• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    VANJA
    VANJA --- ---
    no je otazka, jestli to ze odberateli nedal nikdo vedet ze zbozi je naceste je jeho problem viď.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KALHOTKA: no spis to je o ridici mi prijde, nekdo pocka, nekdo se s tim nesere a kdyz "nestiha", tak ho nezajima nic. jsem zazil akci, kdy mi nejdriv zavolal, ze je 200m od baraku, tak jsem vylezl, nikde nikdo, pak nezvedal asi 10min telefon telefon a pak mi rekl, ze nema cas a uz je na ceste pryc.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    KALHOTKA: PPL je desna sluzba, mam s nima jak soukrome tak pracovni zkusenosti velmi spatne. Radsi pouziji postu nebo DPD, kdyz obchod nabizi poslani jen po PPL, tak se dost casto rozmyslim, jestli to objednam nebo nenajdu radsi jiny obchod. Protoze aby z cca 6ti PPL se 4ma byly nejake problemy mluvi za sve ...

Jinak ja ted zkusenost s www.fotoskoda.cz a nic moc. Po dosti drahe a zaplacene objednavce volam po 4 dnech, kde to jako je a slecna nevedela naprosto nic, udajne tam nemaji vypis z uctu a ze ten den prijde. Rikam ok, pockam jeste den. Druhy den jsem volal, vzal to nejaky chlap, ten uz nastesti vedel vic a po tom co jsme si ujasnili, ze opravdu tu objednavku tam mam a uz i docela dlouho zaplacenou (nemohl ji najit) se mi omluvil a zbozi jeste ten den poslali. No mavl bych rukou kdyby slo o neco za par korun, ale vzhledem k tomu, ez to byla objednavka v radove 10ti tisicu, tak u nich uz nikdy. Kdyz si neumi tohle pohlidat, maji tam bordel a tem lidem prachy davat nebudu.
    VANJA
    VANJA --- ---
    slusny.:)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KALHOTKA: a co to bylo, tam vidim jenom za 270, zadna za 420...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    RETAL: tak
    RETAL
    RETAL --- ---
    ADAM: Běžný, ovšem nikoliv normální stav.
    ADAM
    ADAM --- ---
    no jo, ale to jsou světlý vyjímky. 90% eshopů (který ti třeba vyjednou na zboží.cz) jsou jen affily, často to zboží ani v životě neviděli - často vypadaji všechny stejně....

že eshopy nedrží skoro nic skladem a skoro u všeho uvádějí dostupnost skladem, to je taky běžná praxe. příp. co skladem není, tam se napíše "běžně do 4 dnů" a ve výsledku to začnou zjišťovat, až si někdo objedná (a může to trvat taky dva měsíce).

naštěstí je tady fin. krize, tak by nějaká část takovýchto obchodů mohla třeba zkrachovat... :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ADAM: jak bezny stav?...nakupuju u alzy a tam to neni...Maj neco skladem..objednam to a fakt to skladem maj...tak proc to tak nemuze mit i vetsina jinejch eshopu?..u kasy hned vidim ze je to bud skladem..nebo skladem v externim skladu...Ale kdyz vidim eshop kde maj napsano "6 kusu skladem"..volam tam a dozvim se ze skladem nemaj ani jeden a ze na externi sklad prijdou az v druhy pulce brezna,..tak fakt kroutim hlavou.
    KULA
    KULA --- ---
    A nebo divochů
    ADAM
    ADAM --- ---
    naprosto běžný stav, divím se, že se tomu ještě někdo diví.
    KULA
    KULA --- ---
    KOUDY: Stejne zkusenosti mam ted se Sanitou znacky KOLO. Vsichni prodejci sanity Kolo ji nemaji skladem. Vsichni objednavaji z jednoho velkoskladu a ten, pochopitelne, objednava az v Polsku. Tudiz 3 tydny minimum.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Docela me serou cesky eshopy...
    shanim nutne objektiv Canon objektiv EF 24-70 mm f/2,8 L USM ..vsude ctu ze ho maj skladem..ze ho muzou do tri dnu expedovat..ze ho odeslou do 48hodin apod..Pak na ty eshopy clovek zavola..zjisti ze skladem objektiv vubec nemaj...ze berou veci z nakyho centralniho skladu..(podle tech telefonatu to vypada ze vsech tricet eshopu kam sem volal bere ten objektiv z jednoho a toho samyho velkoskladu)..kde ho budou mit az v druhy pulce brezna. System eshopu je se systemem toho velkoskladu neprovazanej a oni to ani neaktualizujou..narozdil treba od kasa.cz a sws.cz...no fakt peklo. Takhle nasranej sem uz dlouho nebyl.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jo a treba cekat alespon naznak nejakeho cvicebniho programu, resp. navodu na pouziti, to uz chcu taky moc asi :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    http://www.inSPORTline.cz
    koupe nad 2000 (=doprava zdarma), s dareckem zdarma..
    objednano ve ctvrtek, doruceno v pondeli
    sice jsem vybiral ceskou postu a privezlo to general parcel
    darecek jako extra balik

co se tyce eshopu, tak bez problemu, ovsem co se tyce navodu, tak zlata (spis diamantova) ikea, pac navod na 2 veci:

jednak dily byly zvlast zabalene do igelitu a na nem byly podivne znacky jako jedna tecka na bilem podkladu, nebo zase jedna tecka na zlutem podkladu apod., vsechny sroubky sice v manualu ocislovane s ostatnima dilama v uhledne tabulce (s textovym nazvem a mnozstvim), ale prakticky hozene do jednoho pytliku s ostatnim bordelem
    dale nakres v manualu neodpovidal realu, tzn nektere veci uz byly v nakresu namontovane, pritom v realu zvlast
    nektere veci byly resene jinak, tzn treba nektere dily z nakresu v baleni vybec nebyly/nektere otvory, do kterych se ma dat sroubek byly jinde atp. veci typu "nasadte dil 31 na dil 29" znamenal v praxi "vysroubujte dil 30 a pak muzete 31 nasazovat na 29"
    kazdopadne neco jsem musel vyresit tak, ze jsem sosl pdf a prizoomoval jsem dostatecne, abych vubec videl, o jaky sroubek vlastne jde, v necem jsem musel koukat na fotku, pac nakres byl uplne jinak.
    ve finale jsem musel rozmontit i elektronicke pocitadlo, pac z nej sice trcel podezrely plastovy prouzek a ono nefungovalo, ale stejne kdyz jsem zjistil, ze to je pojistka proti vybiti baterky pred pouzitim, tak odstranenim jsem vysprcnul i baterku, takze bych srouboval tak jako tak.
    ale teda horsi navod a baleni jsem nezazil
    (asi OT, ale muselo to jit ven ;o)
    BORUVKKA
    BORUVKKA --- ---
    http://sfinga-klenoty.cz/- obchod stříbro, piercing, ocel a doplňky

Mohu jen doporučit. Kupovala jsem si od nich náušnice a náhradní kuličky. Poslali mi nevyhovující rozměr, po jednom emailu, kdy jsem žádala nápravu, poslali rozměr správný a zadarmo! Mají skvělé jednání a jsou rychlý. Takže jen samé ++++

JENIIK
    JENIIK --- ---
    IKA: neexistuje důvod, proč by USPS neměla přijmout balík. Doručení v česku řeší stejně česká pošta, ne USPS, takže je to kec, nařkni je ze lži a nech si vrátit peníze.
    IKA
    IKA --- ---
    ENTENTYKY: no, je mi jasne ze su to kecy, takze vratenie penazi zvazujem. (pred par mesiacmi sme nieco od nich kupovali a prislo to tiez az po urgencii za 6 tyzdnov, ale vtedy sme si mysleli, ze je to bordel u nas na poste.)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    http://wholesale-manager.cz/

Měla napsáno že je skladem, bylo. Druhý den po objednávce odesláno a doručeno další den. Takže super.
    Jen nedali vědět, že odeslali zboží, takže to pro mě bylo docela překvapení :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    IKA: kecy, pozaduj, at ti vratej penize - bud to nemaj na sklade nebo jsou to vubec podvodnici
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam