• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRYXiiiiiI[ Stryxovo obrazky ]Iiiiii
    www.strixovo.cz
    rozbalit záhlaví
    STRYX
    STRYX --- ---
    SULINAR: Je to tak. Musim se priznat, ze kdyz si obcas pustim https://www.youtube.com/watch?v=qhA_UwxO-xo tak jsem trochu na mekko :o) Svata se dostal k editoru RTC a udelal pro DM2 tak trochu obdobu toho co byl Chaos Strikes Back pro DM1. Jojo, clovek zavzpomina jak lovil ve tme v desti vlky v bazinach :o)

PHOB: Diky :o)

WOODMAKER: ALMAD: Veci se daly trochu do pohybu. ;o) Drzte nam palce at to vyjde.

MERLKIR: Diky. Nejprv jsem chtel rici, ze nedelam, ale pak jsem si vzpomnel, ze mam na konte pres 1000 30x30 ikonek do urticy. Je to uz ale nejaky patek :o) Problem s DM2 je, ze ma zakladni ikonku jen 16x16 coz je opravdu malo. RTC konverze sice umoznuje 32x32, ale to se trochu tluce s puvodni grafikou. Delal jsem teda 32x32 na trochu fake 16x16 pruhlednost. Myslim, ze nakonec je to docela ok.

Pro zajimavost z Urticy:

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    STRYX: deskovka!
    PHOB
    PHOB --- ---
    STRYX: kruty pixelart :)))
    SULINAR
    SULINAR --- ---
    STRYX: vzpomínky mládí :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    A jeste jeden maly teaser... :o)

STRYX
    STRYX --- ---
    Kamarad dela ambiciozni mod do stareho DM2, tak se pridavam s par ikonkama. :o)

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CAR2N: jak maniodepresivní roboti a vogonská stavební loďstva?
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    to by byly super prostredi do nejakyho scifi filmu
    STRYX
    STRYX --- ---
    Soubor fraktálů z letošního roku. První polovina založena převážně kolem Sierpinsky-Hilbert formule, druhá polovina a první obrázek je kombinace Abox a Integer Power. Objevil jsem také, že Mandelbulber 3d ovládá Monte Carlo výpočet distribuovaného osvětlení. Trochu jsem s ním experimentoval a některé obrázky tak mají o něco jemnější stíny a odrazy světel. Bohužel výpočet je časově dost náročný a tak se hodí hlavně pro scény s nižší úrovní osvětleného detailu.

Mimochodem, tenhle nasledujici se mi kromobycejne libi. Takovy zajimavy, snovy uzavreny prostor. Rysy architektonickeho pojednani. Vymazlene dekorativni detaily..

KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: tak až ji budeš tisknout, dej mi vědět ... :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    KERWIL: To je opravdu zamer. :o)

DELLAMORTE: Díky. :o) Planuji celou serii domalovat a pak ji tisknout na platna.
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    KERWIL: Mě ten ornament tam právě fascinuje.

STRYX: Celou tu serii bych si dokázal představit pověšenou na zdi... Má to krásnou atmosféru.
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Ten transparentní vrcholek vlny uplne v pravo je dokonalej! Vubec se ti ta voda moc povedla, ma takovou zivou dynamiku. Jen skoda, ze ten totem ci co to vyrusta ze zeme na me pusobi moc 2D, jako by do toho konceptu nezapadal, ale mozna je to zamer... :)
    STRYX
    STRYX --- ---
    Dalsi snimek STRYX

STRYX
    STRYX --- ---
    KORAL: Myslim, ze jsi to uplne trefil. Jenom za me ty havrany vnimam trochu vagneji.

KERWIL: Diky :o)
    KORAL
    KORAL --- ---
    STRYX: Co má znázornovat tento obrázek ?
    Na mě působí, jako místo, kudy duše přecházejí na druhou stranu a jako strážci tam jsou havrani, kteří simbolizují strážce a zárověn i průvodce.
    KERWIL
    KERWIL --- ---
    STRYX: Tahle série me baví! Super.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Pokracovani z STRYX

STRYX
    STRYX --- ---
    NYEMI: Kdepak, ovce se spousti od komina ve snaze zachranit clun zachranaru unasenych proudem :o)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    STRYX: Ti lide tem tahnou ovci na strechu!
    STRYX
    STRYX --- ---
    LORD_SHAPER: Jojo, je to trochu mainstream. Dokonce tusim, ze tohle usporadani ma nejaky technicky nazev :o)
    DRAKKA: To je potutelny zemedelec. Vystrkuje vzadu bradu :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam