedne veci. Vsechny ty cetky se prodavaji cca o 25% draz na aukru LOL.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BLACKSOURCE: to mohu potvrdit, také zabalení by mohlo být lepší, ale o tom se tam píše v recenzích neustále :-(
    BLACKSOURCE
    BLACKSOURCE --- ---
    Taky ne všechno pošlou hned. Někdy objednávku rozdělí třeba na tři zásilky, ale zatím mi dorazilo všechno :)
    KULA
    KULA --- ---
    no jasny, jsou to super cetky ale me se neco libi:)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KULA: doprava je zdarma, pokud to neni zbozi ktere lze poslat jen EMS. Muzu doporucit, ale pozor brat to jako cetky a moc nespolehat na kvalitu, cist si uzivatelske recenze.
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, jak to vypada s timhle obchodem http://www.dealextreme.com/ ? kdyz jsem filtroval nasel jsem jen 1 negativum ale na druhou stranu se po nyxu nese ze to neni spatny. Maji tam hromadu super cetek a to se mi moc libi:). nicmene v accountu jsem nikde nenasel nastaveni zeme ci tak neceho. Abych pripadne vedel, kolik bude stat doprava.
    Diky
    BONGO
    BONGO --- ---
    vite nekdo o nejakem evropskem porovnavaci cen? resp. jak nejlip postupovat, kdyz chci koupit urcity vicemene bezne dostupny produkt a chci usetrit tim,ze ho koupim v zahranici..? dik za tipy
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    hola potrebuju poradit..strasne moc chci adi botky a nikde jinde nez na tomhle http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Adio-Opus-W-White-Lime-Green-Action-Leather/3525809/product.html e-shopu jsem je nenasla.. nemam vubec zadne zkusenosti s koupi z jinejch zemi.. nemuze mi nekdo poradit dik..
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    tyhle vanoce me znacnym posunem ve prospech zakazniku potesila alza, cekal jsem strasnou frontu u vydeje jako minulej rok, cekal jsem asi jen 5 minut, fer!

http://streetpunk.cz/ - hodne fajn shop, kdyz jde clovek nakupovat do jejich kamenyho shopu, online sluzby uz jsou o neco horsi, balik prisel v ok case, ale teplakovku everlast pro zenu narvali do neumerne malinky krabice, takze byla celkem dost pomackana + netrefil jsem uplne velikost - respektive velikost svrsku byla dost nestandartni, jinou nemeli, i pres extremne prijemnou obsluhu v shopu jaksi v streetpunk.cz nerespektujou moznost zakonem dane 14tidenni lhuty pro vraceni zbozi nakoupene online bez udani duvodu, opakovane jsem byl ujisten, ze je mozna vymena pouze za jine zbozi coz je trochu dmnc, pokud to clovek nechce hrotit... vybral jsem si supr kecky, co jsme zrovna potreboval, ale jinak bych byl moc moc zpruzenej...
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    ma nekdo zkusenost s http://www.inpradlo.cz/ ? mam problem se tam zaregistrovat, presto ze vse co ma byt vyplneno je vyplneno
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    SIDNAK: u cla i dph je limit stejny a byl zvysen myslim presne pred tydnem... viz stranky celni spravy
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    SIDNAK: mylis si DPH so clom
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    CIA: tak to mam asi stary info. Ale DPH to je jedno za kolik obednas ne?
    CIA
    CIA --- ---
    SIDNAK: 150 Euro
    SIDNAK
    SIDNAK --- ---
    KULA: podle me to je snad pod 50 nebo dokonce 20 bez cla. Nj na americkym je vsechno a na zbytku je prd...
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    KULA: Ja shanim 2 knizky a nasel jsem je na Amazonu ;)
    KULA
    KULA --- ---
    Ja si nemuzu pomoc ale co s amazonem vsichni mate? Chci si koupit nejaky trika od Hilfigera (do skoly) a nebo od Reefu (na ven) :-) ale na amazonu proste nejsou. Myslim uk.co ...Americkej je hell se clem ne? A nebo ne? Ted jsem si vzpomel ze ono je to snad nejak za 150e bez cla.je to tak?
    RESOLUT
    RESOLUT --- ---
    Nebudete nahodou nekdo nakupovat na Amazonu? Pridal by jsem se. KDyztak posta..Diky
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    CHRONOGASTER: jj,ptej se tam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam