• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    STRYX: Ten čtvrtý zleva úplně evokuje Dálný východ, nádhera! Všechny jsou moc pěkné.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Par skic.

STRYX
    STRYX --- ---
    WILLOW: Je to tak. Trochu me sice mrzelo, ze ty sovi oci navazuji linkou, nebot treba u pf jsem to vyresil tak, ze jsem prskavku zaclonil dlani, ale nakonec mi to neprijde az tak rusive. Jinak je to take poskladano v ps asi ze tri obrazku.
    WILLOW
    WILLOW --- ---
    STRYX: sova je jednim tahem ... jsem si stim na pf uz kdy si hral a pismena jako E, H a A jsem skladal az v PS http://www.willowland.ic.cz/FOTO/Vanoce.jpg
    STRYX
    STRYX --- ---
    STRYX
    STRYX --- ---
    MERLKIR: Bohuzel neda. Byl to darek :o)
    MERLKIR
    MERLKIR --- ---
    STRYX: da se koupit? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi obrazek. Bohuzel ty barvy jsou na fotce nejak sejdrem. Ta zluta je vic okrovejsi a zelena min zari a je vic do zluta. Zkousel jsem s tim hybat ale nejak se mi to nedari. Tak asi jenom pro dokumentaci.

STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: Nastesti to je pro kamaradku indku, coz znamena, ze i pripadna kycovitost vubec neni na prekazku :o))
    BRAMBOREENA: Je to tak. Popijim u toho take kokosove mleko :o)
    CAR2N: Diky :o)
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    STRYX: bomba
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    A jinak - rozumím tomu dobře, že se celé dny válíš na pláži mezi želvami a tvoříš? Jestli jo, tak je to moc dobře (i pro nás vzdálené příznivce stryxích obrázků :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Ještě o ždibíček kudrnatější vlny, a už by to byl kýč; ale takhle je to dokonalé! A želva má boží výraz, takový "potměšilý nadhled" :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi olej. 40x40

STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi akvarelove pohlednice.

STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE: Copak nezapominame, my je dokonce exportujeme mezi korejce a indy :o)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: je hezke, ze ani tam u vas nezapominate na ceske zvyky. Posli hlavne fotky sněhuláků!!!
    STRYX
    STRYX --- ---
    Z peceni vanocnich pernicku:

Godzilla

Cthulhu folk

Used to be a rabbit

Zelvy

Indiana Jones

Afrika

STRYX
    STRYX --- ---
    Diky moc. :o) Musim ale dodat, ze jsem se docela inspiroval ve zdejsi tvorbe, ve ktere podobne rybky dost jedou.

Proti proudu nejake plavou, ale presny pocet netusim. Rybek je tam tolik, ze jsem vzdycky objevil nejake dalsi, ktere se nekde schovavaly. :o)

SULINAR: Bezva :o) (posta)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    VOJTIDLO: Souhlasím se šesti. :)
    ANDRASTE
    ANDRASTE --- ---
    VOJTIDLO: Já jen 5. :o/
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    PLUMM: ja nasel 6 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam