• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ECLIPSEPřírodní katastrofy - zamětřesení, záplavy, bouře...
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    VYWERN: To je ale zase jinej problém...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VYWERN: jezis, proc bych mel popirat neco, co je naprosto irelevantni, tolik casu vazne nemam. Navic jsi demagog, kteremu kdyz dojdou napady, tak zacne pouzivat cokoliv, aby neutonul v zaplave argumentu ostatnich - zbytecne :)
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    VYWERN: jo, kdyby tam byly chatrce ze slamy, urcite by tam jezdil cely svet .. boze, lidska demence je nekonecna .. no, tvuj nazor, bez si ho nekam vykricet do vrby a nechci bejt neprejici, ale az se na tobe priroda vyradi, doufam, ze te nechaj vsichni brecet na tvy hromadce, co ti zbude ..
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    MUTHA: Jo na ADRU...už tam mají několik milionů.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    ECLIPSE:jich zemre mnohem vic i tak, je nas totiz hodne.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    Je to všude stejný, v Plzni na novym obchvatu taky odborníci říkali, že je nebezpečný a málo označený a muselo dojít k několika smrtelným bouračkám, aby to někdo odstranil. Je to nesrovnatelný, ale podstata je podobná.
    MODREJ
    MODREJ --- ---
    VYWERN: takze se maj ty lidi z tech ostrovu odstehovat? hele, az doma vyhoris, bouchne ti plyn nebo neco podobnyho a barak ti uplne lehne popelem, a lidi se na tebe vykaslou, ze sis nemela domu tahat plyn nebo svitit svickama, tak taky nebudes asi zrovna nadsena
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    VYWERN: ty ses vul ..
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    GAPPA_: ale na 4 hvezdickove hotely prachy byly.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    MODREJ: uhmm, klasicka odpoved. Neboj, pokud si postavim domekn a sopce a ona jednou bouchne, opravdu nebudu chodit k jinym lidem pro pomoc.
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    VYWERN: I kdyby, nejde o to co tam bylo nebo nebylo, ty lidi potřebujou pomoct, jinak jich zemře mnohem víc, takže se ta pomoc vyplatí... A lidi nemůžou za to, že jejich země nemá peníze na vybudovaní lepšího systému varování.
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    VYWERN: takze system nebyl, pac nejsou prachy
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    LEONKA: pokud vim toto forum neni jen o vyjadrovani solidarity, ale o prirodnich katastrofach nebo ne?
    GAPPA_
    GAPPA_ --- ---
    VYWERN: jo, jenze to jsou zeme, ktere jsou dost chude, jediny, z ceho zijou, jsou turisti, takze si tezko muzou dovolit nejaky drahy pristroje, lidi a informacni kanal, kterej by tohle sledoval dennodenne .. je fakt, ze tohle by melo bejt v techto oblastech na prvnim miste, ale ruku na srdce, proc se delaj opatreni proti povodnim u nas az kdyz dojde k pruseru? hmm? to mas to samy .. tady se na to ale sere z jinejch duvodu, ne financnich .. a nevykladej mi, ze to je rozdil, ze tam zarvalo vic lidi, pac kazda prirodni katastrofa je katastrofa a nezalezi na poctech obeti ..
    MODREJ
    MODREJ --- ---
    VYWERN: ze srdce ti preju, aby se ti nikdy ani v nejmensim neco podobnyho nestalo a nemusela si tak prijit o svoje postoje k pomoci druhejm
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    DRAGON, MYSHA: ne nejsou, bohuzel to je cista pravda, kterou nemuzete poprit.
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    VYWERN: hele ja myslim, ze pokud vyjadrit solidaritu nechces, tak se na to vyser a nehledej duvody proc si to nezaslouzej:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja se obavam ze to mysli vazne :)
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    VYWERN: to si delas (blbou) prdel zeo ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam