• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    BRAMBOREENA: A hele :o) To jsem opet vubec netusil. Dik, za info :o)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    Další nominace Stryxovy obálky Tajné knihy Šerosvitu, tentokrát na cenu Aeronautilus, bohužel zase neproměněná :( - je to pech, vždycky ti to o kousíček uteče :)
    Zde článek od Julianne: http://www.casopisxb1.cz/aktuality/festival-fantazie-2012/ (je to reportáž z Festivalu Fantazie, ceny jsou až na konci).
    STRYX
    STRYX --- ---
    Z kreslici seance s Alistairem, kde jsem si vyzkousel praci fakt bezvadnymi prapodivnymi inkousty. Obrazek se trosku slozite foti, protoze vetsina pouzitych barev mela metalickou slozku nebo byla mixovana s perleti, tak ta barevnost je jenom priblizna.

KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    STRYX: ma takovej spravne nepritomnej vyraz, asi moc hraje hry
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    KEMENTARI: Presne tak!
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    LEON_CHAMEAU: hustoň :)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    DRAKKA: Outlon je totiz husty!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: i prokreslena postavicka muze byt v logu neprokreslena :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    CORNHOLIO: Je mi to uplne jasne. :o) Ale cesta byla trnita, nekolik tydnu se k tomu vyjadrovalo sest lidi s ruznymi nazory. Jednim z faktoru bylo, ze by melo jit o prokreslenou postavicku, ktera by mela byt prenesitelna do flashove hry.

DRAKKA: Myslim, ze je to trochu dada, ale zaklada se na pribehu, ze na nekoho spadlo se stromu zvire s velkyma ocima a ze to musel byt outlon. Uplne to nechapu, ale pote co bylo slozite dohodnout se na jinem jmenu, outlone nakonec odsouhlasili vsichni. :o)
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    pekne, ale osobne bych to jeste zjednodusil, aby to bylo vice "logo":)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: jak jste prisli na outlone?:-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Zakladame spolecnost na vyrobu deskovych her Loris Games. Jejim maskotem bude zviratko Loris, cesky Outlon.

Po mnoha diskuzich, variantach a iteracich napadu vzniknul tento motiv do loga.

STRYX
    STRYX --- ---
    FALLIE: Jelen chybi, to je fakt. Ale snazil jsem se tam davat (s vyjimkami) objekty alespon trochu kruhoveho charakteru. Jelen z principu precuhuje parozim. Premyslel jsem treba o jezkovi, ktery by nesl jabko na zadech, ale nakonec se tam kompozicne nevesel. :o)

SULINAR: Diky :o) Jak rika Zorkal, plakaty budou.

BRAMBOREENA: Diky moc. Sova je Bubo ze stareho souboje titanu. :o))
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    STRYX: kde je jelen? Aspon, že sova tam je :D
    ZORKAL
    ZORKAL --- ---
    SULINAR: To si vsichni povesime na zed :), budou z toho i plakaty (kde to teda trochu zhorsi ty loga).
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: jako jo, tohle bych si pověsil na zeď :)
    BRAMBOREENA
    BRAMBOREENA --- ---
    STRYX: Sova! Vidím sovu!!!
    A je to NÁDHERNÉ!
    Čili to bude úplně místo toho stromu? Je to každopádně mnohem méně předvídatelné, než byl ten strom. To byl obrázek, který napadne každého. Tohle je originální.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Predbezne finalni verze noveho titulniho obrazku pro Multipolis:

STRYX
    STRYX --- ---
    YMLADRIS: Stari se urcuje nesnadno. Nejcasteji jenom odhadem podle miry vyschlosti dreva. U tech ptacich to muze byt kolem 20 let, coz se povazuje za relativne stare. Muzejni kusy maji treba 60. Ty baule budou novejsi.
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ta prvni maska je super, pripomina mi trosku donjona :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam