NEVENA: Na biopotraviny s razitkem neverim - stejne nemas jistotu kudy a cim to proslo - tomu bych veril maximalne pri primem nakupu od prvovyrobcu, kde kupuji i mistni, kteri vedi presne kde a zceho to vyrostlo (bylo vykrmeno), jak do toho strci prsty nejaky retezec, marketing a ekonomove, muze to mit 1000 razitek a certifikatu, ktere bych chapal spis jen jako orientacni a mozna castecne pravdive.
Jinak amway u nas asi moc neprosperuje, multilevely jsou zdiskreditovane a hodne lidi se s necim podobnym setkalo a poucilo se - tudiz neduvera. Je to hodne drahe - sice pry jde o kocentraty, ale i ty nabizi jini vyrobci levneji. Zalezi na tom cemu chces verit.
V Plzni meli pred x lety prodejnu (clenove toho jejich spolku tam meli nizsi ceny nez plebs, ale i tak drahe), slehla se po nich zem. Nabizi to dealeri, ti absolvuji skoleni MLM - vymyvani mozku, motivace rychlym zbohatnutim - cim vic nakupujes- tim vic bohatnes :-))) Byl jsem tam asi 2 roky (nastesti jsem za clenstvi nic nezaplatil - to za me zatahl fanatik, ktery se me snazil zapojit do systemu) a trochu se za to stydim (trochu to kompenzuje fakt, ze jsem si od nich nikdy nic nekoupil ani neprodal a nihoho jsem neposkodil). Na prednaskach slibovali hory doly a nakupovani za vyhodne ceny na internetum ukazovali katalogy z ameriky, ... v dobe kdy ja na akademicke pude byl na internetu kazdy den a uz jsem pres net spoustu veci nakoupil - to oni slibovali do budoucna, to co ja znal uz z minulosti :-)
Fanatika jsem se snazil krotit a vyvracet bludy o internetu, kterymi je krmili na prednaskach - za par let, kdyz se internet rozsiril do domacnosti si jej poridil i fanatik a kdyz jsem ho pozdeji potkal, nebyl bohaty jak mu slibovali v amway, vypadal spise chudsi a dal mi za pravdu, ze to byly jen pohadky.
Nechci ti priparne podsouvat ze to jsou predrazeny smejdy, mozna nejsou a opravdu jeto skvele a koncentrovane, ze se to mozna vyplati kupovat a pouzivat, ale videl jsem trochu za kulisy a osobne se tomu vyhybam.