• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    YMLADRIS: To máš ale pravdu. Ve skutečnosti by mi tam víc seděl provazovej žebřík :) Nebo šlapáky z kamene nebo ze dřeva.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    BRAMBOREENA: mozna ... ... nebo neco jako ve smyslu ze cely ten svet je "z prirodnich materialu" :-) zatimco kolecka jsou takovy levny plastikovy sunty made in china? Jako ze by mohly byt -nejak- drazsi kvalitnejsi :)

BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    YMLADRIS: ta kolečka: myslím, že tím, jak vypadají prostorově (vyboulené nahoru), má člověk instinktivní pocit, že figurka se na nich neudrží a skutálí se dolů; prostě to podvědomě znervózňuje.

Jinak krása! :)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    STRYX: mikrodetail - nejak mne stve ze START! je jinym fontem nez dalsi napisy a stvou mne ty vykricniky :-)

Kolecka na polickach nejsou dostatecne fluffy ale nedokazu rict co je s nima presne "spatne" :-)

Svet naprosta parada
    DEVCAGER
    DEVCAGER --- ---
    STRYX: Seš fakt machr! Za tyhlety věci tě fakt obdivuju. A taky by mě zajímalo jak dlouho ti to trvá.
    FENRIS
    FENRIS --- ---
    STRYX: jak dlouho ti takova vec trva??? je to supr co tu vsechno mas! keep going!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ilustracka je bomba, naprosto uzasna, ale opet, logo hry :( chtelo by to trosku dynamicky pojmout, to same asi i policka... klidne to muzem zase probrat :)
    ale ilustracka smekam klobouk !!
    supr bomba mega pecka :)
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STRYX: Pěkné! Příští a přespříští týden budeme hrát, tak jsem zvědavá :).
    STRYX
    STRYX --- ---
    Work in progress. Herni plan do Multipolis. Spodni obrazek se blizi +/- finalni podobe. Herni policka a stred se pravdepodobne jeste promeni. Stred s charaktery urcite bude pojednan jinak. Mozna tam jeste pribudou do rohu nejake funkcni prvky herniho pole.

STRYX
    STRYX --- ---
    FRANKVFX: Dekuji :o) Tesi me, ze se zalibily :o)
    FRANKVFX
    FRANKVFX --- ---
    STRYX: Krásný práce, krásná digitální malba, fotky.. klobouk dolů!
    STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Nojo, no :o) To pozadi je schvalne tlumene a i s jeho tonovanim jsem si hral az k uplne spokojenosti. Co se tyce kompozice, zkousim se lehce inspirovat v takovych prapodivne rozhozenych usporadanich jako mel treba Aubrey Beardsley nebo tak.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: paradni, jen asi dle meho moc tmave... teda pozadi jen, a asi bych volil i jinak kompozici :)
    fob vecny kritik nespokojeny :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Do zdejsi souteze na tema.

STRYX
    STRYX --- ---
    Sova z melounu:

STRYX
    STRYX --- ---
    ZORKAL: ANDRASTE: PHOB: JULIANNE: Kupole to bude! Diky za feedback :o)
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    Bez kupole to vypada moc docilne, jako Dva roky prazdnin na divnozpusob...
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    STRYX: Také se přikláním k této verzi. :o)
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STRYX: Jsem rozhodně pro první verzi, vypadá lépe - a pokud jsou ufoni odhaleni na třetí stránce, ani jako spoiler bych to nebrala. A není dobré se podřizovat případným hloupým čtenářům :).
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ja by sem byl pro verzi prvni, ale asi bych je prohnul, jako jsou ty oblouky... at to k tomu ladi trosku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam