• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    dík
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    SUCHO: a na inzeraty muzes kouknout i sem:
    http://www.friday-ad.co.uk/home.asp
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    jsem pripravena odjet ihned,akorat tu musim resit szp a jiny zbytecnosti..Jo to zni dobre diky,ozvu se mu do posty
    KFF
    KFF --- ---
    sucho: Kdy se tam chystas? Z par dni by mel dorazit na navstevu Dahy, tak by mohl privezt nejaky mistni casaky s inzeratama..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    hele ja vim ze je to nejspis zbytecny,ale nahoda je blbec:mam hroznou smulu a nemuzu se dostat do zadny rodiny z brightonu..ta jedna mi nevysla..kdyby nahodou jste nekdo vedel o naky rodine z brightonu(nebo z londyna) shanejic holku jako au-pair,tak se mi prosim ozvete do posty,dam vic informaci o sobe..dik!
    DAHY
    DAHY --- ---
    Jestli nekdo hledate bydleni v Brightonu, tak tu mame jednu nabidku. Od 19. zari se nam uvolni v byte pokoj, takze shanime novyho najemnika/najemniky. Bydlime v dvoupatrovym baracku, prizemi je velkej obejvak, oddelena kuchyne a mala zahradka, v prvnim patre je nabizenej pokoj, satniky a koupelna, ve druhym dva dalsi pokoje, kde bydlime my. Barak je v atraktvni lokalite (70 Church street), hned naproti eco-vege-organic hospode Earth & Stars. http://www.streetmap.co.uk/newmap.srf?x=530959&y=104453&z=1&sv=church+street&st=6&tl=Church+Street,+Brighton,+BN1&searchp=newsearch.srf&mapp=newmap.srf Za pokoj je potreba zaplatit depozit £366 a najem vcetne council taxu a uctu je cca £400 za mesic s tim, ze se bude platit tejdne. Nejlevnejsi to zrovna neni, ale bydleni je to moc prijemny. Jestli mate nekdo zajem, tak v poste muzu podat dalsi detaily. Cheers.
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    taky si přeju..chystam se ze jim obcas uvarim ja(pac me to fakt bavi) a nenapadne je preorientuju z tech jejich antigurmanskejch pochoutek..kdyz jsem bydlela par dni v Londyne u jedny zeny¨tak mi servirovala povetsinou jen ohraty polotovary predevsim hranolky,zeleninu a pizzu..des.
    KFF
    KFF --- ---
    sucho: Tak to preji nejakou rodinu gurmanu neomezujici se pouze na ostrovni speciality:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    he tak ted ste me fak nalakali,uz se tesim az ochutnam..ja si ale nebudu moct vybirat,budu jist to co mi ta rodina podstrci..
    KFF
    KFF --- ---
    Pockej..pockej..Saka nemluvi o nejakym molitanovym toustaku, ktery se da koupit v Cechach (v Anglii ho pravda z nouze vyvinuli trochu lepe, ale 5 tydnu v jeho spolecnosti mi zcela stacilo:), ale o poctivy Sumave vime:)

Saka: Chleba a sul bude a ten zaprodanec Dahy at si priveze vlastni molitan a mohou se s nim spolecne s Mejlou nekde v rohu zivit:)))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    SAKA: )))))) anglickej toustak je genialni delikatesa a ty cesky suchary se na nej fakt nechytaj... jeste asi tri tejdny po navratu sem nemel ani krajic, i kdyz ho mam vlastne rad:) no, svickova, se vlastne nedivim, ze anglanum by chutnat mohla (i kdyz, co si pamatuju z detstvi, tahle omacka byla jeste tak nejlepsi, vetsina ostatnich se dala leda potaji vylejt do kvetinace)... ale asi si sebou nejaky penize a trochu udelam vitr v tech indickejch bufetech:)
    SAKA
    SAKA --- ---
    R_T_FISH: Anglickej toustak je fakt super, tak super az z nej mam po nocich nocni mury... doufam, ze nas prijdete cekat s chlebe a soli, zduraznuju s ceskym chlebem... Jedna ceska si nechala priviz z Cech 60rohliku a ma je ted v mrazaku. Cesi by ji platili zlatem aby neco pustila, ale ona ne........:-))) Jo a Norby rekl vcera Wdvojce, ze jestli mu udela svickovou s knedlikama tak mu da 15liber.. W2 na to, ze z ty jejich zajebany mouky nejdou udelat dobry knedliky, tak vysledek moje matka poveze mouku a rohliky. Norby pak chce vzit svickovou do prace a ukazat anglanum co je to jidlo:-))))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    sucho: neni tezky bezmezne si zamilovat anglickej toustak, ja si daval se zralym cheddarem denne a nepral bych ti ten abstak po navratu co ceskeho sucharoveho raje:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    diky ti
    SAKA
    SAKA --- ---
    SUCHO: bazen je za 3 kacky na dobu neomezenou... Biopotraviny jak se to vezme kdyz ses tu na navsteve tak mastny, kdyz tu makas tak normal, organic veci sou tu normalne v supermarketech za cenu jen malinko vyssi. Hrat chodime tak akorat nekomu na nervy... :-)))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    prosim nevite nekdo jak je to s cenama bazenu?teda jako chodit plavat do bazenu,ne si ho kupovat:) a jeste by me zajimali ceny v biopotravinach,sojovy produkty,abych si kdyztak privezla zasobu.a posledni,cirou nahodou nechodite nekdo soukrome hrat na nakej nastroj?fenk jů
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    vcera ve wakate naky anglicti klucí povidali jak je to v brightonu vyborny.teda hned prvni co rekli ze je to mesto homosexualu.no to je fuk kazdopadne za deset dnu se stane mym novym domovem..tak.
    KFF
    KFF --- ---
    dnna: hezky fotky..
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    asi pojedu po novem roce do Brighton,mam tam bydleni zadaco,tak jen sehnat nakej ten job
    KFF
    KFF --- ---
    saka: :)))))) Nikoliv vsak v dubnu 2007 visco!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam