• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    EXX
    EXX --- ---
    eshop DATART, celkem ok, informujou mailem ... byla to rychlovka,platil jsem kartou, druhy den bylo...je to tam levnejsi nez normalne na kramu.
    EGO
    EGO --- ---
    Hľadám niečo so značkou s.Oliver. Taktiež aj bohatý výber, any ideas? Dík moc.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    Pochvala www.sportisimo.cz. Ve středu objednávka bot, platba kartou ve čtvrtek odesláno a v pátek doručeno.
    STOOPIC
    STOOPIC --- ---
    Zdravíčko, nevíte o nějakých shopech s velkou nabidkou hadrů značek jako quiksilver. oneill? dík
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LEFTY: pisala som tu o tom ALEXIS :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    ALEXIS: hnaba, jaktože to tady nebylo už dávno zmíněno? Ale za ty čočky ti odpouštím.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LEFTY: velmi dobre skusenosti mam s tymto shopom http://ocnicentrum.eu/ su lacni, dodavka tiez v pohode, pri kazdej operacii pride informacny mail... :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LEFTY: bookdepository je vyborne, odtial objednavam priebezne uz dost dlho, ale mam pocit, ze na ceskej poste ma niekto zalusk na jednu konkretnu knihu, pretoze uz mi dvakrat nedorazila, ale ostatne v pohode hej... ;)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    LEFTY: tak já to zkusil taky, jsem zvědav.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    LEFTY: odtamtud jsem objednávala, přišlo za 2!!! dny

LEFTY: aclens.com
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    objednáváte někdo z netu kontaktní čočky? Odkud? Díky za tip.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    http://www.bookdepository.co.uk/

Objednávka za cca 600Kč (zkouška :-)), objednáno 3.3, dorazilo včera běžnou poštou.

Zajímavý je, že mají free shipping, což v důsledku vychází líp, než u amazonu, hlavně u levnějších knih, a umožňuje to objednávat "po jedné".

doporučuju!
    KULA
    KULA --- ---
    ENTENTYKY: njn, jsem opice.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    :DDDD
    no tak to je snad jasny
    KULA
    KULA --- ---
    jen kdyz tu ctu "stejna adresa jako platebni", tak radeji vzdy bez diakritiky...poslal jsem si z focalprice veci za 1k na jmeno ?i?ek a na poste si to asi rozebrali pac jim to tam sice prislo ale nedorucili to a pak nebyli schopni rict, co se stim stalo dal.
    SENIN
    SENIN --- ---
    EGO: tak já jsem tam zaregistrovaná, tak jsem se přihlásila, mam pocit, že to trochu předělali ...

no koupila, dala PayPal, postoupila dál, vyplnila znova adresu, zaškrtla, že je stejná jako platební, dala dál a všechno ok. pak už mi chybělo jen Completed you order ... tam by to podle mě skočila už platba
    EGO
    EGO --- ---
    SENIN: Druhý-tretí deň stále nič. A už som skúšal schválne či nie je problém len v SVK ale nejde to ani do CZE...
    KRKA
    KRKA --- ---
    MIKEKT: takze je nejaka castka, do ktery kdyz se vejdu tak to neplatim ... :) super, diky za info
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    KRKA: myslim ze do 150 euro je to zdarma. Pak podle celnickejch tabulek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam