• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    STRYX
    STRYX --- ---
    Mimochodem Numerix v Tanzanii :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    Grafika pro web Piratu.

SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: super jako vždy, některé by stály za další rozpracování. Třeba ta loď k tomu úplně láká :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Po dlouhe dobe jsem si zase zakreslil jen tak pro radost.

STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: To bude to manualni ostreni ve tme :o)

PHOB: Zajimave. Koukal jsem na to jenom chvilku, ale nepodarilo se mi do toho proniknout natolik, abych nakreslil neco pekneho..
    PHOB
    PHOB --- ---
    neco pro Tebe :)

Psykopaint - Create and paint amazing art from photos
    http://www.psykopaint.com/
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: ale travu mas ostrou :)))
    STRYX
    STRYX --- ---
    Podarilo se mi vyfotit svoji prvni sovu. Mel jsem na ni uz nejakou dobu zalusk, protoze jsem pri nocnim dymkovem sezeni na strese rozpoznal v okoli hukot paru sovy palene. Doposavad jsem je ale poradne nevidel. Az tentokrat jedna pristala na sloupku v zahrade. :o)

Kvalita je mizerna, v uplne tme jsem ostril manualem a fotil na pulminutouvou expozici.

ISIS
    ISIS --- ---
    STRYX: mne prijde ,ze nekteri maji oci prilis daleko od sebe
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    STRYX: i mne to tak prijde, ale rikala jsem si ze to byl mozna tvurci zamer :-)
    STRYX
    STRYX --- ---
    SEBIEN: Diky za zpetnou vazbu. Priznam se, ze se procesem tvorby propadam do takove subjektivity, ze to nejsem schopen posoudit. Ted kdyz si na to upozornila, tak asi tusim, co myslis. Dam si jeste nejakou dobu odstup abych to videl nezaujate a pak udelam potrebne korekce.

VOJTIDLO: Je to tak. :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    STRYX: je to nejake DLC? :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    STRYX: polovina jich působí, že mají hlavu poněkud vystrčenou dopředu, ale nevím, jestli je to kritika, protože to asi odpovídá realitě, jak teď všichni vytahujeme krky k monitoru...:)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Nove deti do Multipolis:

SP

AZK

STRYX
    STRYX --- ---
    Nalepovaci odznacky pro deti do Numerixu.

CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Ok, tak jsem šel na Steam a koupil jsem si oba dva původní Monkey Islandy, protže se mi po nich nějak zastesklo, a můžeš za to ty!!:)
    PHOB
    PHOB --- ---
    na strankach mate ve hrach, ze vychazi v dubnu, a uvnitr mate, ze vychazi v cervnu :) tak kdy teda ? :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Krabice:

STRYX
    STRYX --- ---
    PHOB: Jeste to neproslo tiskarnou, proto jsem to delal v 3d ;o)
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: to vypada na krasnou malou krabicku, su zvedavy, jak se to bude hrat, a jestli to pude nekde sehnat :)
    neni uz nekde recenze ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam