• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAME-SHOPy a jejich REFERENCE -> konkrétní osobní zkušenosti s nákupy, reklamacemi a jednáním se zákazníky
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DRIZDIK: proto to sem hazim, mimochodem mi tohle pisou porad....ze cekaj az jim zbozi prijde na sklad, ted tomu bude tyden :/
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    hlavne ze v ty hlavicce maj ze zbozi stale na sklade :-)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    hmmmm
    PIXMANIA.COM
    Evropsky leader. Neporazitelne ceny. Zbozi stale na sklade.
    --------------------------------------------------------------------------
    Vazeny Holakac (heh :))

dekujeme Vam za Vasi objednavku na strankach Pixmania.

Musime Vas informovat, ze objednany vyrobek nemame momentalne na
    sklade. Jakmile tento vyrobek dostaneme, okamzite Vam Vasi zasilku
    odesleme.

Omlouvame se za pripadne neprijemnosti, ktere Vam tato prodleva muze
    zpusobit.

Zakaznicky servis

KY_109
    KY_109 --- ---
    HOLAKAC: "Smlouva o bezpecnem nakupu" je sluzba navic a je to urcita procentualni cast ceny toho novyho zbozi, u me to delalo asi 2kkc, takze jsem si ji k tomu zbozi nevzal a platil pouze zbozi + dph + dopravu...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tak po dobrych zkusenostech KY_109 sem si taky objednal neco z pixmanie :)

registrace naprosto bez problemu, jediny co me prekvapilo a s cim sem nepocital je platba cca sto korun za "Smlouva o bezpečném nákupu" - coz je udajne neco jako kdyz se pristroj rozbije a vy jim ho poslete zpet a oni uznaji vadu, tak vam vrati penize formou nakupu neceho ve stejne cenove relaci....

dalsi vec je ze primo na webu muzete sledovat stav vasi objednavky, coz je celkem fajn :)
    doufam ze se po vikendu shledam s prehravacem co bude funkcni a v jednom kuse ^^
    KY_109
    KY_109 --- ---
    HOLAKAC: ne, zadaco - prislo CD postou... ale oni to nejsou prej schopni prilozit rovnou (baliky jdou z nakyho skladu, tohle jde z nakyho jejich kanclu)
    je to teda praso-sken ceskyho manualu do PDF, ale cist se to da a lepsi nez ten papirovej FR ;)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KY_109: na pozadani - chteli dalsi $$$?
    KY_109
    KY_109 --- ---
    PIXMANIA bonus...
    na pozadani zaslali cesky manual na CD (v baleni byl samozrejme prilozen FR)...
    KY_109
    KY_109 --- ---
    HOLAKAC: 224Kc vc DPH pokud Ti staci do 72hodin by DPD... jeste nabizi by DHL rychlejsi, tusim asi za 500 nebo 700Kcm, nevim jiste...
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    KY_109: kolik nakonec stala doprava?
    chci si koupit prehravac za 2 tisice a nerad bych dal treba petikilo za dopravu....
    KY_109
    KY_109 --- ---
    www.PIXMANIA.com
    NAKUP
    do 50kkc (cca 25kkc)
    kladne

koupil jsem tam Nikon D70... v patek slozil prachy na jejich ucet, v pondeli uz bylo na webu, ze je dostali a tak ho vyexpedovali... DPD ho do tech 72hodin privezla az ke me domu ;) na prani tam pripsali ICO a DIC aby to slo dat do ucetnictvi...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CHAVITO: LG probehlo, ale jeste neprislo...pry az v pondeli bo utery...
    KY_109
    KY_109 --- ---
    tak jsem si prave objednal Nikon D70 + 18-70 AF-S DX pres www.PIXMANIA.com... takze mi drzte palce, zitra jdu prevest prachy na jejich ucet a pak se uz budu jen modlit ;))
    CHAVITO
    CHAVITO --- ---
    KOUDY: probehlo LG? ;-)
    PHONO
    PHONO --- ---
    tak jsem si vzpomnel ze bych mohl pochvalit e-shop kasa.cz, shanel jsem externi blesk pro svou zrcadlovku, vsude jinde meli bud vysoke ceny nebo na shopech lhali o poctu kusu na skladu (radeji jsem si dycky zavolal po hnusnem chovani shopu lmfoto.cz), nicmene na kasa.cz velmi dobra cena (nizsi jsem jeste nevidel) a termin dodani do druheho dne - coz kdyz uz ho meli za fajn cenu, mi ho byli schopni dodat az do 14dnu - na coz jim z vysoka ... bo jsem ho potreboval tehda ihned. vyzvednuto v kamennem krame na kobylisich bez problemu - slecna
    tos tak
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    nakup mobilu na t-shop.cz ..ma prijit DHLkem do 3dnu...tak uvidime..
    EXIS
    EXIS --- ---
    G3X:
    Tak s Tebou souhlasim.... Osobne mam taky radsi CzechComputer. mensi fronty, ceny srovnatelny a ve vetsine pripadu lepsi. Ale na 2. Stranu alzac ma o hodne!!! vetsi vyber zbozi!
    G3X
    G3X --- ---
    mno proti alzaci mam vyhrady kvuli problemum s reklamacema u nich

jinak reference na www.czechcomputer.cz - vyborne, zaridili tam nejak po vanocich novej system odberu .. i kdyz dole sou porad fronty u skladu, tak nahore clovek cekat nemusi, proste si tam vytiskne fakturu predem obednanyho zbozi a vyzvedne si to dole .. (btw imho maj lepsi ceny nez alzac)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    BEEBOY: tak tak, v prostoru holesovicke trznice je par novych mistnosti - je tam expresni pokladna a sklad zbozi, nicmene fronty porad stejny :(

ale jejich objednavkovej system je bezproblemovej....
    BEEBOY
    BEEBOY --- ---
    HOLAKAC: no, oni ted svoje prostory docela dost rozsirily, jsem zaslech... druhou cast maji uz na uzemi holesovicky trznice, ne?
    v alzaci byly dycky fronty a dycky me to stvalo... osobne uz tam ale skoro vubec nechodim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam