• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    mate nekdo zkusenosti s http://www.abacus.cz/ chtel bych tam objednat dvd prehravac
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Tak jsem objednal z Ideonu, dnes to jdu zaplatit.
    Uvidime jak se budou cinit :)
    Jsou to 2 knihy za 2000 czk.
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    SPARKIE: jo tak to mas pravdu... asi je to dany minulosti a tim, ze se ti porad docela casto stane, ze s tebou pri reklamaci vyje*ou...

na druhou stranu me konkretne mohli rict, ze sem si tu krabici kontroloval a podepsal jsem dodak a ze tam pri predani ten adapter byl, takze bych to za plus povazoval :)
    SPARKIE
    SPARKIE --- ---
    me se libi jak se v cechach bere slusny chovani k zakaznikum jako velky plus...podle me je to naprosto standardni pristup, ktery si proste slusny eshopy nedovoli nedodrzet...
    SMIDRA
    SMIDRA --- ---
    BEEBOY: jednu zkusenost s reklamaci mam: velice pozitivni na www.mall.cz, kupoval sem tam minidisk, presto ze jsem si pri osobnim odberu prekontroloval baleni, doma sem zjistil, ze tam chybi napajeci adapter. zavolal jsem jim, poradili mi, at reklamaci uplatnim emailem. za dva dny napsali, ze mi adapter dodaj (prestoze sem si to asi mel zkontrolovat pri odberu), ale ze bohuzel neni v cr a musej o nej napsat (asi do japonska). za tejden adapter dorazil v baliku a zdarma. behem ty doby me jeste nekolikrat mailem a telefonicky kontaktovali a informovali me o momentalni situaci :) takze velky plus :)
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    nekdo nejake zkusenosti s reklamacemi? zatim je jich tu minimum...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    no z alzasoftem mam posledni dobou presne opacnou zkusenost...ale zase byly vanoce no..tak toho kluci meli moc
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    nakup www.alzasoft.cz
    do 10 000,-
    zbozi, ktere nebylo skladem a melo prijit az za 4 dny, sehnali uz za 1 den, takze v utery obednano, dnes (ctvrtek) prislo.. vse OK
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Please nakupovali jste nekdy nejakou elektroniku z eshopu z ameriky ? jde mi o blesk na fotaka z ameriky poslat do cech.. nevite nejakej shop ?
    předem dix
    BOAR
    BOAR --- ---
    pardoon za OT, ale nevim kde:
    nevite o eshopu, kde by se dala sehnat motorola E680? ( u nas v cechach asi ne, ale kamos ji ma dovezenou z nemecka.)
    VIK
    VIK --- ---
    ZATAMOKO: kdyz to prepocitas vzhledem k ideonu, tak by to tak melo vychazet, ale nezarucuju. nikdy jsem nic neobednaval, ale protoze o tom uvazuju, tak sme tady nad tim dumali a vyslo nam presne to, jak sem psal...

taky sme zvazovali objednat to z amazon.de, takze posotvny 'by mohlo' byt levnejsi, jenze nemci nas stale radi mezi Rest of Europe namisto EU, takze se ta vzdalenost, myslim, moc neprojevuje :(
    KANDELABR
    KANDELABR --- ---
    ideon: nákup za necelé 4000, dodací lhůta něco přes dva týdny (a to byly vánoce), vše ok, jedna knížka přišla s lehce potlučeným rohem, ale nic hrozného, zabalená byla dobře a hlavně měla asi 30% slevu oproti běžné ceně.
    spokojenost.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KOUDY: ted jsem prepocital amazon.com vs. ideon.cz :
    za ty knihy bych dal na amazon.com 1526 czk a na ideonu 1757 czk (vse vcetne postovneho a balneho). Rozdil 231 czk = 13 %
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    uz si nekdo objednal neco z toho ideonu?...docela se na to chystam tak by me zajimalo jake maji dodaci lhuty..
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    VIK: neplati se jeste neco jako clo kdyz to je usa-eu? Ja jen abych se pak nedivil...
    VIK
    VIK --- ---
    ZATAMOKO: podle tohoto dokumentu http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/596194/ref=br_bx_c_2_0/103-4866435-9623058 by te to stalo asi takhle:
    za postovny $4.49
    za polozku $4.49 (2x)
    tzn $4.49 + $8.98 = $13.47
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    zvazuju koupi Paul Stamets: Growing Gourmet and Medicinal Mushrooms & Paul Stamets, J. S. Chilton: Mushroom Cultivator: A Practical Guide to Growing Mushrooms at Home
    prees www.amazon.com (nebo jiny netshop)
    mate s nima nekdo zkusenosti? Resp. by me zajimala cena doruceni. Dohromady ty knihy stoji 55 USD. Tak kolik by to nakonec vyslo...
    BONGI
    BONGI --- ---
    Mozne trochu specificke :Nakup - nejlevnejsi halogenove topeni cena nakupu pod 3K KC.

http://www.ilic.cz

Balne neuctuji, promptni dodani. Jedna perla : Po odeslani objednavky mi druhy den volali a OMLUVILI se, ze zbozi zlevnuji (v den volani), takze me vyjde vysledna cena as o 500KC mensi, tak abych se na poste zbytecne neplasil, ze doslo neco jineho. :)))
    ANATREID
    ANATREID --- ---
    NYX: to já docela taky
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    NAKUP
    www.alzasoft.cz
    do 2 000,-
    dodano do druhy den (PPL), spokojenost

NAKUP
    www.alzasoft.cz
    do 10 000,-
    dodano treti den (DHL), spokojenost

NAKUP
    www.metalmerchandise.cz
    do 2 000,-
    omluvili se, ze moje zbozi prijde az v lednu, jestli mam stale zajem, e-mailova komunikace bleskova a prijemni lide

DOTAZ
    www.alzasoft.cz
    kratka odpoved prisla za nekolik hodin, sice nebyla kladna, ale jednani uspokojive...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam