• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SP1TBrighton & Hove actually, East Sussex, South coast, UK.
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    no a nejakej seznam by nebyl ? :) nebo trochu presnejc.. treba ta plaz ?
    W_2
    W_2 --- ---
    FRNC: jojo, je jich tu dost, parky, plaz, docela dost hospod,.....
    na levny volani mas budky ne?
    KFF
    KFF --- ---
    Wi-fi spots jiste jsou, W2 to ma urcite vosefovany..
    Ja hniju v Pragu, do Brightonu doufam zas vyrazim minimalne na vylet:)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    mam dotaz jeste ohledne internetu,jsou v Brighton wi-fi spots?mista kde se da inerne tchytit zadara.jak je to s internetem pres mobilni telefon?

KFF: Ty ses taky momentalne v Brighton?

MATCHECK: Ten Vodaphone je na smlouvu urcitou,nebo si muzes koupit simku jako u Virgin pay as you go?Potreboval bych neco levnyho samozrejme po volani v Brghtonu.
    KFF
    KFF --- ---
    RASTADELIC_T_: Diky, ja ho potrebuju podstatne min, nez MC na tu svoji haciendu:) Kdyztak dej vedet do posty..
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    Kff: ty jp ted nevim .. podivam se ..
    KFF
    KFF --- ---
    standa: Ja taky potrebuju polistyren, nezbyl jeste kus?:)
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    W2: jj ... MC tu byl pro polystyren .. zateplovat je treba blizi se nam zima :-))
    DNNA
    DNNA --- ---
    ja mam Virgin pay as you go asi nejveci shit ale txt za 3p v siti operatora a volani myslim 15p za minutu? do ostatnich siti nevim, nekdy ma spatny signal ale Brighton ok. simku sezenes za 5 £ nebo za 20£ z 20£ kreditem. Pam mam jeste O2 ale tu pouzivam jen na volani do CZ 2p za minutu (jen o vikendu)
    MATCHECK
    MATCHECK --- ---
    Vodaphone . Ja si ho zvolil kvuli tomu familiernimu nazvu, ale je kvalitni, ma bezchybny a je taky asi nejlevnejsi v porovnani s ostatnimi (aspon si to myslim)
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    jakou telefoni spolecnost byste doporucily?potrebuju si koupit po prijezdu nakou SIMku
    W_2
    W_2 --- ---
    njn :(
    nexttime :))
    hele, nmozna se u Tebe stavi MC pro nejaky veci, co tam mam ulozeny... Tak jako ze o tom vim a ze mu je muzesh dat :))
    a vubec, tak prijed Ty sem, at se vidime dyl :))
    RASTADELIC_T_
    RASTADELIC_T_ --- ---
    w2: cuz .. kuwa sem vas tady teda moc nestih .. mno priste .. at ti to kuchti :-))
    W_2
    W_2 --- ---
    SUCHO: jo, pred 3 tydny....
    ale za tyy prachy si to musis koupit dopredu pres internet.....
    MATCHECK
    MATCHECK --- ---
    Mno, kdyz jsem byl v Pressure Pointu pred 2 mesici na D-bridgovy (drumandbass) tak meli zvuk krasne vymazleny a podobne zkusenosti mam i z jinych klubu.... (mozna sem mel jsen stesti a nebo sem hluchej, ale druhou moznost nevidim moc realne-teda mozna je)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    neco kolem4,5..nemela jsem zaply num lock
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    nekdy v posledni dobe?jestli jo tak sem samozrejme jen rada,ja tam byla ale pred tejdnem a pan sympatak mi na nadru zdelil ze uz ta akce neni a ze to je neco kolem...ale nemela jsem to rezervovany tak jsem jela do Lewes neuspesne zahoubarit..
    W_2
    W_2 --- ---
    sucho: my sme platili 4 kacky za dva lidi tam and back.... a imho to je standardni cena bez akce....
    HRBOLEK: ok, pisu si a jestli ne, tak si pro Tebe na Temzi prijedu a dam Ti pres drzku :))
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    jestli to tady nekoho zajima,tak brighton je nejvic nejlepsi mesto....jeste si ho teda neuzivam uplne podle mych predstav,ale ta atmosfera tady a vubec vsechno v brightonu krome anglickych rodin mi prirostlo k srdci.he vtipny jsou lidi.. z nejvetsi casti extravagantni obleceny teenageri.no jinak bych v ramci druznosti tady uvitala abychom se vzajemne informovali o akcich..ehm?takze SKATALITES >Mon, Nov. 14 2005 Corn Exchange Brighton.
    no jinak zdrham au/pair never more....ale musim byt trpeliva a najit neco novyho zejo..Ale nenecham se pripravit o kycove romanticky zazitek z jizdy po nabrezi..
    v sobotu mi zvedla naladu skvela dramnbejzodzanglova tancovacka v pressure pointu...nemam srovnani,ale dobra akce.asi klasika tady ale bylo to my poprvy.tak.jo a zvuk mi teda neprisel moc okaa,jak tady nekdo psal ze je v uk dobrej zvuk v klubech
    DNNA
    DNNA --- ---
    vlakem jsou taky skupinove slevy myslim pro 3 a 4 lidi vyjde to i o 50% levneji a navic vlakem jsi v londyne za hodinu a megabusem tak za 2.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam