• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ok, dejte mi palec nahoru, kdo mate zajem abych to hodil na rybnik, jinak na to pecu .)
    STRYX
    STRYX --- ---
    ESTEN: Tomu (torrentum) moc nerozumim a bohuzel ani nemam moc motivaci se o to snazit. Kdybyste to nekdo umel tam z toho cztorrentu dat a mel k tomu nutkani, tak to klidne udelejte.

    Nicmene na rapidshare to umim, takze tady je :o)

    http://rapidshare.com/files/359306222/Urtica___-_instalace.rar
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    torrent je spravna volba, ale cztorrent.net urcite ne ;)

    hod to treba na nyx rybnik, ne? [ BitTorrent - KAPR ŽUŽLÁK A MONSTRSUMEC LOJZA. Březen - měsíc fotografií vašich internetů. Poděl(ej)te se. ]
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    Klidně to hodím k sobě na premium RS, z toho českého trackeru to ale nestáhnu. :(
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: hod urticu na neco jinyho nez torrent. A nemusela by to bejt jen nostalgicka zalezitost, kdyby to nekdo predelal pro PDAcka, tam se ted uplne na vazno smazi vsechny tyhle stary vypalovacky z devadesatych let, co jsme smazili na 386/486 atp.
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    STRYX: To je pěkné, to muselo fakt potěšit. :o)
    (snf, nebyla by Urtica také na rapidu?)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Ehm, v zachvatu nostalige z Urticae jsem se jal prolezat stare archivy programu co jsem psal se Svatou jeste v QBasicu a nalezl jsem dokolnalou vypalovacku Autocko, ktera se sveho casu 96?? tesila pomerne znacne oblibe. S podivem jsem zjistil, ze beha i po XP (pod Vista a 7 uz ne :o( ). No a tak pridavam k dobru ;o)

    Hra ma asi 15 levelu postupne stoupajici obtiznosti. Laskavemu hraci se muze prihodit, ze hra bude probihat totalne pomalou ci nehoraznou rychlosti. To proto, ze byla ladena na procesory 486 ci co. Tomu se da pomoci nastavenim vetsiho ci mensiho cisla v menu 'speed', ktere znamena pocet_prazdnych_cyklu^2 mezi jednotlivymi tiky herniho casu.

    http://rapidshare.com/files/359033186/AUTOCKO.rar

    STRYX
    STRYX --- ---
    Hm, zkousel jsem ji spustit pod sedmickama a ve 64 bit verzi ji nesmite instalovat do program files ale nekam bokem, jinak nebude slapat.

    Ehm jen pro pripad, ze by ji nekdo instaloval ;o)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Pred davnymi lety jeste na gymnasiu jsem s kamaradem Svatou Nevrklou naprogramoval takovy polickovy adventuro - dungeon (imho asi nejlepsi dungeon na svete) jeste podle stare skoly klasik typu Dungeon Master, Adom atd. Behem doby vyvoje (psali jsme to asi pet let :o)) Hra totalne vysla z pomeru predevsim po graficke strance a zastarala tak, ze uz tehdy ji vlastne jen malokdo zahral. Vysla sveho casu na cdcku v casopise Gamestar nebo nejakem takovem. Moc jsem ji od te doby neresil.

    Nicmene, pred par dny se nam ozval jakysi clovek s tim, ze slozite na nas dohledal kontakt, jestli jsme to my, kdo naprogramoval tu uzasnou rpg Urtica a ze je do ni blazen a ze ji chce natorrentovat a sdilet dal. Teda musim se priznat, ze jsem byl na mekko. Po tolika letech nekdo kdo si take mysli, ze je to nejlepsi rpg na svete :o)

    No, kazdopadne jsem se rozhodl to nasdilet i tady. Grafiku ve hre (asi 2500 bitmap) jsem k tomu koneckoncu nakreslil, takze obrazky tam jsou. Asi to nebude uplne mainstreamovka, ale pokud mate radi stare rpg a grafiku az tak moc neresite, treba se vam to bude libit ;o)

    http://tracker.cztorrent.net/torrent/urtica/85812
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: hustyyy tlustonemo :) paradni uplne !
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    tyjo to je fakt elegance :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam