• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    FRKY
    FRKY --- ---
    Zdravím nemáte někdo zkušenosti s eshopem http://www.hyper-shop.cz/
    Mám v plánu koupit si iPad.
    Za jakékoliv informace díky
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JAROUSH: me ty jejich velikosti jednou pekne zaskocily - objednavala jsem dve pansky tricka stejne velikosti - rozdil v realu byl ale pak uplne do nebe volajici - jedno z nich prislo tak velky, ze by se z nej dala udelat dve.. nastesti se nasel zajemce, kteremu jsem ho prodala
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    DURDIN: ty velikosti už jsem vyřešil. Myslel jsem, že v size chart mají uvedený obvod hrudníku člověka, až pak mi došlo, že jde o obvod hrudníku u toho trika. Změřil jsem teda svoje trika, ty odpovídají jejich eLku, takže mám objednávky na L.
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    JAROUSH, JAROUSH: oni mají ted nějaké nové doručovací podmínky se mi zdá, ale co jsem si objednával naposled, tak vždycky všechno v pohodě. Dokonce se mi stalo, že neměli jedno tričko zrovna available, tak mi rozdělili objednávku a to jedno přišlo zvlášt o cca čtrnáct dní později než zbytek.
    Rozměrově to tak nějak odpovídá, objednávali jsme trička i mikiny, já Mka a pro kámošku Ska a oba to máme tak akorát na tělo. Normálně kupuju Mka, ale mi teda připadnou větší tady ty české trička... :)
    ZUZIPA
    ZUZIPA --- ---
    ZUZIPA: Jen pro zajímavost vývoj sporu - 24.9.2010 jsem doporučeně poslala odstoupení od smlouvy - bez odezvy. Dnes jsem podala stížnost na ČOI tak uvidim...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    JAROUSH: trička kupuju M, jsou delší než naše, ale mívám je docela "na tělo". L bude rozhodně plandavý.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    jak je to s velikostí těch triček, případně mikin na threadless? Koukal jsem na jejich tabulku velikostí a podle ní jsem spíš na spodní hranici M, ale normálně v obchodech kupuju L nebo XL.
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    díky za info, hned jsem klidnější ;-)
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    JAROUSH: i já z Threadlessu nakupuju neustále a funguje to :)) Jsou zásilky, kter mám doma za 5 dní, ale třeba teď jsem čekala 16 dní. Bez obav .... :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    JAROUSH: z threadless mám už hodně zásilek, bez problémů - minulý vánoce se mi jedna ztratila, dali bez problému store credit. Přijde to normální poštou jako obyčejná zásilka, ale většinou proto musím na poštu, páč je to "větších rozměrů".
    JAROUSH
    JAROUSH --- ---
    Nevim kam se obrátit, tak se ptám tady. Chci si objednat zboží z US, jako přepravu používají DHL. Na webu píšou, že DHL to doručí k nám do republiky a pak to předá poště. Tohle se mi zdá dost zvláštní a rád bych věděl, jestli to takhle opravdu funguje, nebo jsem to špatně pochopil. http://www.threadless.com/help#87

Pokud jsem tady úplně vedle, smažu se.
    VONDRAS
    VONDRAS --- ---
    DOPORUČUJU: http://www.fugu.cz
    Prodávaj samolepky na zeď. Vybraný design mi bez problémů přizpůsobili mým potřebám (jiný rozměr a barvy), rychlé odpovědi, profi jednání. Zboží jsem si vyzvedl v jejich skladě v Praze, takže jsem ušetřil za poštovný. Samolepka už je na zdi, vypadá to výborně, všem ji doporučuju :-) http://www.fugu.cz/cz/samolepky-na-zed/piranha/
    ADAM
    ADAM --- ---
    není nad to přečíst si ve vlastní diskusi recenzi na vlastní eshop :-)

s těma HD 52mm byl trochu problém no... (vlastně pořád je - dorazily jen 2ks a už zase nejsou...)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    www.fotofilter.cz, POZITIVNÍ
    kupoval jsem tam polarizák (na webu skladem), platil jsem předem, na druhý den mi přišel mail, že ho odesílají poštou, což nevím jestli byl jen automat, jelikož chvíli potom mi volali, že se stašně omlouvají, ale ten rozměr, který jsem chtěl nemají skladem, ale sehnali ho někde u dodavatele a bude v pátek, jestli počkám, souhlasil jsem a opravdu v pátek mail, že zboží odeslali, načež v pondělí už jsem měl filtr doma...sice trochu krkolomné, ale já jsem spokojen :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KULA: congo? 8)
    KULA
    KULA --- ---
    Je to asi 6 mesicu, co jsem se ptal na zkusenosti s asus.cd . Nebyli prilis dobre. Co ted? Ma nekdo novejsi zkusenost s asus.cd?
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    Megapixel.cz - digitální fotoaparáty a videokamery Sony, Canon, Nikon, Olympus, Panasonic a další
    http://www.megapixel.cz/
    POZITIVNÍ

super servis, objednávka mailem - dotaz na zboží - psala jsem jim že všichni tvrdí že mají skladem a nemají, tak zda oni mají (kupovala jsem foťák), skutečně měli na pobočkách a zamluvili mi ho na té co jsem chtěla. osobní vzvednutí. cena trochu vyšší, ale stála za to.

AZelektro.cz – levněji už to nejde! | Široký sortiment zboží od A do Z - pračky, chladničky, myčky, hračky, LCD televize, notebooky, fotoaparáty, audio, DVD, hodinky, MP3 přehrávače a další, za zvlášť nízké ceny. Skladem, akční ceny, slevy, splátky.
    http://www.az-elektro.cz/
    NEGATIVNÍ

česká klasika - máme nejlevnější zboží skladem, zítra odešleme, pozítří máte na stole. následuje každodenní e-mail že jim zboží nedodal dodavatel a tak se jeho dodání posune, na dotaz vám řeknou, že nevědí kdy to dorazí a vy čekáte jako blbci. naštěstí jsem s tím počítala a objednávku jsem měla udělanou na platbu při převzetí i když se jednalo o 7000. objednávka zrušena a nakonec úspěšně nakoupeno na Megapixelu.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    Má někdo osobní zkušenost s obchodem SANDI (pan Rábek)?
    Kamarád s ním už asi půl roku řeší rozpor s kupní smlouvou, nejdříve po dobrém, ale žádný výsledek, odmítání, neodpovídá na maily, podrazy a lži, ... Jenže soudit se kvůli 2000 se kamarád nechce. Tak jestli je to ojedinělý případ, nebo standard, chtěl jsem tam objednat několik spotřebičů kvůli nízké ceně, ale asi si raději připlatím jinde.
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    electro.cz kladna zkusenost, doporucuji. bezproblemove dodani, vyzvednuti a na zaver i reklamace a vraceni zbozi, bez prutahu. no questions asked, no strings attached.
    lasenza.co.uk perfektni, doporucuji, ochotny cust serv, rychle dodani a diky drobnemu omylu na strane obchodu domaci shipping rate .-)
    eta kamenny obchod praha jako bonus - never again
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam