• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TWORBOtriigo kupci
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    a sakra,, to bych ted anedovolil, ale ted uz je ,,,., . {chichiii!! coltcha poleeetiiii!! :D}
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    :-) jo coltcha bude vyskrtnut z lidi majici pristup ;-)
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    Tak, nový majiteli.. nějaký novinky? ;-)
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    ook
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    ja to beru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    tjo,, jeste sem to nesmaaz? no jestli to nekdo chcete vzit za me,, tak to reknete hned,, nebo to tu do vanoc zmizne. . :D
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    taky se mi zdá, že klub postrádá původní smysl a je tak trochu zbytečný ;))
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    nebud sprostej, nebo ti dam baban . . . !
    EFHA
    EFHA --- ---
    na nakej tvuj blok ti seru
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    no ty muzu presunout klido k sobe do bloku, , to nepotrebuje klub, , ,
    EFHA
    EFHA --- ---
    to tady nech, uz jen kvuli tem cenikum a tak
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    neviim, , zda ma tento klub cenu. . mozna bych ho smazal. . ?
    COLTCHA
    COLTCHA --- ---
    naskenoval jsem aktuální velkoobchodní cenník od Blue Arrow, Praha. Odběr už od 1 ks čehokoliv ;)
    Strana 1
    Strana 2
    Strana 3
    EFHA
    EFHA --- ---
    BLOUBEKNT: a ten modrej sip prodava solsy i po min nez 100ks? teda ty hezky barvy myslim :)
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    Prave mi prisel katalog a cenik Sols od firmy Blue Arrow (www.bluearrow.cz). Jsou cca o 8 - 10 korun drazsi na panskejch trikach a damsky jsou nektery drazsi az o 20korun.
    Jinak jsem si tam koupil 3 trika Griffin Supreme s kterejma mam fakt jen dobry zkusenosti, ale stoji 160 jedno. To se da tak pro vlastni potrebu, ale na nakup - potisk - prodej mi to prijde moc drahy. A taky nemeli na vzorkovne moc barev a prej, ze trika Griffin se prodavaj jen po 100kusech.

http://www.nag.cz/textil/
    Tahle firma taky prodava trika, ale blizsi info az po 27. 12. Ted jsou udajne zasekany. Az budu vedet vic, budu zase referovat.
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    a mate nekdo zkusenosti s trickama Gildan?
    EFHA
    EFHA --- ---
    hele dal jsem do zahlavi relevantni katalogy a ceniky ... jestli mate nekdo neco vic tak prosim :]

BLOUBEKNT: jo toho sem si dodatecne vsim ... celkem neprijemny pac vetsina barev co se mi libi jsou od 100ks ://
    PASHWAKA
    PASHWAKA --- ---
    super, , Sols katalog sem nemoh nikde najiit, ,
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    EFHA: zobni si to pdfko, co je tam nekde jako "podminky", tam se doctes, ktery trika a v jakejch barvach se daji objednat po kusech.

prosim tady:
    http://www.bauinvest.cz/html/sols/podminky/SOLS_min_odber.pdf
    EFHA
    EFHA --- ---
    BLOUBEKNT: hm to vypada dobre ... mozna bych zkusil i REGENT 150 kvuli jasnejsim barvam ktery u imperialu nejsou ... u damskejch jednoznacne vede GROOVY. btw. maj vsechny ty velikosti a barvy skladem? ja sem prave pohorel na damskych HANES od t4u ... prej mou "objednavku skompletizujou v prubehu mesice leden" a daji vedet :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam