• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    RADIQAL
    RADIQAL --- ---
    STRYX: Link pls
    STRYX
    STRYX --- ---
    Udělal jsem si teď v Sunu malý hudební projekt Gravitational Cathedral, kde jsem hledal svůj srdcový space sound.
    Přišel jsem na to, že se dá moc hezky pracovat s nesémantickými slabikami a formovat tak abstraktní vokály. Zkoušel jsem kombinovat různé slabiky do všelijakých rytmů pro vyjádření různých vesmírných motivů. Jako základ jsem vyšel z vesmírného dronu, kolísajících minimalistických opakujících se struktur a bezeslovných polyfonií a osladil to cinematickým candy.

Brother Cavil – Trocha transhumanistického sentimentu. Ženskými vokály se snažím reprezentovat kontrakci, explozi a následné poryvy solárních větrů.

Through Fields of Luminous Hydrogen – Klasické light-hearted průlety závoji prozářených mlhovin. Hydrogen Fields Forever!

Cradles of Quiet Fire – Hvězdné jesličky.

Accretion Spiral – Minimalistické repetitivní vokály reprezentují rotaci.

Tidal Shear – Akreční disk není jenom fun and games, slapové smykové pnutí je exotickým kořením tohoto předsalí.

Gravitational Cathedral – Má být monumentálním peakem.

Já jsem z toho jako obvykle nadšený a můžu to poslouchat na smyčce, ale chápu, že je to těžce subjektivní. Laskavý posluchač nechť posoudí. Pokud byste dali šanci jenom jedné skladbě, tak bud easy Brother Cavil nebo rovnou Gravitational Cathedral, která je vyvrcholením celé sekvence.

Určitě do sluchátek 🙂

iqs0034-The-vast-luminous-aftermath-of-a-supernova-resembles-b420c193-45e0-46b3-8036-f0a137a747a6-2 Brother Cavil

iqs0034-Immersive-experimental-electronic-album-cover-viewed-1e16f46c-ea27-4249-b03b-5983bfc2f450-0 Through Fields of Luminous Hydrogen

iqs0034-An-immense-stellar-nursery-seen-from-deep-within-its-95a59054-05f3-40aa-acc6-b8d164ae3424-0 Cradles of Quiet Fire

iqs0034-Haunting-experimental-electronic-album-cover-an-immen-3949db1c-2a34-4b4a-96ba-cbf327aeee69-1 Accretion Spiral

iqs0034-Haunting-experimental-electronic-album-cover-a-lumino-5647e3b3-85b9-449a-ad89-2b5ed39b9f76-1 Tidal Shear

iqs0034-Haunting-experimental-electronic-album-cover-an-immen-005375df-bebc-4fde-8483-ad6757ae2dda-3 Gravitational Cathedral
    STRYX
    STRYX --- ---
    Rider on the Storm
    80x80 olej

STRYX
    STRYX --- ---
    Po dlouhem roce, co jsem s ním začal jsem dokončil Axis model Osiris Aerial Dominátor ie NZ-666 Kshatriya 1/100. Je to opravdu behemot na výšku asi 30cm. A s přehledem jde o nejlepší gunpla které jsem kdy složil. Poměrně náročné asi 1500 dílků vnitřní obvody led systém magnetické spínače. Nakonec celé ručně malované s výjimkou vnitřní kostry. Je to peak gunpla experience ale nedoporučoval bych začátečníkům. Na několika mistech proveril me schopnosti a dokonce párkrát donutil modelářský vylevelovat.

Model je third party čínský nikoliv tradiční Bandai a je vidět jak Číňani začínají Japonce válcovat. Jediné kde promyšlený japonský inzenyrsky perfekcionismus vede a čínský zaostává je design možnosti zpětného rozebrání modelu a v tom teda Kshatriya dost pokulhává. Reálné co spojité to už od sebe skoro nedáte a to občas hrozně komplikuje barvení dílků. Jinak za mě king of gunpla. :)

STRYX
    STRYX --- ---
    pokracovani zahradni serie

Zahrada IV

olej na platne 80x80

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    STRYX: sakra, jak jsem to luštil v práci, nekoukl jsem se na vazbu s předchozím políčkem. Holt člověk je tvor omylný... :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    KID_MCHUTT: To uz je schvalne :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    a v tůni slepých sumců spíš prozřel než pozřel :)

vypadá to dobře
    IORETH
    IORETH --- ---
    STRYX: Krása už teď!
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Držím palce, ať se vám dobře tvoří :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    ESTEN: Diky, opravime.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    STRYX: malá hnidopišská poznámka: oba výskyty "jež" opravte na "již", je to 1. pád množného čísla životného. Oni zpívali, oni uprchli.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zase s ID Alistair pokracujeme v tvorbe komiksu.

STRYX
    STRYX --- ---
    Tenhle obrazek je druhu prekreslena detska kresba, kdy vezmete presne proporce a tvary z detske tuzkove crty a dodate tam stinovani a vysledek je takovy zvlastni druh naivismu, ktereho s vykreslenou rukuou uz nejste uplne schopni. Bohuzel Mantin original se v prubehu tvorby ztratil, mozna ho nekdo vyhodil, rozstrihal nebo nekam prilepil a tak nemuzu pridat na srovnani.
    Spici kocka (20x15 olej na platne)

STRYX
    STRYX --- ---
    Drak a Vejce

olej na platne 60 x 80 cm

STRYX
    STRYX --- ---
    Bystroocko

olej na platne 80 x 60 cm

STRYX
    STRYX --- ---
    Dlouhy den na pousti.
    olej na platne 120 x 70 cm

STRYX
    STRYX --- ---
    Navrat na tichy ostrov (100 x 60 cm, olej)

STRYX
    STRYX --- ---
    Vyspa

olej na platne

40 x 40

STRYX
    STRYX --- ---
    Lesni misto

olej na platne

100x50

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam