• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    BRANA
    BRANA --- ---
    taky krasa ;]
    STRYX
    STRYX --- ---
    Spolu s Alistairem jsme nakreslili tenhle obrazek. Trochu do nej prechazi motivy z predesle fialove serie, nebot moje vize jejiho pokracovani obsahovala lidi a strom s perutemi misto listu, ktery by vyevolvoval z toho vejce na poslednim obrazku. Sdruzenym vlivem se ale motivy promichaly a trosku posunuly. Do hry prisla jeste hvezda jako vedouci patron obrazku.

KERWIL
    KERWIL --- ---
    Pro mě je barva dokonala. Přesne tam mam takovy to nadpozemsky mrazeni a zaroven to evokuje trochu i staré rytinove ilustrace, které vždy víc skrývaly než odhalovaly...
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Mockrat dekuji, pane :o)) Barva je trochu prapodivna, vim ze neni zcela liba, ale prisla mi, ze podtrhuje celkove unheimlich ladeni.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ty o tohle je hodne cool, osobne bych mozna zkusil trosicku jiny odstin barev, ale libi moc
    mit Tvuj skil :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    CORNHOLIO: Je to cyklus volnych asociaci s tim, ze se jim pohybuji tak, ze vzdy kdyz dodelam obrazek, tak si vyberu motivy, ktere me v nem zaujmou a rekombinuju je do nove kompozice, ktera vic odpovida tomu vyberu. Pri tom pracuji zase volne asociacnim zpusobem a tak se objevuji nove prvky a nove vzory. Ty pak v dalsim obrazku zase proberu a rekombinuju. S kazdou iteraci dochazi k tribeni a promene motivu a to dela ten pribeh, ktery je jakoby zaznamem cesty sledujici jejich povstavani a opetovne uvadani.
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    STRYX: Neco konkretniho, nebo volne asociace? Vypada to jako cyklus, s naznakem pribehu:)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    STRYX: tak tohle mi vzalo dech...
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    ARFEA: Knížka má webové stránky http://www.serosvit.cz/
    ARFEA
    ARFEA --- ---
    STRYX: Nádherný věci! Nějaký info ke knize by nebylo? Co je to zač a kde se dá koupit? Jestli texty odpovídají ilustracím, tak se moc těším.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    STRYX: dobrej nápad
    STRYX
    STRYX --- ---
    Fantasy portretiky na svatebni oznameni ve stylu hracich karet MTG.

OGIMEI
    OGIMEI --- ---
    Opravdu krasne =)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Boží!
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    Vskutku výborné ilustrace!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam